مشروح اخبار


» مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد خبر داد؛پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه بهسازی، آسفالت و احداث پل جاده برج بهمنی - صنوگان در شهرستان کهگیلویه



مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد از پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه بهسازی، آسفالت و احداث پل جاده برج بهمنی - صنوگان در شهرستان کهگیلویه خبر داد و گفت: این پروژه باهدف بهبود زیرساخت‌های ارتباطی و رفع مشکلات عبورومرور در حال اجراست.


مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد از پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه بهسازی، آسفالت و احداث پل جاده برج بهمنی - صنوگان در شهرستان کهگیلویه خبر داد و گفت: این پروژه باهدف بهبود زیرساخت‌های ارتباطی و رفع مشکلات عبورومرور در حال اجراست.


 به گزارش راک نیوز به نقل از روابط‌عمومی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد، حمیدرضا پیمانجو مدیرکل راهداری استان با اشاره به اجرای پروژه بهسازی، آسفالت و احداث پل جاده برج بهمنی - صنوگان در شهرستان کهگیلویه اظهار داشت: این پروژه از جمله طرح‌های مهم حوزه راه‌های روستایی استان است که با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی مراحل پایانی خود را سپری می‌کند.


 وی افزود: مبلغ پیمان این پروژه ۱۹ میلیارد و ۴۸۰ میلیون ریال است و عملیات اجرایی آن با نظارت معاونت فنی و راه‌های روستایی در حال انجام است.


 مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان در تشریح مشخصات فنی پروژه بیان کرد: این پروژه شامل ۸۰۰ مترمکعب خاک‌برداری، ۵۵۰ مترمکعب بتن‌ریزی، ۷۵۰ مترمکعب خاک‌ریزی، ۵ هزار کیلوگرم آرماتوربندی و ۸۵۰ مترمربع قالب‌بندی است.


 وی با اشاره به اینکه دهانه پل احداثی در این مسیر هشت متر است، افزود: تکمیل این پروژه گام مهمی در جهت بهبود تردد روستایی، افزایش ایمنی، و تسهیل در دسترسی اهالی منطقه برج بهمنی و صنوگان خواهد بود.





تاریخ انتشار : امروز, 10:56



» اخبار مرتبط:

  • مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد خبر داد؛پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه بهسازی و آسفالت راه روستایی بی‌بی زلیخایی - دژکوه در شهرستان کهگیلویه
  • مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد خبر داد؛ آسفالت محور باشت به چرام طی روزهای آتی
  • پیشرفت ۳۸ درصدی پروژه احداث پل بنه علیاری در شهرستان لنده
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه بهسازی و آسفالت راه روستایی دره سور در شهرستان کهگیلویه
  • مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان خبر داد؛ اجرای عملیات پروژه بهسازی، لکه‌گیری و روکش آسفالت محور قلعه رئیسی به دهدشت
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟