مشروح اخبار


» در دیدار با مشاور بازرسی بنیاد علوی کشور مطرح شد؛تأکید استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر توسعه خدمات تخصصی سلامت بنیاد علوی در باشت، چرام و مارگون/ بهره‌مندی بیش از ۹ هزار نفر از خدمات درمانی و دندانپزشکی



استاندار کهگیلویه و بویراحمد با قدردانی از اقدامات همه‌جانبه بنیاد علوی در محرومیت‌زدایی، بر لزوم گسترش چتر خدمات پزشکی و دندانپزشکی این نهاد در شهرستان‌های کمتربرخوردار استان تأکید کرد و از دانشگاه علوم پزشکی خواست همکاری لازم را برای تحقق این مهم به کار گیرد.


 استاندار کهگیلویه و بویراحمد با قدردانی از اقدامات همه‌جانبه بنیاد علوی در محرومیت‌زدایی، بر لزوم گسترش چتر خدمات پزشکی و دندانپزشکی این نهاد در شهرستان‌های کمتربرخوردار استان تأکید کرد و از دانشگاه علوم پزشکی خواست همکاری لازم را برای تحقق این مهم به کار گیرد.


به گزارش راک نیوز**، یداله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در دیدار با مشاور بازرسی بنیاد علوی کشور با اشاره به دستاوردهای حضور این بنیاد در حوزه سلامت اظهار داشت: از آبان‌ماه ۱۴۰۲ تاکنون، ۳ هزار و ۹۷۷ نفر از اهالی استان در قالب برنامه‌های سلامت‌محور بنیاد علوی ویزیت شده و ۵ هزار و ۱۵۰ نفر نیز از خدمات درمانی دندانپزشکی بهره‌مند شده‌اند؛ علاوه بر این، در سال جاری نیز ۱۸۹ نفر از خدمات بهداشت دهان و دندان استفاده کرده‌اند.


وی با اشاره به توزیع جغرافیایی خدمات و لزوم برقراری عدالت در حوزه درمان افزود: متأسفانه مردم مناطق محروم شهرستان‌های باشت، چرام و مارگون تاکنون بهره کافی از این خدمات ارزشمند نبرده‌اند؛ از این رو ضرورت دارد دانشگاه علوم پزشکی استان با هم‌افزایی و هماهنگی منسجم‌تر با بنیاد علوی، شرایط را برای حضور تیم‌های پزشکی و ارائه خدمات درمانی به مردم این مناطق تسهیل کند.


نماینده عالی دولت در کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از سخنان خود به کارنامه اقتصادی و اشتغال‌زایی بنیاد علوی اشاره و تصریح کرد: از سال ۱۴۰۲ تاکنون ۳ هزار و ۸۷۰ طرح اشتغال‌زایی با سرمایه‌گذاری بیش از ۵۶۷ میلیارد تومان در سطح استان به بهره‌برداری رسیده است که از این میان، یک‌هزار و ۴۰۱ طرح با اعتباری بالغ بر ۱۰۱ میلیارد تومان مربوط به سال جاری است.


رحمانی در پایان با تقدیر از تلاش‌های بنیاد علوی در حوزه‌های عمرانی، زیربنایی، آموزش و ارتقای معیشت محرومان، بر استمرار این خدمات تا رفع کامل چهره محرومیت از نقاط دورافتاده کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد.



تاریخ انتشار : امروز, 13:01



» اخبار مرتبط:

  • انقلاب بنیاد علوی در دیشموک؛ موحد:بنیاد علوی در محرومیت زدایی سنگ تمام گذاشت/نماینده عمرانی بنیاد علوی: حمایت ها و پیگیری های نماینده قابل تقدیر است
  • مقام برتر در نمایشگاه مناطق هدف بنیاد علوی کشور به دیشموک رسید
  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد: همه تلاش‎ها مبنی بر جذب سرمایه‌گذار و توسعه تولید است
  • به همت بنیاد تعاون بسیج؛ ۲ درمانگاه در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح می شود
  • برخورداری۲۰۰نفر از روستاییان سربیشه از خدمات دندانپزشکی رایگان
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟