مشروح اخبار


» بزودی، نصب یادمان خلبان شهید امیدبخش در گچساران+جزییات



فرماندار گچساران گفت: ساخت المان شهید ابراهیم امیدبخش هم اکنون در حال ساخت است و در نیمه دوم اردیبهشت سالجاری در ورودی شهر دوگنبدان نصب خواهد شد.


بزودی، نصب یادمان خلبان شهید امیدبخش در گچساران+جزییات

فرماندار گچساران گفت: ساخت المان شهید خلبان ابراهیم امیدبخش هم اکنون در حال ساخت است و در نیمه دوم اردیبهشت سالجاری در ورودی شهر دوگنبدان نصب خواهد شد.

عبدالرحیم رحیمی در جلسه هماهنگی نصب یادمان شهیدابراهیم امیدبخش در محل شورای اسلامی شهر دوگنبدان افزود: هواپیمای فانتوم یا F۴به طول ۲۰ متر و عرض ۱۳ متر و تندیس شهید به ارتفاع ۳ متر با همکاری شهرداری ،شورای اسلامی شهر دوگنبدان و نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به صورت یک مبلمان شهری ساخته و نصب خواهد شد.

مدیر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز در این نشست گفت: هم اکنون المان هشت شهید خلبان در سطح کشور در حال ساخت است که در سالجاری نصب خواهند شد.  

علیرضا امجدیان افزود: این تعداد المان در شهرهای نطنز، کرمانشاه، سامان، نائین ، اسد آباد و گچساران نصب خواهند شد.

وی بیان کرد: تاکنون ۱۶ المان از شهدای خلبان در سطح کشور نصب شده است.

امجدیان تصریح کرد: خلبان ها ۲۱۴ شهید، ۵۳ مفقودالاثر و ۵۳ آزاده در دوران هشت سال دفاع مقدس تقدیم نظام جمهوری اسلامی ایران کردند.

شهید ابراهیم امیدبخش یازدهم مرداد سال 1332 در روستای آب شیرین شهرستان گچساران چشم به جهان گشود.

وی دوران ابتدایی خود را در اهواز و دوره متوسطه را در گچساران به اتمام رسانید و همان سال در آزمون دانشکده افسری خلبانی در تهران پذیرفته شد.

شهید امیدبخش پس از گذراندن دوره مقدماتی پرواز در سال 1352 به آمریکا اعزام شد و در سال 1354 با گرفتن ساعت طلای خلبانان در آمریکا (این ساعت به خلبان برتر در هر دوره اهداء می‌شد) به میهن عزیزمان بازگشت و به پادگان بوشهر اعزام شد.

این شهید والامقام در اواخر سال 1358 برای آموزش خلبانی عازم تهران شد و در دوران دفاع مقدس بار دیگر برای انجام وظیفه به پادگان بوشهر منتقل شد و در عملیات آزاد سازی سوسنگرد شرکت کرد.

این عملیات با فرماندهی مستقیم آیت الله خامنه‌ای و شهید مصطفی چمران در تاریخ 26 آبان ماه سال 1359 به شکست حصر سوسنگرد انجامید.

این شهید والامقام 54 ماموریت پروازی سخت انجام داد.

شهید ابراهیم امیدبخش تنها شهید خلبان کهگیلویه و بویراحمد است که هنگام عملیاتی در اولین روزهای جنگ تحمیلی در سوسنگرد به شهادت رسید و جاویدالاثر باقی ماند.


بزودی، نصب یادمان خلبان شهید امیدبخش در گچساران+جزییات
بزودی، نصب یادمان خلبان شهید امیدبخش در گچساران+جزییات
بزودی، نصب یادمان خلبان شهید امیدبخش در گچساران+جزییات
بزودی، نصب یادمان خلبان شهید امیدبخش در گچساران+جزییات

بزودی، نصب یادمان خلبان شهید امیدبخش در گچساران+جزییات



تاریخ انتشار : 2 اردیبهشت 1397, 10:29



» اخبار مرتبط:

  • فرودگاه گچساران به نام شهید امیدبخش نامگذاری شد+تصاویر
  • عقاب تیز پرواز گچساران همچنان گمنام مانده است+عکس
  • پرواز گچساران به تهران و بالعکس هم لغو شد
  • سقوط یک فروند هواپیما در آسمان استان "فارس"
  • همسر خلبان شهید عباس بابایی دعوت حق را لبیک گفت+عکس
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟