مشروح اخبار


» گزارش سفر یک روزه سید محمد موحد به شهرستان لنده/خبرهای خوش حجت الاسلام موحد برای مردم لنده/اختصاص 400 میلیارد ریال اعتبار به پروژه لنده-تشان



سید محمد موحد در ادامه بازدید و بررسی پروژه های حوزه انتخابیه به شهرستان لنده سفر کرد تا به اتفاق فرماندار و مسئولان از نزدیک ضمن بازدید روند پروژه ها را از نزدیک بررسی کند. 



سید محمد موحد در ادامه بازدید و بررسی پروژه های حوزه انتخابیه به شهرستان لنده سفر کرد تا به اتفاق فرماندار و مسئولان از نزدیک ضمن بازدید روند پروژه ها را از نزدیک بررسی کند. 


به گزارش راک نیوز،ادای احترام به مقام شهدا، بازدید از محور لنده_تراب، پروژه دشت بن، پل ارتباطی وحدت، پل روستای مونه، آبرسانی شیتاب_مونه، بیمارستان دهدشت، محور لنده_تشان، ورودی لنده و دیدار با امام جمعه از برنامه های سفر نماینده مردم بود.


خروج از بن بست مطالبه اصلی مردم لنده؛ 


 اولین بخش سفر سید محمد موحد بازدید از محور لنده تراب بود 

حجت الاسلام موحد در این بازدید اظهار کرد؛ محور لنده تراب یکی از مطالبات مهم مردم شهرسان لنده است که این شهرستان را از بن بست خارج می کند.


 وی ادامه داد؛ با پیگیری های صورت گرفته قطعه اول با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان افتتاح شد، قطعه دوم هم اکنون در حال اجرای عملیات است. 


حجت الاسلام موحد افزود: مناقصه فاز سوم جاده لنده _ تراب در حال برگزاری است و انشاءالله بزودی این پروژه به طول ۴ کیلومتر کلنگ زنی این محور خواهد شد.


حجت الاسلام موحد ادامه داد؛ در اجرای فاز دوم مشکلاتی وجود داشت که با رایزنی با مجموعه استان و کشور این مشکل رفع شد.


رونق کشاورزی با اجرای آبرسانی اراضی دشت بن


پروژه آبرسانی اراضی دشت بن از پروژه های حوزه آب است که با اجرای این پروژه کشاورزی رونق خواهد گرفت. 

سید محمد موحد در این بازدید گفت: باپیگیری های صورت گرفته اعتبارات لازم جهت پیشرفت پروژه فراهم شده است. 

وی ادامه داد: این پروژه در راستای حمایت از بخش کشاورزی و اشتغال است و از اهمیت ویژه ای برخوردار است. 

فرماندار شهرستان لنده گفت: مبلغ ۱۲ میلیارد از محل نفت و اعتبارات استانی مصوب شده در کمیته برنامه ریزی برای پروژه در نظر گرفته شد.


وی گفت: با راه اندازی این پروزه ۵۰۰ هکتار از اراضی شرق شهرستان لنده زیر کشت خواهد رفت و باعث استعالزایی بیش از ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم خواهد شد.

وی از توجه ویژه حجت الاسلام والمسلمین موحد نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و استاندار دکتر رحمانی تقدیر کرد و از وی خواست در سطح ملی در خصوص اختصاص اعتبارات به پروژه های نیمه تمام و راکد شهرستان اهتمام ویژه ورزد.


پل ارتباطی وحدت در انتظار پیگیری

سید محمد موحد در بازدید از پل وحدت آباد گفت: پل ارتباطی روستای وحدت آباد جهت جلوگیری از بروز حوداث است و از نیازهای ضروری است. 

وی ادامه از محل مسئولیت های اجتماعی اعتباری برای این پروژه گذاشته شد ولی هنوز تکمیل نشده است. 


بازدید از پل ارتباطی مونه_بررسی مشکلات آب و آسفالت شیتاب به مونه_زیارت امامزاده و ادای احترام به مقام شهدا 

نماینده مردم کهگیلویه بزرگ گفت: طی تماس تلفتی با مدیرعامل آب و فاضلاب مقرر شد تیم کارشناسی جهت بررسی و رفع مشکل آبرسانی به این شهرستان سفر کنند. 

وی ادامه داد: پل ارتباطی مونه پیشرفت فیزیکی قابل قبولی دارد که از کسانی که جهت اجرای پروژه همکاری داشتند تشکر می کنم. 

موحد افزود: آسفالت محور شیتاب به مونه بدلیل معارضات محلی به سرانجام نرسید و طبق گفته فرماندار محترم اعتبارات برگشت خورده است و دنبالیم این پروژه مجددا اجرایی شود. 

حجت الاسلام موحد در ادامه ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا از روند ساخت امامزاده بازدید کرد. 


بیمارستان لنده اولویت مردم در حوزه سلامت

نماینده مردم کهگیلویه بزرگ بیمارستان لنده را از مهم ترین پروژه های حوزه سلامت عنوان کرد و گفت: این پروژه سال بلاتکلیف رها شده بود که با همراهی دکتر تقوی نژاد روند قابل قبولی دارد. 

وی ادامه داد: جهت اخذ مجوز ماده ۲۳ تلاش های زیادی صورت گرفت و طی دیدار هفته پیش با دکتر پورمحمدی بصورت ویژه این موضوع پیگیری شد. 

حجت الاسلام موحد افزود: با پیگیری ها در وزارت خانه مبلغی جهت پرداخت مطالبات پیمانکار مشخص و طی هفته آینده پرداخت خواهد شد که دغدغه اعتبار وجود نداشته باشد. 


محور لنده و تشان و اتصال به خوزستان

حجت الاسلام موحد گفت: پروژه لنده_تشان در راستای وصل ارتباط لنده به خوزستان است و یکی دیگر از مطالبات مردم این شهرستان است. 

وی تصریح کرد: در همین راستا مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال از اعتبارات توازن(در اختیار نمایندگان) برای این پروژه گذاشتیم که روند اجرا با شدت بیشتری دنبال شود. 

وی اضافه کرد: تصمیمات خوبی و پیگیری های قابل قبولی در این سفر برای پروژه ها صورت گرفت و در کل این سفر رضایت بخش بوده است. 

بازدید از پروژه ورودی لنده و دیدار با امام جمعه پایان بخش برنامه سفر حجت الاسلام موحد به شهرستان لنده بود. 

بنابراین گزارش در حاشیه این بازدیدها سید محمد موحد ضمن شنیدن مطالبات فردی مردم موارد را بصورت تک به تک پیگیری نمود.



تاریخ انتشار : امروز, 14:46



» اخبار مرتبط:

  • بازدید سید محمد موحد،فرماندار و جمعی از مسئولان از جاده لنده_تراب/کلنگ زنی فاز سوم محور لنده_تراب به طول ۴ کیلومتر
  • خبر خوب برای مردم:قطعه سوم جاده لنده- تراب در هفته دولت کلنگ زنی خواهد شد
  • خبر خوش فرماندار لنده؛ قطعه سوم محورلنده -تراب به مناقصه رفت
  • بازدید فرماندار لنده از روستای،شیتاپ و مونه در بخش موگرمون
  • بازدید سیدمحمد موحد،استاندار و جمعی از مسئولان از پروژه اتصال مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی آب شرب دهدشت
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟