مشروح اخبار


» سید محمد موحد و پروژه های ملی



هفتمين دوره حضور سید محمد موحد در قامت نمایندگی مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی انتظارات ویژه ای را به خود معطوف داشته است.


مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های مخاطبین راک نیوز است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. می توانید با ارسال یادداشت خود، این مطلب را تأیید یا نقد کنید.


بسمه تعالی 

موحد و پروژه های ملی

 هفتمين دوره حضور سید محمد موحد در قامت نمایندگی مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی انتظارات ویژه ای را به خود معطوف داشته است.


از طرفی شرایط خاص دولت چهاردهم و برخی مخالفت‌ها و انتقادات همیشگی درون منطقه ای نیز اقتضائات خود را داشته و دارد.


خیلی از مخالفان و منتقدان به این باور رسیده بودند که این دوره برای موحد دورانی سرشار از ناکامی بوده و همینطور سایر تصورات مترتب بر این موضوع و بسیاری از بد اخلاقی های رسانه ای دیگر که البته موضوع این نوشتار نیست و در فرصت دیگری باید به ان پرداخت .


اما عملکرد میدانی موحد خط بطلانی بر همه این تصورات کشید و نشان داد که انچه برای موحد در اولویت بوده خدمت به مردم منطقه محروم کهگیلویه است فارغ از اینکه کدام دولت و کدام شخص در مسند قدرت باشد.خط و مشی و منش و مرامی که در ادوار مختلف همواره در دستور کار موحد بوده است.


موحد از طرف مخالفان همواره متهم به انجام کارهای شخصی و خرد بوده است .البته جغرافیایی گسترده کهگیلویه بزرگ و عمق محرومیت ساختاری و ادواری نیز چنین روشی را طلب می نماید. کسانی که چنین مطالبی را مطرح می کنند یا واقعا از عمق محرومیت کهگیلویه بی خبرند که بعید است‌ یا اینکه تعمدا چنین موضوعی را دامن می‌زنند.


توجه به اقدامات محلی و محلی لازم و ملزوم یکدیگر بوده و هیچکدام قابل حذف به نفع دیگری نیست.رویکردی که همیشه مورد توجه سید محمد موحد بوده است.اما


دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی برای موحد دوره متفاوتی است .دورانی که اقدامات بزرگ ملی همراه با رسیدگی به مشکلات مردم هر دو اما با اولویت پروژه کلان و ملی در کانون توجه موحد قرار دارد. اینها صرفا ادعا نیست بلکه آثار و برکات ان درمنطقه کاملا مشهود است.



حضور فعال در جای جای حوزه انتخابیه و دیدارهای مردمی شبانه روزی و از طرف دیگر حضور گسترده مقامات عالی رتبه در منطقه و افتتاح و یا کلنگ زنی پروژه های بزرگ خود شاهدی بر این مدعا است.


هفدهم ابان ۱۴۰۵ روز خاص و به یاد ماندنی در تقویم کهگیلویه بود.همگان میدانند که حضور معاون وزیر راه و مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه آزاد راههای کشور برای کلنگ زنی پروژه قطعه یک باند دوم دهدشت_خیرآباد،پروژه تقاطع های غیر هم‌سطح(زیرگذر و روگذر) دهدشت سوق و پروژه تقاطع های غیر هم‌سطح(زیرگذر و روگذر) دهدشت بهبهان که نقش مهم و استراتژیکی در اتصال کهگیلویه و استان به سایر نقاط کشور دارد، به دعوت شخص موحد به منطقه آمده بود.



گرچه بازدید مختصری از تونل دیل در گچساران هم انجام گرفت‌ اما محور اصلی این بازدید کلنگ زنی این پروژه ها بود که بنا به اعتراف رییس کمسیون عمران مجلس شورای اسلامی حاصل تلاش چندین ماه شخص سید محمد موحد در مجلس بوده است.


 نقش و تاثیر راه بر توسعه همه جانبه منطقه غیر قابل انکار است .بر همین اساس موحد با تجربه طولانی و شناخت عمیق از این مشکل و تاثیر حوزه راه بر توسعه منطقه در این بخش بسیار فعال بوده و پروژه های بزرگی در این دوره با جدیت پیگیری نموده است .البته علاوه بر حوزه راه، سایر پروژه های زیر ساختی کلان در حوزه اب و برق و گردشگری هم توسط ایشان پیگیری و اجرایی شده است.



 در خاتمه لازم است به چند نکته اشاره شود.نکته اول خطاب به موکلان جناب اقای موحد در منطقه است.گرچه همه عزیزان زحمت کشیده و قطعا انتظارات و بالطبع انتقاداتی نیز دارند اما بیایید همانند موحد بیشتر به ابعاد ملی فکر کنیم بیشتر یاریگر موحد باشیم تا منتقد.



باید با انصراف از برخی خرده انتظارات محلی اجازه بدهیم اعتبار و تلاش و نفوذ موحد که سرمایه و فرصتی بی نظیری و البته دارای توان و ظرفیت محدود برای کهگیلویه بزرگ است در مسیر اجرای پروژه های ملی به کار گرفته شود که قطعا آثار و برکات بیشتری برای حال و آینده خواهد.


در پروژه های بزرگ و ملی عزم و اراده ملی و اهتمام و وحدت و دلگرمی و همراهی منطقه ای لازم و ضروری است.البته همانطور که عرض شد جناب اقای موحد هم خود به اندازه کافی به مسایل و مشکلات محلی و شخصی عنایت و توجه دارند.



نکته دوم اینکه اقدامات مشابه و شاید به مراتب دارای ارزش کمتر در برخی نقاط استان انجام میشود اما شاهد تبلیغات و بزرگ نمایی چند صد برابری در رسانه ها و فضای مجازی هستیم.این نقیصه و ضعف نزد طرفداران جناب اقای موحد احساس میشود.



بنابراین در شرایطی که خیلی ها فقط انتقاد می کنند هر فردی که علاقه مند واقعی رفع محرومیت از کهگیلویه است باید خود یک رسانه موحد باشد. هم در حوزه اطلاع رسانی هم پاسخ به منتقدین.



هنوز ۲۴ ساعت از سفر معاون وزیر نگذشته یکی از سایت های استانی در یک بد اخلاقی رسانه ای سیاه نمایی و منفی بافی را اغاز نموده است.و اما نکته پایانی سخنی با جناب اقای موحد و دیگر نمایندگان استان است .



پر واضح است که کلید توسعه نیروی انسانی است.از هر سه نماینده استان انتظار میرود در رابطه با استفاده از سرمایه های انسانی منطقه در وزارت خانه ها و نهادهای ملی اهتمام بیشتری به خرج دهند.



این نقیصه و ضعف متوجه هر سه عزیز بزرگوار می باشد انشاله امیدواریم مورد توجه بیشتری قرار گیرد‌.



تاریخ انتشار : امروز, 19:52



» اخبار مرتبط:

  • ابعاد شخصیتی سید محمد موحد
  • تحلیلی بر انتخابات کهگیلویه بزرگ؛ موحد در یک قدمی «رکورد بزرگ تاریخی»
  • نقش موحد در توزیع قدرت و تولید دموکراسی پاسخی به یاداشت ( مشروطه، موحد و عدم پاسخگویی)
  • *انکار واقعیت مانع وقوع آن نیست*
  • یادداشت؛ تفاوت موحد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟