مشروح اخبار


» نجات ۴۳ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته در برف و کولاک توسط هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد



مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد از امدادرسانی به ۴۳ نفر در پی بارش‌ها و کولاک شدید طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.


به گزارش راک نیوز،سید عادل رهبریان سرپرست جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:در پی هشدار هواشناسی و بارش برف و باران در کهگیلویه و بویراحمد ۱۴ پایگاه عملیاتی ثابت و ۲۷ تیم عملیاتی با ۲۱ دستگاه خودروی ست نجات و آمبولانس در محورهای مواصلاتی استان مستقر هستند.


وی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته، شاهد ۴۳ مورد عملیات نجات و امدادرسانی در شرایط کولاک بودیم که از این تعداد، ۲۳ نفر توسط نیروهای امدادی به مراکز امن منتقل شدند.


سرپرست جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد مهمترین عملیات‌ها را انتقال یک بیمار اورژانسی از منطقه سرچنار به مراکز درمانی پاتاوه، رسیدگی به یک فقره تصادف در محور لیرتلخک و انتقال مصدومان به مراکز درمانی دهدشت، و همچنین نجات یک مادر باردار گرفتار در برف و کولاک شهرستان مارگون برشمرد.


وی همچنین از گیر افتادن چند نفر در روستای جلاله شهرستان دنا خبر داد و بیان کرد: تیم‌های عملیاتی برای نجات افراد گیر افتاده به منطقه چشمه دویی شبلیز اعزام شده‌اند.


رهبریان از مردم درخواست کرد با خودداری از سفرهای غیرضروری و به ویژه کوهنوردی در این شرایط جوی، همکاری لازم را با نیروهای امدادی داشته باشند تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شود.



تاریخ انتشار : امروز, 11:35



» اخبار مرتبط:

  • امدادرسانی به ۱۰۰۰ نفر گرفتار در کولاک و یخبندان شب گذشته کهگیلویه و بویراحمد
  • نجات جان ۵۰۰ نفر گرفتار در کولاک شب گذشته کهگیلویه و بویراحمد
  • سرپرست هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد: ۸ دستگاه خودروی امدادی و اداری جدید به ناوگان هلال‌احمر استان ملحق شد
  • عملیات نجات جان ۷ نفر کوهنورد توسط هلال احمر در ارتفاعات دنا 
  • امدادرسانی هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد به ۱۵۷ نفر حادثه دیده در بارش های چند روز گذشته
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟