مشروح اخبار


» انتقادامام جمعه "اسالم گیلان" ازوضعیت آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد!



امام جمعه اسالم گفت: در مدت سه سال گذشته هیچ اثری از رونق اقتصادی در کشور نیست آیا از نظر دولتمردان مایه شرمساری نیست که صدها کارخانه به تعطیلی کشیده شد و کارگران کارخانه چوب اسالم پنج ماه حقوق نگرفتند.


حجت‌الاسلام اصغر جدایی در نماز جمعه این شهریکی از بزرگ‌ترین امتیازهای مردم اسالم را ادب و حیای فوق‌العاده آنها دانست و افزود: در آینده این امتیاز را برندسازی می‌کنیم.

امام جمعه اسالم به موضوع لغو سخنرانی علی مطهری  از نمایندگان مجلس اشاره کرد و یادآور شد: هفته گذشته با وجود اینکه یکی از بزرگ‌ترین و افتخار آفرین‌ترین مراسم‌های مذهبی دنیا روی کره زمین برپا شد یکسری از رسانه‌ها به سمت موضوع دیگر رفتند و در زمینه انعکاس مراسم با عظمت و بسیار با شکوه اربعین حسینی غفلت کردند و حق اربعین را به عنوان یک مسلمان خوب ادا نکردند.

وی با بیان اینکه مشکل از لغو سخنرانی یک نماینده مجلس در مشهد آغاز شد، خاطرنشان کرد:
بنده با اصل لغو این سخنرانی کاری ندارم، موضوع این است آیا واقعا لغو یک سخنرانی این همه هیاهو لازم دارد.

جدایی اضافه کرد: گاهی گفته می‌شود «مایه شرمساری است» آیا اختلاس 8 هزار میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان مهم نبود و مایه شرمساری نبود، آیا تحصیل دانش‌آموزان ایذه‌ای در طویله مایه شرمساری نیست، آیا تحصیل دانش‌آموزان در یکی از روستاهای کهگیلویه در داخل دیوارهایی که با گونی دوخته شده، مایه شرمساری نیست.

به گزارش راک نیوز ؛ دلی مهتاب، روستایی است در بخش چاروسای شهرستان کهگیلویه در استان کهگیلویه و بویراحمد که هنوز اختراع ادیسون به سقف خانه‌های آنان آویزان نشده است.

این روستا درفاصله 135کیلومتری از دهدشت مرکزشهرستان کهگیلویه واقع شده است. آنچه بیش از همه نگران کننده و جلب توجه می‌کرد مدرسه کپری بود که با گونی به هم دوخته محصور شده بود.
خبری از معلم و دانش آموزان در این مدرسه نبود و به گفته اهالی روستا، معلم این مدرسه شنبه بعد از ظهر با طی مسافت زیاد به روستا می‌آید و سه شنبه عصر برمی گردد.
به گفته اهالی، 10 دانش آموز دیگر یکی از پاره ده‌های دلی مهتاب به دلیل نداشتن مدرسه، فاصله زیاد و برفگیر بودن راه ارتباطی ترک تحصیل کردند.
تعدادی از این دانش آموزان بعد از گذشت 2 ماه از سال تحصیلی هنوز کتاب نداشتند.

به گزارش راک نیوز ؛ اگرچه برخورداری ازنعمت آموزش وپرورش رایگان وظیفه همه دولتمردان است که باید برای عموم افراد جامعه این فرصت را فراهم نمایند اما در انتشار این خبر بنظرمیرسد بیشتر از آنکه عمق محرومیت موردتوجه باشد نوعی تسویه حساب سیاسی موج میزند و باید به منتقدین یادآور شد که نه وضعیت آموزش وپرورش این روستا در چهار سال گذشته گل وبلبل بود و نه هم این این روستا در دولت جدید کشف شده که باید شرمساری از روند آموزش وپرورش دراین روستا را به دولتمردان فعلی گوشزد نمود. 



تاریخ انتشار : 5 آذر 1395, 15:31



» اخبار مرتبط:

  • جوابیه آموزش و پرورش چاروسا به درج یک خبر به روی بعضی سایت های استان/ هیچ گونه ترک تحصیلی از سوی دانش آموزی در روستای مهتاب چاروسا صورت نگرفت/ برقراری عدالت آموزشی در مدارس صورت گرفت
  • باز مهر، باز مدرسه، باز داستان همیشگی کمبود معلم در مناطق محروم گچساران
  • کمبود 100معلم مقطع ابتدایی در آموزش وپرورش کهگیلویه و بویراحمد
  • خبرتلخ مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد:مدارس کم‌جمعیت دراستان منحل می‌شوند
  • تعطیلی یک مدرسه در حومه شهرستان کهگیلویه!+عکس
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟