مشروح اخبار


» مرگ یک دانش آموز دختردر اثر تیراندازی در مراسم تشییع جنازه!



اجراي يك عادت غلط باعث مرگ يك دختر بچه 11 ساله دانش آموز كلاس پنجم شد.

 اين حادثه كه در مراسم تشييع پيكر يك فرد متوفي در شهر مسجد سليمان رخ داد باعث گرديد چندين خانوار به سوگ اين دختر بنشينند.

به گزارش راک نیوز از خوزستان ؛ در جريان مراسم خاكسپاري مرحوم مسلم اسدي فارساني كه با حضور بيش از 1000 نفر زن - مرد - كودك در قبرستاني در مسجد سليمان برگزار گرديد و اجراي يك رسم غلط كه در هنگام تشييع جنازه گروهي ناآگاه با دردست داشتن اسلحه و عدم آشنائي به فنون استفاده از اسلحه شروع به تيراندازي هوائي نمودند، متأسفانه اصابت يكي از گلوله‌ها به پهلوي دختر 11 ساله‌اي بنام هستي اسدي باعث مرگ وي گرديده. در اين حادثه ناگوار چندين نفر نيز مجروح گرديدند.

اين عادت غلط كه در بين گروهي از شهروندان معمول است تاكنون جان انسان‌هاي بي‌گناه بسياري را گرفته است و باعث عزادار نمودن هزاران خانواده شده است.

اينگونه اتفاقات كه هر چند وقت يكبار نمايان مي‌شود مي‌طلبد مقامات قضائي و انتظامي با مسببين واقعه برخورد شديدي در جامعه نمايند تا درس عبرتي براي ديگران شود و باعث ايجاد امنيت در جامعه گردد. از سازمان‌ها، ارگانها و نهادهاي دولتي نيز اين انتظار وجود دارد كه تلاش و كوشش زيادي را بكار گيرند و نسبت به فرهنگسازي در اين گونه جوامع فعال‌تر برخورد كنند.




تاریخ انتشار : 8 مهر 1393, 18:56



» اخبار مرتبط:

  • شلیک گلوله در عروسی5مجروح دربرداشت
  • حوادث//دختر پنج ساله مادرش را كشت
  • کشته شدن یک جوان ،عروسی را به عزاتبدیل کرد!
  • 9 کشته وزخمی در درگیری مسلحانه بر سر "دمپایی"!
  • اجرای جشنواره بازی‌های بومی، محلی در دهدشت+عکس
  • » اشتراک گزاری خبر

    • غلامرضا

    • 16 مهر 1393 23:36
    • گروه کاربری: ميهمان
    • آیدی یاهو: {yahoo}
    • تاریخ عضویت: --
    • وضعيت:
    • خبر
    • نظر
    ^
    آدرس سایت هستی
    hastifarsan.ir
    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟