ابراهیم دوران ابتدایی خود را در اهواز و دوره متوسطه و دبیرستان را در دبیرستان کورش کبیر (ولایت فعلی) در سال 1351در گچساران به اتمام رسانید و در همان سال در آزمون دانشکده افسری خلبانی در تهران پذیرفته شد.
بیش از 34 سال از عروج سرلشگر خلبان جاویدالاثر «ابراهیم امیدبخش » می گذرد شهیدی که رشادت هایش همیشه در ذهن هم میهنانش باقی خواهد ماند.
به گزارش راک نیوز ؛ ابراهیم امیدبخش یازدهم مردادماه سال1332 در روستای آب شیرین در شهرستان نفتخیز گچساران از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد چشم به جهان گشود.
وی دو برادر و چهار خواهر داشت و پدرش حاج علی این خانواده سنتی و مذهبی را با درآمد مغازه اش اداره می کرد.
ابراهیم دوران ابتدایی خود را در اهواز و دوره متوسطه و دبیرستان را در دبیرستان کورش کبیر (ولایت فعلی) در سال 1351در گچساران به اتمام رسانید و در همان سال در آزمون دانشکده افسری خلبانی در تهران پذیرفته شد.
وی پس از گذراندن دوره مقدماتی پرواز در سال 1352 به آمریکا اعزام شد و در سال1354 با دست پر و گرفتن ساعت طلای خلبانان در آمریکا (این ساعت به خلبان برتر در هر دوره اهدا می شد) به میهن عزیزمان بازگشت و به پادگان بوشهر اعزام شد.
در اواخر سال 1358 برای تدریس خلبانان به تهران اعزام شد و در زمان جنگ تحمیلی بار دیگر برای انجام وظیفه به پادگان بوشهر منتقل شد و در عملیات حصر آزاد سازی سوسنگرد شرکت کرد.
این عملیات با فرماندهی مستقیم حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب و شهید مصطفی چمران در تاریخ 26 آبان ماه سال 1359 به شکست حصر سوسنگرد انجامید.
در عملیات آزاد سازی سوسنگرد در 26 آبان ماه سال 1359 که به شکست حصر سوسنگرد منجر شد 24 خلبان نیروی هوایی شرکت داشتند که از این تعداد «سروان خلبان شهید هوشنگ کیان آرا»، «سید محمدتقی حسینی»، «محمد کام بخش ضیایی»، «نعمت الله اکبری سامانی»، «سرهنگ دو خلبان یونس خوش بین» و «ستوانیکم خلبان ابراهیم امیدبخش» به شهادت رسیدند.
هم چنین «استوار دوم شهید حسین سلمان زاده»، «گروهبان یکم شهید»، «ابراهیم قهوه چی زاده»، «استوار دوم شهید غلامعلی حلاج قدوی»، «سروان فنی شهید عبدالله عیسی پور»، «ستوان دو شهید سیدعلی اکبر حیدری» نیز از دیگر شهدای نیروی هوایی در جریان عملیات آزاد سازی سوسنگرد است.
سرلشکر خلبان جاوید الاثر ابراهیم امید بخش از خلبانان گردان 61 شکاری بوشهر بود.
زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا در جامعه امروز از اهمیت بالایی برخوردار است اما مظلومیت و گمنامی شهدا دل بسیاری از رهروان عرصه جهاد و شهادت را به درد می آورد.
سرلشکر خلبان جاویدالاثر ابراهیم امید بخش هنوز هم همانند بسیاری از شهدای جنگ ،گمنام و غریب ماندهاست و می طلبد با همت نهادهایی چون بنیاد حفظ آثار، بنیاد شهید و با مشارکت رسانه ها ابعاد مختلف شخصیت این شهید والا مقام به مردم و نسل حاضر شناسانده شود.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر