مشروح اخبار


» استاندار خواهان احداث مجتمع رفاهی پارک جنگلی یاسوج شد



استاندار کهگیلویه و بویراحمد با خانم نوحی مدیر انجمن صنفی پالایشگاه‌های کشور دیدار کرد و خواهان احداث مجتمع رفاهی پارک جنگلی یاسوج شد.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد با خانم نوحی مدیر انجمن صنفی پالایشگاه‌های کشور دیدار کرد و خواهان احداث مجتمع رفاهی پارک جنگلی یاسوج شد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی با حضور سیداحسان عسکری معاون امور اقتصادی استانداری در این دیدار بر احداث مجتمع تفریحی، ورزشی، گردشگری و رفاهی پارک جنگلی یاسوج تاکید کرد.

استاندار اظهار داشت: در این نشست که با هدف بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری مشترک برگزار شد، طرح توسعه مجتمع تفریحی، ورزشی، گردشگری و رفاهی در پارک جنگلی یاسوج به عنوان پروژه‌ای اولویت‌دار و با ظرفیت‌سازی بالا به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی معرفی شد.

رحمانی، با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به‌فرد طبیعی، گردشگری و اقلیمی استان به آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی زیرمجموعه برای تسهیل‌گری، رفع موانع و پشتیبانی از سرمایه‌گذاران در این پروژه ملی-منطقه‌ای خبر داد.

استاندار، توسعه این مجتمع را گامی مهم در ایجاد اشتغال پایدار، رونق اقتصادی و ارتقای سطح خدمات رفاهی و تفریحی برای شهروندان، میهمانان استان و وزارتخانه نفت دانست.

رحمانی، به اهمیت طرح‌ها، پروژه‌های و برنامه‌های وزارت نفت و به اهمیت اجرای طرح مجتمع گردشگری این وزارتخانه در استان، اشاره کرد و گفت: ارتقاء کیفیت زندگی مردم از موارد مهمی است که ما در این پروژه دنبال می‌کنیم.

رحمانی با بیان اینکه، پارک جنگلی یاسوج با وسعت قابل توجه و طبیعت بکر، یکی از اصلی‌ترین تفرجگاه‌های عمومی و گردشگری در مرکز استان محسوب می‌شود، تصریح کرد: ایجاد یک مجتمع چندمنظوره تفریحی-ورزشی در این سایت می‌تواند ضمن حفظ کاربری جنگلی و محیط زیستی به یکی از قطب‌های اصلی جذب گردشگر در منطقه تبدیل شود.

مدیر انجمن صنفی پالایشگاه‌های کشور نیز با استقبال از این طرح، خواستار دریافت مطالعات دقیق با توجیه‌پذیری اقتصادی، طرح جامع و جزئیات امتیازات حمایتی شد.

نوحی عنوان کرد با توجه به عزم این انجمن برای مشارکت در پروژه‌های بزرگ و تاثیرگذار در سطح کشور، این پروژه در کانون توجه اعضا قرار خواهد گرفت



تاریخ انتشار : امروز, 11:12



» اخبار مرتبط:

  • رونق کسب و کار وابسته به حوزه گردشگری مورد توجه قرار می گیرد
  • استاندار خواهان ورود صندوق‌ بازنشستگی به سرمایه‌گذاری در استان شد
  • پیشگامی زنان گچسارانی در ایجاد طرح های گردشگری/ ساخت مجتمع تفریحی رفاهی توسط بانوی کارآفرین گچسارانی
  • مجتمع تفریحی، خدماتی و رفاهی "خان احمد" گچساران کلنگ زنی شد
  • بهره برداری از سه پروژه در پارک جنگلی یاسوج همزمان با دهه مبارک فجر
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟