معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: قیمت جدید شن و ماسه با حضور نمایندگان واحدهای تولیدی شن و ماسه تعیین شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: قیمت جدید شن و ماسه با حضور نمایندگان واحدهای تولیدی شن و ماسه تعیین شد.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، سید احسان عسکری در نشست کارگروه اقدام مشترک که به تعیین قیمت شن و ماسه اختصاص داشت، گفت: سال گذشته هر تن شن و ماسه با قیمت ۱۹۲ هزار تومان به فروش رفت اما در سال جدید نشستهای مختلفی برای تعیین قیمت شن و ماسه برگزار کردیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری افزود: در این جلسه و با حضور نمایندگان واحدهای تولیدی شن و ماسه در استان و نظر آنها، قیمت هر تن شن و ماسه ۲۶۰ هزار تومان تعیین شد.
وی با بیان اینکه این قیمت هم در راستای حمایت از واحدهای تولیدی و هم حمایت از مردم لحاظ شد، است، گفت: مقرر شد در راستای حمایت از واحدهای شن و ماسه از طریق معاونت عمرانی استانداری و دادستانی فعالیت هرگونه شرکت پیمانکاری در توزیع شن و ماسه مگر در مناطقی که فاقد کارخانه شن و ماسه است، ممنوع شود.
عسکری با اشاره به الزام واحدهای شن و ماسه به اخذ مجوز استاندارد، گفت: ادارهکل استاندارد از واحدهای شن و ماسه بازدید و واحدهایی که فاقد مجوز استاندارد هستند ملزم به اخذ گواهی استاندارد شوند.
وی با اشاره به کیفیت خوب شن و ماسه استان گفت: افزایش قیمت شن و ماسه برای واحدهایی است که مجوز فعالیت و گواهی استاندارد دارند و واحدهایی که فاقد این شرط هستند حق خرید و فروش شن و ماسه را ندارند.
پایان پیام/
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر