امام جمعه مشهد گفت: سران فتنه انسان هایی مجرم بودند و هیچ جایی در دنیا مثل ایران با متهم با رافت اسلامی برخورد نمی کنند.
امام جمعه مشهد گفت: سران فتنه انسان هایی مجرم بودند و هیچ جایی در دنیا مثل ایران با متهم با رافت اسلامی برخورد نمی کنند.
به گزارش راک نیوز ، آیت الله سید احمد علم الهدی امروز در حاشیه دیدار با علمای اهل سنت در جمع خبرنگاران با اشاره به سخنان علی مطهری در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آقای ابوترابی در مجلس خیلی خوب جواب این آقا(علی مطهری) را دادند، سخنانی که ایشان مطرح کردند سبب متشنج شدن مجلس و ناراحتی نمایندگان مردم شد؛ زمانی که نمایندگان مردم ناراحت می شوند در اصل تمامی ملت ناراحت هستند.
وی تصریح کرد: افرادی می آیند و می خواهند با غوغا سالاری یک نفر را از حوزه عدل اسلامی بیرون کنند؛ این مسئله بزرگترین کار متعصب و افراطی و مربوط به قرون وسطی است که بخواهند با غوغاسالاری مشکلات را حل کنند. تسنیم
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر