مشروح اخبار


» احداث پست فوق توزیع شهرهای قلعه رئیسی و دیشموک شتاب گرفت



مدیر امور برق ناحیه کهگیلویه گفت: احداث پست فوق توزیع و خط انتقال قلعه رئیسی_دیشموک با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۱۰۰میلیارد تومان شتاب گرفت.


مدیر امور برق ناحیه کهگیلویه گفت: احداث پست فوق توزیع و خط انتقال قلعه رئیسی_دیشموک با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۱۰۰میلیارد تومان شتاب گرفت.


به گزارش راک نیوز،خسرو پرویزی در دیدار با ائمه جمعه قلعه رئیسی_دیشموک ضمن شنیدن مشکلات این مناطق در حوزه برق، با بیان اینکه استاندارد طول خط یک فیدر ۲۵ کیلومتر است، افزود: طول فیدر قلعه رییسی_دیشموک حدود ۵۰۰ کیلومتر است که چالش‌هایی را برای تامین برق پایدار در این مناطق ایجاد کرده است.


وی اظهارکرد: احداث پروژه حیاتی خط انتقال و پست فوق توزیع قلعه رئیسی_دیشموک با هدف توسعه زیرساخت های صنعت برق استان و تامین برق پایدار و مطلوب مردم منطقه برق در چارچوب پروژه های گذر از اوج بار ۱۴۰۴ تعریف شده است.


مدیر امور برق ناحیه کهگیلویه با اشاره به خرید ترانسفورماتور مورد نیاز احداث پست فوق توزیع این منطقه خاطرنشان کرد: در بخش احداث شبکه فوق توزیع به طول ۳۷ کیلومتر در دو بخش با واگذاری به پیمانکار آغاز شده است.  


پرویزی تصریح کرد: در بخش اقدامات میان مدت در جهت بهبود ولتاژ و افزایش پایداری برق منطقه ۳۴ کیلومتر خط دو مداره با اعتباری بالغ بر ۹۰ میلیارد تومان احداث و در مدار قرار گرفته است.


وی ادامه داد: عبور شبکه از مناطق کوهستانی، پراکندگی منطقه، طول خطوط و انشعابات فرعی متعدد در کاهش پایداری شبکه، افت کیفیت ولتاژ و بروز حوادث فنی تاثیر بسزایی را به دنبال داشته که همین عوامل این فیدر را به یکی از خطوط پر عارضه شبکه برق استان تبدیل کرده است.


مدیر امور برق ناحیه کهگیلویه عنوان کرد: با احداث خط دو مداره جدید بخشی از بار شبکه این منطقه از جمله پمپاژهای کشاورزی روستاهای راک و جاده قدیم قلعه رئیسی از روی فیدر این مناطق برداشته و کاهش داده شد.


پرویزی تاکید کرد: علاوه بر این، طی اقدامات جهادی به جهت بهبود ولتاژ شبکه توزیع برق این مناطق نسبت به نصب یک دستگاه اتو ترانس و خازن گذاری و بهبود کیفیت ولتاژ تا دورترین مناطق دیشموک اقدام شد.


وی اظهار کرد: با انجام تعمیرات پیشگیرانه و بهسازی مستمر که به جهت رفاه حال مشترکان این مناطق صرفاً همزمان با برنامه خاموشی های مدیریت بار ناشی از ناترازی انرژی انجام می شود، تلاش می کنیم خاموشی های بدون برنامه این منطقه را به حداقل برسانیم.


مدیر امور برق ناحیه کهگیلویه با اشاره به شروع گرمای زودرس بر اهمیت همراهی مردم در برنامه های مدیریت مصرف انرژی تاکید کرد و گفت: با توجه به جایگاه ویژه نماز جمعه از ائمه جمعه محترم این مناطق انتظار می رود همچون سال های گذشته نسبت به همراهی و همدلی مردم در زمینه فرهنگسازی مصرف بهینه انرژی برق و تشریح شرایط ویژه ناشی از ناترازی انرژی یاری گر صنعت برق استان باشند.


پرویزی اظهارکرد: با توجه به گرمای زودرس و افزایش شدید مصرف برق استان از عموم مردم حوزه کهگیلویه دعوت می کنیم تا به منظور همراهی در حفظ پایداری شبکه، حداکثر صرفه جویی را در مصرف برق به عمل آورده و با رعایت راهکارهای ساده از جمله قرار دادن دمای کولرهای گازی بر روی دمای آسایش ۲۵ درجه، استفاده از دور کند کولرهای آبی، عدم استفاده از لوازم برقی پرمصرف و استفاده از روشنایی طبیعی در طول روز علاوه بر سهیم شدن در تأمین برق پایدار و حفظ آسایش خانواده از پاداش صرفه جویی در قبوض برق بهره مند شوند.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد، وی بیان کرد: شهروندان محترم می‌توانند در صورت بروز هرگونه حادثه و خاموشی در شبکه برق از طریق «اپلیکیشن برق من» و یا سامانه مرکز اتفاقات برق استان ۱۲۱ تماس گرفته و درخواست خود را پیگیری نمایند.



تاریخ انتشار : امروز, 08:02



» اخبار مرتبط:

  • نیمه دوم امسال؛ بهره برداری از ۷ طرح برق رسانی در کهگیلویه و بویراحمد
  • آغازعملیات بهسازی شبکه برق کهگیلویه
  • آیین کلنگ زنی پروژه بزرگ احداث خط ۲ مداره برق دهدشت به قلعه رئیسی/هزار و ۱۰۰ پایه برای پایان مشکلات برقی چاروسا و دیشموک
  • علت قطع برق روستاهای طولیان، راک، دشت‌مازه، جغل و کوشک دشمن‌زیاری چه بود؟!
  • با حضور حجت الاسلام موحد و استاندار کهگیلویه و بویراحمد: 132 پروژه عمرانی با اعتبار ۴۸۸ میلیارد تومان در کهگیلویه افتتاح شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟