مشروح اخبار


» نرخ‌گذاری اتحادیه‌ها در مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد زیر تیغِ نظارت/قنبری: حفظ ثبات بازار اولویت است



سومین جلسه کمیسیون نظارت بر سازمان‌های صنفی مرکز استان با محوریت بررسی نرخ‌های پیشنهادی اتحادیه‌ها، شفافیت در تصمیم‌گیری و توجه به معیشت مردم برگزار شد.


سومین جلسه کمیسیون نظارت بر سازمان‌های صنفی مرکز استان با محوریت بررسی نرخ‌های پیشنهادی اتحادیه‌ها، شفافیت در تصمیم‌گیری و توجه به معیشت مردم برگزار شد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان، سومین جلسه کمیسیون نظارت بر سازمان‌های صنفی مرکز استان به ریاست ابراهیم قنبری، سرپرست صمت استان و رئیس کمیسیون نظارت، با حضور اعضای کمیسیون برگزار شد.



در این نشست، بررسی نرخ‌های پیشنهادی اتحادیه‌های صنفی و همچنین موضوعات مرتبط با حسابرسی اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی از مهم‌ترین دستورکارهای جلسه بود.


ابراهیم قنبری در این جلسه با تأکید بر اینکه شفافیت، قانون‌مداری و رعایت حقوق مردم باید مبنای تصمیم‌گیری‌ها در کمیسیون نظارت باشد، گفت: بررسی و تصویب نرخ‌های پیشنهادی اتحادیه‌های صنفی باید بر پایه کار کارشناسی دقیق، مستندات قانونی و با در نظر گرفتن حقوق مصرف‌کنندگان، فعالان اقتصادی و واحدهای صنفی انجام شود.


وی افزود: در شرایط کنونی، توجه به مشکلات معیشتی مردم و توان خرید خانوارها از مهم‌ترین ملاحظات کمیسیون نظارت است و تصمیمات باید به‌گونه‌ای اتخاذ شود که در کنار حمایت از فعالیت قانونی اصناف، از تحمیل فشار مضاعف بر شهروندان جلوگیری شده و آرامش و ثبات بازار حفظ شود.


سرپرست اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به نقش مهم کمیسیون نظارت در ساماندهی بازار تصریح کرد: تعامل سازنده با اتحادیه‌های صنفی، شفافیت در فرآیند تصمیم‌گیری، نظارت مستمر بر بازار و رعایت عدالت در تعیین نرخ‌ها از سیاست‌های اصلی این کمیسیون است.


قنبری در پایان خاطرنشان کرد: هم‌افزایی میان اعضای کمیسیون نظارت، اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی می‌تواند ضمن حفظ منافع فعالان صنفی، به افزایش رضایتمندی مردم، ثبات بازار و تقویت اعتماد عمومی منجر شود.



تاریخ انتشار : دیروز, 23:29



» اخبار مرتبط:

  •  اولین جلسه هم اندیشی اتحادیه های صنفی مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
  • برخورد با مراکز خرید و فروش و عرضه‌کننده اموال سرقتی در شهر یاسوج
  • حضور مدیر کل صنعت،معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد در سامانه سامد
  • حضور مدیر کل صنعت،معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد در سامانه سامد
  • انجام ۸ هزار و ۴۷۰ بازرسی از واحدهای صنفی کهگیلویه و بویراحمد در سه‌ماهه نخست سال
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟