مشروح اخبار


» فرمانده انتظامی شهرستان بهمئی خبر داد: کشف ۶ دستگاه ماینر غیرمجاز و قاچاق



فرمانده انتظامی شهرستان بهمئی از کشف ۶ دستگاه ماینر غیرمجاز و قاچاق در این شهرستان خبر داد


فرمانده انتظامی شهرستان بهمئی از کشف ۶ دستگاه ماینر غیرمجاز و قاچاق در این شهرستان خبر داد.


به گزارش راک نیوز،فرمانده انتظامی شهرستان بهمئی گفت: در پى کسب خبرى مبنی بر وجود ماینر و استفاده غیرمجاز از دستگاه های استخراج ارز دیجیتال در سطح شهرستان موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران کلانتری ۱۱ این فرماندهى قرار گرفت.


سرهنگ فرزین جمشیدی افزود: ماموران پس از هماهنگی با مقام قضائی در بازرسی از محل شناسایى شده تعداد ۶ دستگاه ماینر قاچاق را کشف کردند.


فرمانده انتظامی شهرستان بهمئی گفت: در این راستا یک نفر دستگیر و به همراه پرونده متشکله مربوطه به مراجع قضائی معرفى شد.


سرهنگ جمشیدی در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از دستگاه‌هاى ماینر، نیاز به مصرف برق زیادى دارد و فعالیت غیرمجاز مزارع ارز دیجیتال علاوه بر مضرات اقتصادى باعث اخلال در شبکه برق‌رسانى می‌شود، از این‌رو از مردم عزیز تقاضا می‌شود براى کمک به اقتصاد و امنیت کشور خصوصا پیشگیری از اختلال در شبکه برق‌رسانى، در صورت اطلاع از این گونه موارد بلافاصله موضوع را از طریق تماس با شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.



تاریخ انتشار : دیروز, 18:31



» اخبار مرتبط:

  • کشف ۱۳۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در یک منزل مسکونی در کهگیلویه و بویراحمد
  • کشف 27 دستگاه ماینر قاچاق در کهگیلویه و بویراحمد 
  • کشف ماینرهای قاچاق در کهگیلویه
  • کشف گنج یاب قاچاق در کهگیلویه
  • کشف ۱۹ دستگاه بیت کوئین در یاسوج
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟