مشروح اخبار


» توضیحات روابط عمومی شهرداری دهدشت درباره سهمیه قیر رایگان؛ تأکید بر جذب سهمیه و تداوم نهضت آسفالت



در پی انتشار مطالبی در فضای مجازی درباره سهمیه قیر رایگان شهرداری دهدشت و احتمال عدم جذب کامل سهمیه تخصیصی، توضیحاتی درباره وضعیت این سهمیه و اقدامات عمرانی شهرداری ارائه کرد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر دهدشت در پی انتشار مطالبی در فضای مجازی درباره سهمیه قیر رایگان شهرداری دهدشت و احتمال عدم جذب کامل سهمیه تخصیصی، توضیحاتی درباره وضعیت این سهمیه و اقدامات عمرانی شهرداری ارائه کرد.


بر اساس توضیحات ارائه‌شده، در پی افزایش قیمت وکیوم باتوم، حدود ۱۰ درصد از سهمیه قیر شهرداری‌ها کاهش یافته است؛ موضوعی که مختص شهرداری دهدشت نبوده و سایر شهرداری‌ها را نیز تحت تأثیر قرار داده است.


در همین ارتباط، بر اساس نامه شماره ۱۴۰۵/۷/۴۲/۱۴۵۷۹ مورخ ۱۴۰۵/۰۷/۲۹ فرزاد فرج‌زاده، مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری کهگیلویه و بویراحمد، با موضوع تسریع در بارگیری قیر مرحله اول سال ۱۴۰۵، به شهرداران استان درباره ضرورت تسریع در بارگیری سهمیه قیر تخصیصی تذکر داده شده است.


در این مکاتبه با اشاره به افزایش قیمت وکیوم باتوم و احتمال کسر ۱۰ درصد از سهمیه قیر، از شهرداری‌هایی که تاکنون نسبت به بارگیری کامل سهمیه خود اقدام نکرده‌اند، خواسته شده است با توجه به مهلت تعیین‌شده، برای بارگیری سهمیه باقی‌مانده اقدام کنند.


همچنین در این نامه تأکید شده است که شهرداری‌ها از تاریخ ابلاغ مکاتبه، ۱۸ روز فرصت دارند نسبت به بارگیری سهمیه باقی‌مانده اقدام کنند و در غیر این صورت، حواله صادرشده ابطال خواهد شد.


با این وجود، روابط عمومی شهرداری دهدشت اعلام کرده است که این شهرداری با آمادگی کامل در حال جذب سهمیه قیر خود بوده و با تمام توان و امکانات، اجرای پروژه‌های عمرانی، از جمله زیرسازی و آسفالت معابر شهری را دنبال می‌کند.


در همین راستا، طی یک سال گذشته چندصد هزار مترمربع از معابر شهری، از جمله ورودی شهر از سمت چرام، ورودی از سمت بهبهان، ورودی از سمت سرفاریاب، جاده جدید آرامستان، بخشی از خیابان مذکور پارسی، خیابان نقلیه، کمربندی اداره راه تا میدان بسیج، معابر محله ۶۰ دستگاه، معابر محله آتش‌نشانی، خیابان نورالدینی، خیابان فرهنگسرا، میدان جانبازان، خیابان مدرس، ابتدای کمربندی دوم تا چهارراه صداوسیما و ده‌ها معبر دیگر، زیرسازی، آسفالت یا روکش شده‌اند.


روابط عمومی شهرداری دهدشت با تأکید بر تداوم اجرای برنامه‌های عمرانی در سطح شهر اعلام کرده است که مسیر خدمت‌رسانی و اجرای پروژه‌ها با حاشیه‌سازی و شایعه‌پراکنی متوقف نخواهد شد.


ضمن احترام به حق نقد و مطالبه‌گری شهروندان، از فعالان فضای مجازی و عموم شهروندان درخواست شده است پیش از هرگونه قضاوت یا انتشار مطالب، از صحت اطلاعات اطمینان حاصل کنند و به‌جای ایجاد فضای بی‌اعتمادی، در مسیر همدلی، تعامل و همکاری گام بردارند؛ چراکه مشکلات شهر با همفکری و همراهی بهتر برطرف خواهد شد.


در پایان، روابط عمومی شهرداری دهدشت با تأکید بر اینکه مردم بهترین قاضی عملکرد مدیریت شهری هستند، اعلام کرد: شهروندان به‌خوبی اقدامات انجام‌شده، کاستی‌ها و مطالبات باقی‌مانده را می‌بینند و درباره عملکرد مجموعه مدیریت شهری قضاوت خواهند کرد.


اولویت شهرداری، خدمت‌رسانی صادقانه، پاسخگویی به مطالبات مردم و تلاش برای توسعه و آبادانی دهدشت است و این مسیر با توکل به خداوند متعال و همت کارکنان مجموعه مدیریت شهری با جدیت ادامه خواهد یافت.


روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر دهدشت


 



تاریخ انتشار : دیروز, 21:21



» اخبار مرتبط:

  • واکنش شهرداری دوگنبدان به جوسازی اخیر
  • خبری خوش برای فوتبال ایران
  • گازوئیل سهمیه‌بندی می‌شود، قیمت ثابت است
  • ثبت نام رانندگان وانت بار برای دریافت سهمیه سوخت
  • جزییات تغییر سهمیه بنزین مردادماه
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟