مشروح اخبار


» طرح مشکلات تعاونی‌های راکد کهگیلویه و بویراحمد در دیدار با وزیر کار



استاندار کهگیلویه و بویراحمد، به همراه مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی با وزير کار در تهران دیدار کردند. 



استاندار کهگیلویه و بویراحمد، به همراه مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی با وزير کار در تهران دیدار کردند. 


به گزارش راک نیوز،صبح امروز یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به همراه ابراهیم مهرجو مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی با احمد میدری وزير تعاون کارورفاه اجتماعی دیدار و گفت‌وگو کردند.

رحمانی کهگیلویه وبویراحمد را يکی از مستعدترین استان‌های کشور در رابطه با داشتن قابلیت ها و ظرفیت‌های طبیعی، مواهب خدادادی، نیروی انسانی توانمند و مستعد برشمرد و تاکید کرد: افزایش تسهیلات مشاغل خانگی، تبصره ۱۸ با توجه به محروم بودن استان‌ می‌تواند باعث رونق اقتصادی و همچنین افزایش اشتغال برای جوانان جوياي کار شود و شاهد استانی آباد تر و پیشرفته تر خواهیم بود.

استاندار در این دیدار با اشاره به تسهیلات جز۳ تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ که در فرآیند پرداخت قرار دارد، گفت: تمهیداتی اندیشیده شود تا استان بتواند سهم بالاتری از منابع جزء ۳ را جذب کند.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از دستورالعمل منع استفاده مجدد از تسهیلات تبصره ۱۸، اشتغال روستایی و سایر منابع برگرفته از صندوق توسعه ملی با اشاره به اهمیت حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری گفت: یکی از موضوعاتی که به کرات با آن مواجه هستیم برخی قوانین و‌ مقرراتی است که گاهی یک طرح تسهیلاتی دریافت کرده، اما باز هم به تسهیلات بیشتری نیاز دارد و قانون این اجازه را نمی‌دهد.

رحمانی تصریح کرد: این موضوع به عنوان یک محدودیت مطرح است که از وزیر تعاون، کار و رفاه درخواست داریم از ظرفیت شورای عالی اشتغال استفاده و این اختیار به شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان‌ها داده شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد همچنین به طرح مشکلات تعاونی‌های راکد استان پرداخت و خواستار اختصاص یک هزار میلیارد تومان تسهیلات در این زمینه شد. 

وی با اشاره به مشکلات تعاونی‌های راکد گفت: ۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای راه‌اندازی تعاونی‌های راکد به عنوان تسهیلات اشتغالزایی و ۲۰۰ میلیارد تومان به عنوان زیرساخت و کمک‌های فنی و اعتباری برای همین تعاونی‌ها درخواست کردیم.

در ادامه ضمن موافقت وزیر با افزایش تسهیلات تعاوني های راکد و غیر فعال استان، رحمانی تعاون را برای رونق اشتغال و کاهش نرخ بیکاری بسیار مهم و ضروری برشمرد.

استاندار افزایش اعتبار در بخش ملی برای سرمایه‌گذاری و راه اندازی مجموعه های ورزشی کارگران استان را به جهت خدمت به جامعه هدف و ایجاد شور و نشاط بین قشر کارگری و مردم را امری ضروری دانست و تصریح کرد: تامین اعتبار برای احداث اماکن ورزشی در استان می‌تواند نسبت به کم کردن دغدغه‌ کارگران و خانواده آنها بسیار مطلوب باشد.

ابراهیم مهرجو، مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان نیز در این دیدار گفت: برای تعاونی های نیمه فعال و راکد استان درخواست تسهیلات ویژه داریم که تعاونی ها سر و سامان بگیرند.

وی همچنین در رابطه با مجموعه های ورزشی که به صورت نیمه تمام مانده اند، گفت: درخواست داریم که اعتباراتی ویژه جهت راه اندازی آنها به استان داده شود. 

مهرجو افزود: دو پروژه داریم که مدت زیادی است نیمه فعال هستند و خواهان دستور ویژه برای به سرانجام رسیدن این مجموعه ها هستیم.  

در نهایت احمد میدری وزیر کار با افزایش سهمیه تسهیلات استان در بخش‌های مختلف مشاغل خانگی، تبصره ۱۸، تعاون موافقت نمودند.

پایان پیام/


 



تاریخ انتشار : دیروز, 19:14



» اخبار مرتبط:

  • خروجی نشست استاندار کهگیلویه و بویراحمد و وزیر کار،تعاون و رفاه اجتماعی. برخورداری همه شهرستان های استان از طرح "یارانه دستمزد"/ افزایش سهم تسهیلات روستایی و عشایری استان
  • مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
  • 5تعاونی در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح می‌شود+جزئیات
  • مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد:یکهزار و 12تعاونی در استان غیر فعال هستند
  • انتصاب یک کهگیلویه و بویراحمدی در وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟