مشروح اخبار


» چهره تازه ورزشگاه لنده، قدردانی از گروه جهادی، سید محمد موحد و دکتر تاجگردون



به مناسبت هفته تربیت‌بدنی و ورزش و با مشارکت خیرین، نیروهای جهادی و اعضای هیئت فوتبال شهرستان لنده، سکوهای ورزشگاه این شهرستان رنگ‌آمیزی و فضای آن نونوار شد.




به مناسبت هفته تربیت‌بدنی و ورزش و با مشارکت خیرین، نیروهای جهادی و اعضای هیئت فوتبال شهرستان لنده، سکوهای ورزشگاه این شهرستان رنگ‌آمیزی و فضای آن نونوار شد.


به گزارش راک نیوز، در اقدامی ارزشمند و با مشارکت نیروهای جهادی، خیرین و اعضای هیئت فوتبال شهرستان لنده، سکوهای ورزشگاه این شهرستان رنگ‌آمیزی شد تا فضای ورزشگاه در آستانه هفته تربیت‌بدنی و ورزش، جلوه‌ای زیباتر و شایسته‌تر پیدا کند.



سید منصور هاشمی، رئیس هیئت فوتبال شهرستان لنده، با اشاره به اجرای این اقدام اظهار کرد: با همکاری خیرین و نیروهای جهادی شهرستان لنده، سکوهای ورزشگاه با تلاش جمعی و به شکلی زیبا رنگ‌آمیزی شد و اکنون با نمایی تازه در اختیار ورزشکاران، فوتبال‌دوستان و علاقه‌مندان به ورزش قرار گرفته است.



وی با قدردانی از تمامی افرادی که در اجرای این طرح مشارکت داشتند، افزود: این اقدام حاصل همدلی، همراهی و تلاش افرادی است که با دغدغه توسعه ورزش شهرستان و بهبود فضای ورزشی، پای کار آمدند و برای زیباسازی ورزشگاه زحمت کشیدند.



رئیس هیئت فوتبال شهرستان لنده با اشاره به حمایت‌های صورت‌گرفته برای اجرای این برنامه، از غلامرضا تاجگردون، نماینده مردم گچساران و باشت، سید محمد موحد، نماینده مردم کهگیلویه بزرگ، و سید عباس هاشمی، مدیر دفتر وی، به‌صورت ویژه تقدیر و تشکر کرد و همراهی آنان را شایسته قدردانی دانست.



هاشمی همچنین از اعضای پرتلاش و فعال هیئت فوتبال شهرستان لنده و نیروهای گروه جهادی سپاه پاسداران که در این برنامه مشارکت داشتند، تشکر کرد و تلاش‌های آنان را در به ثمر رسیدن این اقدام مؤثر دانست.





وی تصریح کرد: زیباسازی محیط‌های ورزشی، علاوه بر ایجاد نشاط و انگیزه در میان ورزشکاران، زمینه حضور بهتر تماشاگران و علاقه‌مندان به فوتبال را نیز فراهم می‌کند. رنگ‌آمیزی سکوهای ورزشگاه لنده نمونه‌ای از کارهای جمعی و جهادی است که با همدلی و مشارکت اجتماعی به نتیجه می‌رسد.



رئیس هیئت فوتبال شهرستان لنده در پایان با تأکید بر ضرورت تداوم همکاری میان مسئولان، خیرین و فعالان ورزشی، ابراز امیدواری کرد با استمرار این همراهی‌ها، شاهد بهبود امکانات، زیباسازی فضاهای ورزشی و فراهم شدن شرایط بهتر برای توسعه فوتبال و ورزش شهرستان باشیم.



این اقدام در آستانه هفته تربیت‌بدنی و ورزش، جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی در مسیر توسعه ورزش شهرستان لنده است؛ اقدامی که نشان می‌دهد با مشارکت و همراهی دلسوزان، حتی گام‌های کوچک نیز می‌توانند تغییراتی چشمگیر در محیط‌های ورزشی ایجاد کنند.



تاریخ انتشار : 28 مهر 1405, 18:45



» اخبار مرتبط:

  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد در پی انتصاب احسان اسدی‌ پور به عنوان مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی دهدشت
  • مدیر متخصص و باتجربه، سکان‌دار پتروشیمی دهدشت شد
  • امین‌نژاد در بازدید از پروژه تکمیل کننده زنجیره ارزش بیدبلند: تسریع در تکمیل و بهره برداری از پروژه استراتژیک دهدشت، یک ضرورت است
  • دیدار صمیمانه و گزارش محورِ مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی دهدشت با مسئولان شهرستان کهگیلویه
  • مدیر اجرایی شرکت صنایع پتروشیمی دهدشت خبر داد: ورود دو تجهیز جدید به پتروشیمی دهدشت
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟