مشروح اخبار


» ما چه گناهی کرده ایم که باید در آتش اختلافات 9 و 10 و 11 بسوزیم



دغدغه‌های یک نفر به طرح مهرآفرین--
به گزارش پایگاه خبری راک نیوز ؛یکی از کاربران این رسانه دغدغه های خود در مورد وضعیت طرح مهر آفرین برای ما ارسال نموده که در زیر منتشر گردیده:

ما چه گناهی کرده ایم که باید در آتش اختلافات 9 و 10 و 11 بسوزیم؟

نامه ای به دولت، استانداران، رئیس سازمان‌ها و مدیران کل

سلام. هفته دولت را گرامی می دارم و برای شما و همکارانتان و تمامی زحمت کشان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران آرزوی سلامتی و بهروری دارم.اینجانب همچون سایر خیل جوانان جویای کار این مملکت در آزمون در 26 خرداد 91 برگزار گردید شرکت نمودم و به شکر خدا جز نمرات اصلی مراحل مصاحبه در استان فارس طی نمودم و مثل هر جوان دیگری منتظر دعوت به کار و شروع به کار بودم که بخش نامه لغو طرح مهرآفرین و کلیه استخدامی‌ها توسط معان اول رئیس جمهور محترم باعث ایجاد دغدغه برای ما پذیرفته شدگان این آزمون گردید و متاسفانه پیگیری ها برای نتیجه‌ی و جواب قاطع تاکنون به نتیجه‌ای خاص نرسیده‌است. مجوز استخدامی این آزمون  4550(اسلش)/110در مورخه 21 اسفند 90 معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور می‌باشد و تاریخ این آزمون نیز همانطور که گفتم 26 خرداد سال 91 است.

پیگیری ها متاسفانه تاکون به جایی نرسیده، عده ای می گویند این آزمئن جز طرح مهرآفرین است و باطل شده.

عده ای می گویند قبل از مجوز طرح مهرآفرین لست و برقرار است.

عده ای می گویند دولت تدبیر و امید، برای این موضوع تدبیر ویژه ای به کار می برد.

عده ای هم مثل ما فقط به دهان مردم و مسئولان نگاه می کنیم.

طرف خطاب ما شما مسئولان کشوری هستید که حالا سکوت کرده اید و چیزی نمی گویید. پدران ما انقلاب کردند که شما مسئولان جوابگو باشید نه اینکه لام تا کام حرف نزنید و یا حرف های پر از ابهام و حاشیه ای.

ما چه گناهی کرده ایم که باید در آتش اختلافات 9 و 10 و 11 بسوزیم؟ کجاست آن تدبیر و امید که وعده‌اش را شنیده بودیم.

مسئولان کشور شما جوابگوی دغدغه های جوانان این مملکت هستید.  ما هم انسانیم و آبرو و حیثیت و شرف داریم. ما هم می خواهیم برای آینده مان برنامه ریزی کنیم.

مسئولا محترم به طور صریح بیان کنید مجوزهای استخدامی این شماره و این تاریخ مربوط به طرح مهر است و این مجوزها باطل  و یا این مجوزها رسمیت دارند.

مسئولان محترم با سکوت خود دوباره به تشویشی دیگر دامن می زنید. ما توقع جواب های صریح از شما داریم. مدیران کل و مدیران سازمان ها بیایند و اعلام کنند آقایان بیکار همیشه سر کار، این آزمون ها که در این تاریخ ها مربوط به این سازمان ها برگزار شده قانونی بوده یا خیر؟

بگذارید ما هم به در و دیوار و زمانه و هر چه این روزها گیر داده ایم به شما اصحاب رسانه نیر گیری بدهیم.

شما رسالت مطبوعاتی‌تان اطلاع رسانی و کسب اطلاعات صحیح است؟ چرا به ریز اطلاعات را در اختیار مردم نمی گذارید؟ از مسئولان بپرسید که کدام آزمون ها ، کدام شماره مجوز ها، در کدات تاریخ ها لغو است؟

 شما اصحاب رسانه به جنس ما نزدیکترید.

یا علی ...

به فکر مردم باشید.

برایتان آرزوی سلامتی و بهروزی داریم.




تاریخ انتشار : 8 شهریور 1392, 08:46



» اخبار مرتبط:

  • اعتراض جوانان بوشهری به آزمون شرکت گاز
  • افرادجویای کار بخوانند/ثبت رزومه در پرتال استخدامی کشور
  • نتایج آزمون استخدامی آستان قدس رضوی اعلام شد
  • استخدام استانداری ها سال ۹۱-(دستگاه های اجرایی استان ها)
  • نمونه سوالا ت آزمون استخدامی شرکت مخابرات +دانلود رایگان
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟