مشروح اخبار


» تغییرات مدیریتی در کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد/ ۳ مدیر جدید معرفی شدند



در راستای پویایی و ایجاد تحول در بدنه مدیریتی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کهگیلویه و بویراحمد، تغییراتی در سطح روسای ادارات سه منطقه استان صورت گرفت.


به گزارش «راک نیوز»، در راستای پویایی و ایجاد تحول در بدنه مدیریتی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کهگیلویه و بویراحمد، تغییراتی در سطح روسای ادارات سه منطقه استان صورت گرفت.


بر اساس این گزارش، در آیینی که با هدف تکریم و معارفه مسئولان برگزار شد، تغییرات زیر در مدیریت مناطق دیشموک، قلعه‌رئیسی و لوداب اعمال گردید:


**تغییرات در دیشموک:**

سید لطیف موسوی‌فر به‌عنوان سرپرست جدید کمیته امداد امام خمینی(ره) در بخش دیشموک معرفی و جایگزین علی‌جان کمال‌پور شد. در این مراسم، از خدمات و تلاش‌های کمال‌پور در مدت زمان تصدی مسئولیت در این اداره قدردانی به عمل آمد.


**تغییرات در قلعه‌رئیسی:**

همچنین علی‌جان کمال‌پور که پیش‌تر مسئولیت اداره دیشموک را بر عهده داشت، با حکم مسئولان مربوطه، به‌عنوان سرپرست جدید کمیته امداد قلعه‌رئیسی معارفه شد. وی در این مسئولیت، جایگزین ابوالفضل نیک‌مهر شد که پس از سال‌ها خدمت صادقانه به افتخار بازنشستگی نائل آمد.


**تغییرات در لوداب:**

در تغییری دیگر، سیدمحمد باقری به‌عنوان رئیس جدید کمیته امداد امام خمینی(ره) منطقه لوداب منصوب شد. وی جایگزین محمدکریم واحدیان‌زاده گردید که از زحمات و خدمات ایشان در دوران تصدی این مسئولیت تقدیر شد.


پایگاه خبری «راک نیوز» ضمن تبریک به مدیران جدید، برای این عزیزان در مسیر خدمت‌رسانی به نیازمندان و مددجویان تحت حمایت این نهاد مقدس آرزوی موفقیت و سربلندی دارد.


**روابط عمومی و اطلاع‌رسانی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کهگیلویه و بویراحمد**




تاریخ انتشار : امروز, 15:09



» اخبار مرتبط:

  • رئیس جدید کمیته امداد شهر دیشموک منصوب شد/جزئیات
  • رئیس کمیته امداد امام خمینی ره شهر قلعه رئیسی منصوب شد
  • مدیر کمیته امداد امام خمینی شهرستان کهگیلویه تغییر کرد+گزینه جایگزین
  • انتصاب جدید در کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد/تغییر یکی از مدیران شهرستان های گرمسیری
  • تودیع و معارفه رئیس کمیته امداد دیشموک برگزارشد +عکس
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟