مشروح اخبار


» درخشش بانوی کهگیلویه و بویراحمدی در مسابقات دو و میدانی کشور؛ تداوم نوار موفقیت‌های دو و میدانی استان



مسابقات دو و میدانی قهرمانی بزرگسالان کشور که به میزبانی استان فارس در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار شد، با افتخارآفرینی ورزشکاران هم‌استانی به پایان رسید. در این رقابت‌ها که با حضور ورزشکاران برتر کشور برگزار شد، تیم استان با ترکیب 3 ورزشکار حضور یافت که در نهایت سرکار خانم «زهرا صیادی» موفق شد با درخشش در ماده پرتاب نیزه، بر سکوی سوم این مسابقات بایستد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، مسابقات دو و میدانی قهرمانی بزرگسالان کشور که به میزبانی استان فارس در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار شد، با افتخارآفرینی ورزشکاران هم‌استانی به پایان رسید. در این رقابت‌ها که با حضور ورزشکاران برتر کشور برگزار شد، تیم استان با ترکیب ۳ ورزشکار حضور یافت که در نهایت سرکار خانم «زهرا صیادی» موفق شد با درخشش در ماده پرتاب نیزه، بر سکوی سوم این مسابقات بایستد.


پارسائی، سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، در گفت‌وگو با پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی ورزش استان، ضمن ابراز خرسندی از نتایج کسب شده، اظهار داشت: این چهارمین اعزام ما در سال ۱۴۰۵ در تمامی رده‌های سنی و در هر دو بخش آقایان و بانوان بود که خوشبختانه تاکنون حاصل آن کسب ۱۰ مدال ارزشمند برای ورزش استان بوده است.


وی با اشاره به روند رو به رشد دو و میدانی استان افزود: در مسابقات نونهالان و نوجوانان ماه گذشته که به میزبانی استان فارس برگزار شد، ورزشکاران ما موفق به کسب ۸ مدال شدند و هفته گذشته نیز بنیامین همتی با اقتدار موفق به کسب مدال طلای پرتاب نیزه در استان زنجان شد که این نشان از پتانسیل بالای ورزشکاران ما در این رشته دارد.


سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان در خصوص حضور تیم بزرگسالان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تیم بزرگسالان استان را با ۱۰ ورزشکار به مسابقات قهرمانی کشور اعزام کردیم و با توجه به عملکرد و تلاش این عزیزان، به کسب نتایج درخشان ایمان داریم. هیئت دو و میدانی استان یکی از مجموعه‌های بسیار فعال استان است که با دانش و تخصص مربیان دلسوز خود، روزهای بسیار خوبی را برای دو و میدانی کهگیلویه و بویراحمد رقم زده است.


اداره‌کل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند به خانم صیادی، جامعه ورزشی استان و به‌ویژه خانواده بزرگ دو و میدانی، توفیقات روزافزون تمامی ورزشکاران غیرتمند استان را در عرصه‌های ملی و بین‌المللی از خداوند متعال مسئلت می‌نماید.



تاریخ انتشار : امروز, 10:59



» اخبار مرتبط:

  • خیز بلند نونهالان کهگیلویه و بویراحمد در شیراز؛ دشت ۸ مدال در آوردگاه استعدادها
  • مقام سوم در پرتاب دیسک /دومی در پرتاب نیزه افتخارات ورزشکاران استانی
  • دعوت دو ورزشکار و مربی کهگیلویه و بویراحمدی به مسابقات بین المللی جام امام رضا ع
  • ملی‌پوش کهگیلویه و بویراحمدی مقام سوم پرتاب ‌نیزه مسابقات جوانان کشور راکسب کرد+عکس
  • چند خبر جدید از اداره کل ورزش و جوانان استان کهگیلویه وبویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟