مشروح اخبار


» معاون امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد؛فستیوال بزرگ شادی و نشاط جوانان و خانواده‌ها در یاسوج، گچساران و دهدشت برگزار می‌شود



معاون امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری فستیوال بزرگ «شادی و نشاط جوانان و خانواده‌ها» با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری در شهرهای یاسوج، گچساران و دهدشت خبر داد.


معاون امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری فستیوال بزرگ «شادی و نشاط جوانان و خانواده‌ها» با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری در شهرهای یاسوج، گچساران و دهدشت خبر داد.


به گزارش **پایگاه خبری راک نیوز**، پژمان یاری با اشاره به اهمیت ارتقای نشاط اجتماعی و پرکردن بهینه اوقات فراغت اقشار مختلف جامعه به‌ویژه نسل جوان اظهار داشت: فستیوال بزرگ شادی و نشاط جوانان و خانواده‌ها با هدف تقویت روحیه امید، ایجاد فضای مفرح و پویا، تحکیم بنیان خانواده و گسترش تعاملات مثبت اجتماعی در سطح استان برگزار می‌شود.


وی در تشریح جزئیات این رویداد فرهنگی و هنری افزود: در این فستیوال، ویژه‌برنامه‌های شاد و خاطره‌انگیزی از جمله اجرای موسیقی زنده ملی و محلی، نمایش‌های کمدی و طنز با حضور هنرمندان برجسته و چهره‌های محبوب استانی و کشوری برای عموم خانواده‌ها و جوانان پیش‌بینی شده است.


معاون امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان با تأکید بر لزوم توسعه برنامه‌های خانواده‌محور تصریح کرد: نشاط اجتماعی و پویایی جوانان از اولویت‌های مهم فرهنگی است و برگزاری چنین رویدادهایی می‌تواند بسترساز همبستگی اجتماعی، نشاط عمومی و تقویت پیوندهای خانوادگی در جامعه باشد.


یاری در پایان با دعوت از عموم مردم، خانواده‌ها و جوانان سراسر استان برای حضور در این جشن بزرگ، جدول زمان و مکان برگزاری فستیوال را به شرح زیر اعلام کرد:


* **گچساران:** چهارشنبه ۲۲ مهرماه | ساعت ۱۷ | پارک لاله (دوستی)

* **دهدشت:** پنج‌شنبه ۲۳ مهرماه | ساعت ۱۶ | ابتدای بلوار کمربندی شهید سلیمانی، جنب پارک جانبازان

* **یاسوج:** جمعه ۲۴ مهرماه | ساعت ۱۶ | پارک ولایت


 



تاریخ انتشار : امروز, 10:07



» اخبار مرتبط:

  • همایش پیاده روی خانواده به مناسبت هفته جوانی جمعیت در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
  • ثبت نام «جشنواره انتخاب جوان سال کهگیلویه و بویراحمد» شروع شد
  • مدیر کل ورزش و جوانان کهگیلویه وبویراحمد خبر داد: شروع کلاس های آموزشی و مشاوره ازدواج در خانه جوان استان
  • برگزاری طرح نشاط معنوی در گچساران
  • مدیرکل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟