مشروح اخبار


» حجت‌الاسلام موحد در گفت وگو با خانه ملت تبیین کرد؛ حفظ امنیت انرژی کشور نیازمند ساز و کار مشترک وزارتخانه‌های نفت و نیرو



نایب‌رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی با تأکید بر ضرورت تأمین و ذخیره‌سازی به‌موقع سوخت نیروگاه‌ها، خواستار ایجاد سازوکار مشترک و قابل پایش میان وزارتخانه‌های نفت و نیرو برای جلوگیری از کمبود سوخت در دوره‌های اوج مصرف شد.


نایب‌رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی با تأکید بر ضرورت تأمین و ذخیره‌سازی به‌موقع سوخت نیروگاه‌ها، خواستار ایجاد سازوکار مشترک و قابل پایش میان وزارتخانه‌های نفت و نیرو برای جلوگیری از کمبود سوخت در دوره‌های اوج مصرف شد.


حفظ امنیت انرژی کشور نیازمند سازوکار مشترک وزارتخانه‌های نفت و نیرو


به گزارش راک نیوز،حجت‌الاسلام سیدمحمد موحد در گفت وگو با خبرنگار خانه ملت، بر اهمیت استراتژیک تأمین سوخت نیروگاه‌ها در پایداری شبکه برق و استمرار تولید تأکید کرد و گفت: بر اساس قوانین بالادستی از جمله قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت، این وزارتخانه مکلف است سوخت مورد نیاز نیروگاه‌ها را به‌صورت مستمر، ایمن و مطابق برنامه‌های اعلامی وزارت نیرو تأمین کند. این تکلیف قانونی شامل تأمین گاز طبیعی، گازوئیل و مازوت و همچنین برنامه‌ریزی برای ذخیره‌سازی پیش‌دستانه در دوره‌های اوج مصرف است.


نایب رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی اضافه کرد: در سال‌های اخیر، افزایش مصرف برق در تابستان و رشد مصرف گاز در زمستان نشان داده است که هرگونه نوسان در روند سوخت‌رسانی می‌تواند مستقیماً بر توان تولیدی نیروگاه‌ها اثر بگذارد و شبکه برق کشور را تحت فشار قرار دهد.


وی در راستای استمرار سوخت مورد نیاز نیروگاه بر ضرورت ایجاد یک سازوکار هماهنگ، دقیق و قابل پایش میان وزارت نفت و وزارت نیرو بیش از گذشته تأکید کرد.


نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس با اشاره به تجارب دوره‌های اوج مصرف تأکید کرد: مدیریت سوخت نیروگاه‌ها نباید صرفاً بر مبنای تصمیمات مقطعی یا جلسات اداری باشد. نیاز است دو وزارتخانه با ایجاد یک سازوکار مشترک مبتنی بر داده، وضعیت ذخایر سوخت، میزان مصرف، پیش‌بینی بار شبکه و شرایط انتقال را به‌صورت لحظه‌ای پایش کنند تا نیروگاه‌ها در شرایط حساس با کمبود سوخت مواجه نشوند.


حجت‌الاسلام موحد اظهار کرد: مطابق تکالیف قانونی، وزارت نفت موظف است برنامه فصلی تأمین سوخت نیروگاه‌ها را با هماهنگی کامل وزارت نیرو تدوین و اجرا کرده و سوخت مورد نیاز را پیش از آغاز دوره‌های اوج مصرف تأمین و در مخازن نیروگاه‌ها ذخیره‌سازی نماید. این موضوع نه‌تنها یک الزام فنی، بلکه یک ضرورت ملی برای حفظ امنیت انرژی کشور است.


نایب رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی در پایان افزود: با توجه به اهمیت موضوع، انتظار می‌رود هماهنگی میان دو وزارتخانه به سطح تصمیم‌گیری مشترک، مسئولیت‌پذیری واحد و مدیریت یکپارچه ارتقا یابد تا شبکه برق کشور در دوره‌های اوج مصرف با چالش مواجه نشود و آرامش مردم و فعالان اقتصادی حفظ شود./


پایان پیام




تاریخ انتشار : امروز, 09:47



» اخبار مرتبط:

  • سید محمد موحد مطرح کرد: استفاده از انرژی‌های نو و مدیریت بار، راهکار عبور از ناترازی برق/اصلاح الگوی مصرف باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود/مناطق گرمسیری در تأمین برق باید در اولویت باشند
  • بررسی ناآرامی‌های اخیر در کمیسیون امنیت ملی
  • انتقاد سید محمد موحد از خلف وعده وزارت نیرو در پایان فصل گرما: صبر مردم در برابر قطعی‌های نامنظم برق لبریز شد/ وزیر نیرو باید در قبال تصمیمات خود پاسخگو باشد
  • ساخت نیروگاه بزرگ نجف اشرف ازمحل کمک های مردمی
  • ساخت نیروگاه بزرگ نجف اشرف ازمحل کمک های مردمی
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟