با حضور مدیر آموزش و پرورش و به همت معاونت آموزش متوسطه شهرستان کهگیلویه از دانش آموزان منتخب استانی، داوران و مدیران مدارس تجلیل شد.
با حضور مدیر آموزش و پرورش و به همت معاونت آموزش متوسطه شهرستان کهگیلویه از دانش آموزان منتخب استانی، داوران و مدیران مدارس تجلیل شد.
سید علی بینا پورجعفری مدیر آموزش و پرورش شهرستان کهگیلویه ضمن تبریک هفته مقام معلم و دهه کرامت از حوزه معاونت آموزش متوسطه و پژوهش سرای باقرالعلوم تشکر و قدر دانی کرد و گفت:در این برنامه از تلاش ها و درخشش ستارگان علمی و پژوهشی شهر و دیارمان تجلیل خواهیم کرد و به همت تلاش ها و زحمات این عزیزان در سطح کشور و استان قدر دانی می کنیم.
پور جعفری در ادامه افزود: این دانش آموزان با تلاش و پشتکار مسیر علم و دانایی را عبور می کنند و در آینده مسئولیت های مهمی کسب خواهند کرد.
وی اظهار داشت: این آئین به جهت پاسداشت فرهنگ کوشش،نوآوری و خلاقیت برگزار می شود.
پورجعفری با اشاره به حضور پر شور دانش آموزان در مراحل مختلف مسابقات علمی و پژوهشی گفت:مسابقات علمی و پژوهشی در ۱۲ محور برگزار شدند که در مرحله ی مدرسه ای ۸۰۷ تیم ثبت نام کردند.
وی در ادامه گفت: ۳۹ تیم به مرحله ی شهرستانی و از این ۳۹ تیم، ۱۸ تیم به استان راه یافتند که در ۷ محور مقام اول تا سوم را کسب کردند.
پورجعفری به تشریح عناوین برتر استانی پرداخت و گفت: دانش آموزان نخبه ما در ۷ محور نجوم(مدل سازی/ارائه محتوا/پژوهش) ،رباتیک(مقام اول تا سوم)، حمل و نقل فضایی(ارائه محتوا)، گیاهان دارویی(مقاله/باغچه پرورشی) و ادبیات(قصه گویی) مقام اول و در سایر محورها مقام های دوم و سوم را کسب کردند.
صادق خاقانی جو معاون آموزش متوسطه در این آئین ضمن قدر دانی از توجه ویژه مدیر آموزش و پرورش به تجلیل از دانش آموزان گفت: جشنواره علمی و پژوهشی در حوزه پژوهش سرای دانش آموزی برگزار گردید که شامل همه دانش آموزان در تمام مقاطع تحصیلی است .
خاقانی جو گفت:اما پژوهش سرای مرکزی علمی ـ پژوهشی است که زیر نظر آموزش و پرورش و به منظور شناسایی و فراهم آوردن زمینه رشد و هدایت استعدادها و پرورش خلّاقیت های فردی و گروهی دانش آموزان و گسترش فرهنگ مطالعه، تحقیق و پژوهش در بین آنان ایجاد و فعالیت می کنند.
وی اظهار داشت:همه می دانیم که هر استعداد برای بروز و ظهور نیازمند بسترسازی و محیا نمودن شرایط مناسبت بود که جشنواره علمی پژوهشی بهترین فرصت برای شناسایی و پرورش این استعدادها می باشد.
معاون آموزش متوسطه در پایان گفت: استعداد همانند دانه ای است که اگر در زمین خودش کاشته و مورد حمایت قرار بگیرید قطعاً به درخت تنومندی تبدیل شده که ثمرات آن به کشور، جامعه و خانواده بر می گردد. و انتظار هست از مسئولان و نهادهایی که این استعدادهای شناسایی شده را جهت رشد و پرورش رها نکنند و تا رسیدن به سرانجام زیر بستر حمایتی مادی و معنوی خود داشته باشند.
علی رخش رئیس پژوهش سرای باقرالعلوم دهدشت ضمن تشکر و قدر دانی از حمایت مدیریت محترم،کادر ستادی،داوران و همه عزیزانی که در برنامه مسابقات علمی و پژوهشی همراهی کردند گفت:پژوهش سرای باقرالعلوم دهدشت در مسابقات علمی و پژوهشی دانش آموزی در استان خوش درخشید و توانست در محورهای مختلف صاحب عناوین اول تا سوم شوند.
وی در ادامه مهمترین اهداف مسابقات علمی و پژوهشی را تشریح کرد و گفت:شناخت استعدادها و کمک به تقویت آنها،ایجاد خودباوری و اعتماد به نفس،فضای رقابتی سالم و آشنایی با کار گروهی مهمترین اهداف این مسابقات هستند.
رخش در پایان امتیازات مهم این مسابقات را عنوان کرد و گفت:دانش آموزان منتخب کشوری می توانند از امتیاز دانشگاه فرهنگیان استفاده کنند.
تصاویر تکمیلی:
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر