مشروح اخبار


» کشف 372 کيلو ترياک در محور شیراز -یاسوج



فرمانده انتظامي کهگیلویه و بویراحمد از کشف372 کيلو ترياک در محور شیراز –یاسوج خبر داد. 


فرمانده انتظامي کهگیلویه و بویراحمد از کشف372 کيلو ترياک در محور شیراز –یاسوج خبر داد. 


به گزارش راک نیوز به نقل از خبرگزاري پليس، سردار "سهام صالحي" در بيان جزئيات اين خبر اظهار داشت: در پي دريافت خبري مبني بر انتقال محموله مواد مخدر در محور " شیراز -یاسوج "، بلافاصله مأموران پليس مبارزه با مواد مخدراستان ضمن هماهنگي با مرجع قضائي در محور مذکور ايست و بازرسي دائر کردند.  


وي افزود: مأموران حين انجام ايست و بازرسي 2 دستگاه خودروي پژو پارس حامل مواد مخدر را توقيف و در بازرسي از آن ها 372 کیلو گرم ترياک کشف و ضبط کردند.


صالحي گفت: دو نفر در اين راستا دستگير به مرجع قضايي معرفي و خودروها نيز به پارکينگ منتقل شدند.


فرمانده انتظامي استان در پايان ضمن تقدير از اقدام به موقع مأموران پليس مبارزه با مواد مخدر کهگيلويه و بويراحمد و تشديد برنامه‌هاي پيشگيرانه و مقابله‌اي پليس با سوداگران مرگ و باند‌هاي قاچاق مواد مخدر از عموم مردم خواست؛ هرگونه اطلاعات خود در اين خصوص را به مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 اعلام کنند.



تاریخ انتشار : امروز, 15:06



» اخبار مرتبط:

  • کشف بيش از 248 کيلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیسی
  • کشف بيش از 200 کيلو ترياک در ياسوج
  • کشف بيش از 200 کيلو ترياک در ياسوج
  • کشف بيش از30کيلوگرم مواد مخدر در یکی از شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمد
  • کشف بیش از 50 کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان گچساران
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟