مشروح اخبار


» گام‌های پایانی برای تحقق مطالبه دیرینه مردم دیار اولین‌ها؛ شمارش معکوس برای افتتاح بیمارستان لنده در دهه فجر /تزریق ۲۵۰۰ میلیارد ریال به پروژه و تخصیص ۱۲۰۰ میلیارد دیگر از سفر رئیس‌جمهور/ اختصاص اعتبارات میلیاردی و آغاز جذب کادر درمان



رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از استخدام نیروی انسانی و برنامه‌ریزی برای خرید تجهیزات بیمارستان لنده خبر داد و گفت: امیدواریم با تزریق اعتبارت کافی و اخذ مجوز ماده ۲۳ تا دهه شاهد بهره‌برداری از بیمارستان باشیم.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از استخدام نیروی انسانی و برنامه‌ریزی برای خرید تجهیزات بیمارستان لنده خبر داد و گفت: امیدواریم با تزریق اعتبارت کافی و اخذ مجوز ماده ۲۳ تا دهه شاهد بهره‌برداری از بیمارستان باشیم.



به گزارش راک نیوز،رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد عصر امروز و در سفر یک‌روزه به شهرستان لنده پس از کلنگ‌زنی مرکز جامع سلامت روستای قیام از آخرین وضعیت پروژه بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان لنده بازدید کرد.


**مجوز ماده ۲۳؛ کلید تأمین اعتبارات ملی**


رقیه پناهی در حاشیه بازدید از ساختمان بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان لنده گفت: توجه ویژه به بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان لنده و تکمیل تمامی مستندات لازم برای اخذ مجوز ماده ۲۳ نیز در دستور کار قرار گرفته است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه تأکید کرد: اخذ مجوز ماده ۲۳ از ملزومات اجرایی این بیمارستان برای تأمین اعتبارات ویژه است و امیدواریم این مهم در کمترین زمان ممکن اجرایی شود.


**استخدام بخشی از کادر درمان در لنده**


پناهی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم این مجوز را اخذ کنیم، شاهد رشد کمی و کیفی این بیمارستان خواهیم بود و در حال برنامه‌ریزی برای خرید تجهیزات بیمارستان هستیم؛ بخشی از نیروهای موردنیاز بیمارستان نیز استخدام شده‌اند و امروز در شهرستان لنده مشغول به کار هستند.


وی افزود: جذب متخصصان و پزشکان موردنیاز این بیمارستان نیز در دستور کار جدی دانشگاه علوم پزشکی استان است و امیدواریم تا دهه مبارک فجر شاهد بهره‌برداری از این بیمارستان باشیم.


پناهی خاطرنشان کرد: ساختن ساختمان شاید دستاورد خیلی مهمی نباشد، ولی آنچه به آن هویت می‌بخشد، تأمین سرمایه‌ها و نیروی انسانی لازم برای حضور در این ساختمان‌هاست که این مهم به طور ویژه در دستور کار قرار دارد.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: ما موظف هستیم در حوزه تأمین سلامت مردم تلاش مضاعفی داشته باشیم و اگر ناوگان و نیروی انسانی به‌روزی داشته باشیم، شاهد حوادث تلخ در برخی سوانح و حوادث نخواهیم بود.


وی در ادامه گفت: در بحث بیمارستان شهرستان لنده، روند کمی و کیفی بسیار خوبی را به همت پیمانکار این پروژه شاهد هستیم؛ چراکه هم‌زمان چند پروژه دانشگاه را مدیریت می‌کند و روند اجرایی همه این پروژه‌ها پیشرفت کاری بسیار خوبی دارد که از پیمانکار قدردانی می‌کنیم.


**اختصاص ۱۲۰۰ میلیارد ریال از سفر ریاست‌جمهوری**


در ادامه نیز سید محمد تقوی با قدردانی از حمایت‌های ویژه دانشگاه علوم پزشکی استان در بحث بیمارستان ۳۲ تختخوابی که دیگر جدیداً به ۴۲ تختخوابی ارتقا یافته است گفت: با پیگیری‌های مستمر استاندار کهگیلویه و بویراحمد و دانشگاه علوم پزشکی و سید محمد موحد نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی امروز شاهد تکمیل فاز اول و دوم و در آینده نزدیک نیز سوم شاهد یکی از اقدامات ماندگار در حوزه سلامت مردمان شهرستان لنده خواهیم بود.


فرماندار شهرستان لنده گفت: بیمارستان شهرستان لنده درگذشته از محل ماده ۳۷ اعتبارات ویژه وزارت بهداشت و درمان تأمین می‌شد که متأسفانه فاقد مجوز ماده ۲۳ بود.


وی افزود: پس از استقرار دولت چهاردهم روند پیگیری و اخذ مجوز ماده ۲۳ از طریق استاندار، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، دانشگاه علوم پزشکی و مسئولان شهرستان لنده و فرزندان این شهرستان در سطح ملی مورد مطالبه جدی و پیگیری قرار گرفت که آخرین نتیجه این پیگیری‌های رسیده به نظرخواهی استعلامات پنج‌گانه که به‌محض پاسخ مثبت این استعلامات شاهد صدور مجوز و تأمین منابع ملی به‌صورت دقیق خواهیم بود.


**تزریق بیش از ۲۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار**


فرماندار شهرستان لنده گفت: پیمانکار پروژه تا کنون بیش از دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار دریافت کرده است؛ ولی باوجود مطالباتی که دارد روند اجرایی کار لحظه‌ای متوقف نشد که جای تقدیر دارد.


وی افزود: از محل اعتبارات مصوب سفر ریاست‌جمهوری نیز یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است که در سفر امروز رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیز مقرر شد که چند جبهه کاری برای پیمانکار پروژه برای اتمام فاز سوم پروژه نیز تعریف شود تا هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.



تاریخ انتشار : دیروز, 20:36



» اخبار مرتبط:

  • مجوز ماده ۲۳ بیمارستان لنده در مراحل پایانی
  • در بازدید فرماندار مطرح شد؛ بهره برداری از بیمارستان لنده در صورت تامین مطالبات پیمانکار
  • تشریح آخرین وضعیت بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان لنده از زبان فرماندار
  • آخرین وضعیت پیشرفت بیمارستان لنده
  • سید محمد تقوی خبر داد: پایان ۷ سال انتظار برای بیمارستان لنده؛ مجوز ماده ۲۳ در آستانه صدور/قدردانی فرماندار از همراهی و حمایت های استاندار و سید محمد موحد نماینده مردم
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟