استاندار کهگیلویه و بویراحمد، هفته اخیر در مرکز کشور پیگیر امور استان در بخشهای مختلف شد.
به گزارش راک نیوز،یداله رحمانی به همراه سیداحسان عسکری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و مدیرکل اوقاف و امور خیریه با حجتالاسلام خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور دیدار و حول محورهای مهم سرمایهگذاری در این استان گفتوگو کردند.
استاندار در این دیدار پیشنهاد مشارکت اوقاف در ساخت و ساز اماکن تجاری، سرمایهگذاری در حوزه ماهیان سردآبی، صنایع معدنی و حوزه تولید نئوپان و امدیاف را مطرح کرد.
رحمانی، پیگیر روند اجرایی پروژه اقتصادی مجتمع خلیج فارس در شهر یاسوج شد و بر تسریع در بهرهبرداری از آن تأکید کرد.
استاندار ضمن ارائه پیشنهادات اولیه به سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از آنها برای حضور در استان دعوت کرد و قرار شد تیم اقتصادی و کارشناسی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور برای انتخاب پروژههای سرمایهگذاری به استان سفر کنند.
استاندار در ادامه با مدیرعامل شرکت صنایع و معادن غدیر دیدار و ضمن تسریع در عملیات بهرهبرداری معدن فسفات و اجرای کارخانه پرعیارسازی که آذرماه سال گذشته در چرام کلنگزنی شد، تامین مالی پروژه را مورد تاکید قرار داد که شرکت غدیر در این خصوص به تعهدات خود عمل کند.
رحمانی با جعفری معاون معدنی وزارت صمت هم دیدار کرد و با اشاره به اینکه، پروژه آهک هیدراته مدت زیادی متوقف شده است، بر رفع مشکلات این واحد معدنی تاکید کرد و مقرر شد جلسه مشترکی با صندوق بیمه محصولات معدنی، ایمیدرو و مجموعه تهیه و تولید در سازمان ایمیدرو تشکیل و آهک هیدراته و پرعیارسازی فسفات چرام مورد بررسی قرار گیرد.
استاندار با اشاره به موضوع ورود ماشینآلات معدنی صنعتگران و وضعیت ساماندهی واحدهای شن و ماسه گفت: پهناهای معدنی استان زیر سه هکتار است که وزارتخانه اجازه دهد در سامانه کاداستر معادن این عدد ویرایش و یا اجازه برداشت موقف داده شود، ضمن اینکه سقف پرداخت تسهیلات صندوق بیمه در معادن کوچک مقیاس از پنج میلیارد تومان افزایش یاید.
رحمانی با اشاره واگذاری تفویض اختیارات تصمیمگیری در حوزه معادن به استانها خواستار استفاده از ظرفیت شورای معادن شد و گفت: موافقت سازمان محیط زیست برای مطالعات ژئوتکنیک در معادن فلزی خونگاه و ده برآفتاب که در ایجاد اشتغال و فرآوری ظرفیت خوبی دارند اخذ و قرار شد کار وارد مرحله نهایی تکمیل اکتشافات و تولید شود تا میزان عیار و ذخیره این معادن مشخص گردد.
استاندار تاکید کرد: وزارت صمت از محل اعتبارات ابلاغی واحدهای شن و ماسه را مورد حمایت قرار دهد.
رحمانی خاطرنشان کرد از دیگر مطالبات استان معرفی معادنی که مطالعات آنها در حوزه زیرساخت و ایجاد پست برق به اتمام رسیده به ایمیدرو بود که در جلسهای که قرار است هفته آینده برگزار شود مجددا درخواستهای استان در این زمینه بازخوانی و بررسی میشود.
استاندار در ادامه با عظیمفر معاون وزیر نفت دیدار و خواستار تامین سوخت بخشهای صنعتی معدنی و ماشین آلات پروژههای راهسازی شد.
رحمانی در دیدار با شریعتمداری رئیس هلدینگ خلیج فارس برای تسریع در اجرای پتروشیمیهای گچساران و دهدشت تاکید کرد.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر