مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان گفت: عملیات احداث پل مونه در شهرستان لنده با پیشرفت فیزیکی ۷۶ درصدی در حال اجراست.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان گفت: عملیات احداث پل مونه در شهرستان لنده با پیشرفت فیزیکی ۷۶ درصدی در حال اجراست.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای استان کهگیلویه و بویراحمد، حمیدرضا پیمانجو مدیرکل راهداری استان اظهار داشت: پروژه احداث پل مونه در شهرستان لنده با مبلغ قراردادی بیش از هفتاد و پنج میلیارد ریال در حال اجراست.
وی افزود: این پروژه با نظارت معاونت راهداری و از تاریخ سوم آذرماه سال ۱۴۰۳ آغاز شده و تاکنون اقدامات اجرایی متعددی انجام گرفته است. از جمله این عملیات میتوان به بتنریزی به حجم ۸۳۰ مترمکعب، مصرف ۳۵ تن میلگرد، خاکبرداری چهار هزار و هفتصد مترمکعب و اجرای ۱۶ متر آبرو دهانه اشاره کرد.
پیمانجو بیان کرد: امروز نیز عملیات خاکبرداری سمت شیتاب پل و آرماتوربندی دال پل در دستور کار قرار گرفت.
وی اضافه کرد: در این پروژه یک دستگاه بیل زنجیری، یک دستگاه کامیون کمپرسی، یک دستگاه سایپا و سه دستگاه خودرو سواری فعال هستند. همچنین تیم اجرایی متشکل از یک رئیس کارگاه، دو نقشهبردار، هفت نیروی فنی، ۱۰ کارگر ساده و دو راننده ماشین سنگین مشغول به فعالیت میباشند.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان خاطرنشان کرد: این پروژه هماکنون ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با تکمیل آن بخش مهمی از مشکلات تردد و ایمنی مسیرهای ارتباطی در منطقه برطرف خواهد شد.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر