مشروح اخبار


» اخبار جدید از استانداری کهگیلویه و بویراحمد



استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به کلنگ‌زنی پایگاه اطفای حریق گچساران، از بهره‌برداری این پروژه تا پایان سال جاری با هدف انسجام‌بخشی به نیروهای امدادی خبر داد.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به کلنگ‌زنی پایگاه اطفای حریق گچساران، از بهره‌برداری این پروژه تا پایان سال جاری با هدف انسجام‌بخشی به نیروهای امدادی خبر داد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی، در آیین کلنگ‌زنی پایگاه چندمنظوره اطفای حریق محیط‌زیست شهرستان گچساران، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای محیط‌زیست به‌ویژه شهید «البرز زراعی»، اظهار داشت: توپوگرافی خاص و پوشش گیاهی و جنگلی گسترده در استان، همه‌ساله مناطق مختلف را با چالش آتش‌سوزی‌های فصلی مواجه می‌کند که علاوه بر خسارات زیست‌محیطی، خطراتی را نیز متوجه نیروهای امدادی می‌سازد.


استاندار با بیان اینکه این پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد تومان آغاز شده است، ابراز امیدواری کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، عملیات احداث این پایگاه تا پایان سال جاری تکمیل و آماده بهره‌برداری شود.


وی هدف اصلی از احداث این پایگاه را ایجاد انسجام و هماهنگی میان نیروهای امدادی و لجستیکی برای مهار آتش‌سوزی‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن دانست و افزود: آمارها نشان می‌دهد شهرستان گچساران به دلیل اقلیم خاص و شرایط سخت‌گذر ارتفاعات، بیشترین کانون‌های آتش‌سوزی را به خود اختصاص داده که همین موضوع ضرورت احداث این پایگاه را دوچندان کرده است.

رحمانی به موقعیت استراتژیک این پایگاه نیز اشاره کرد و گفت: گچساران به عنوان نقطه اتصال مناطق حفاظت‌شده دیل، خامی، خاییز و کوه سرخ شناخته می‌شود؛ لذا احداث این مرکز علاوه بر دسترسی‌های زمینی، از مزیت نزدیکی به سدهای کوثر و چم‌شیر برخوردار است که امکان آبگیری سریع بالگردها در زمان عملیات اطفای حریق را تسهیل می‌کند.


رحمانی در پایان با اشاره به جایگاه استان به عنوان «قلب زاگرس» و پرچم‌دار اطفای حریق در کشور، تأکید کرد: ایجاد زیرساخت‌های نوین و تخصصی برای مدیریت بحران، از اولویت‌های اساسی استانداری جهت صیانت از عرصه‌های طبیعی و منابع ملی است.


گفتنی است کلنگ‌زنی پایگاه چند منظوره اطفاء حریق شهرستان گچساران توسط مادر شهید البرز زارعی از شهدای مقابله با آتش‌سوزی محیط زیست انجام شد.


********************

استاندار کهگیلویه و بویراحمد:اولویت نخست مدیران، خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران است


استاندار کهگیلویه و بویراحمد با حضور در منزل شهید سید مالک موسوی‌تبار، ضمن قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهدا، بر ضرورت قرار گرفتن خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران در اولویت برنامه‌های مدیران تأکید کرد.


به گزارش راک نیوز،یداله رحمانی در این آیین که با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، فرماندار بهمیی، امام جمعه موقت لیکک، مدیران استانی و جمعی از مردم برگزار شد، اظهار کرد: شهدا با نثار جان خود امنیت و آرامش امروز جامعه را رقم زدند و مردم و مسئولان مدیون ایثارگری شهدا و صبر و استقامت خانواده‌های آنان هستند.

وی با بیان اینکه حضور در جمع خانواده‌های شهدا یک وظیفه دینی، اخلاقی، انسانی، اداری و شرعی است، افزود: خدمت به خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران باید همواره در سرلوحه برنامه‌های مدیران قرار داشته باشد.

رحمانی با اشاره به اینکه به دلیل برنامه‌های هفته دولت و مأموریت خارج از استان نتوانسته بود در مراسم تشییع و خاکسپاری شهید موسوی‌تبار حضور یابد، گفت: اگر در مراسم این شهید بزرگوار حضور پیدا نکردم، این بنده بودم که از این توفیق محروم و متضرر شدم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد همچنین از حضور گسترده مردم در آیین تشییع و خاکسپاری شهید سیدمالک موسوی‌تبار قدردانی کرد و آن را جلوه‌ای از حماسه‌آفرینی مردم در پاسداشت مقام شهدا دانست.

وی در ادامه با اشاره به دغدغه‌های مطرح‌شده از سوی مردم روستا، بر تسریع در بهسازی و تکمیل مسیر دسترسی به آرامگاه شهید موسوی‌تبار تأکید کرد و گفت: فرماندار بهمیی زمان‌بندی مشخصی برای اجرای زیرسازی این جاده تعیین کند تا مردم شاهد عملیاتی شدن این وعده باشند.

رحمانی افزود: پس از انجام زیرسازی، مجموعه نفت، گاز و پتروشیمی برای آسفالت مسیر همکاری خواهد کرد و در صورت نیاز، موضوع از سوی استانداری نیز پیگیری می‌شود تا دسترسی خانواده‌ها، مردم و همرزمان شهید از نقاط مختلف کشور به آرامگاه وی تسهیل شود.

استاندار همچنین از مدیرکل بنیاد شهید و فرماندار بهمیی خواست ساماندهی گلزار شهید را در دستور کار قرار دهند و سایر مشکلات روستا از جمله مسائل احتمالی حوزه آب و زیرساخت‌ها نیز شناسایی، اولویت‌بندی و پیگیری و رفع شود.

رحمانی تأکید کرد: باید به احترام خون شهدا و پاسداشت صبر و فداکاری مادران، همسر و فرزندان شهدا، مطالبات آنان با جدیت در دستور کار مسئولان قرار گیرد.

****************

استاندار کهگیلویه و بویراحمد:


 دیدار با خانواده شهدا مایه تجدیدقوا و انگیزه خدمت است


 استاندار کهگیلویه و بویراحمد همراه با معاون سیاسی و امنیتی استانداری، فرماندار کهگیلویه و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با حضور در منزل شهید «سیدفرشاد علوی‌تبار» در روستای جاورده شهرستان کهگیلویه، ضمن قرائت فاتحه، با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفت‌وگو کرد.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد همراه با معاون سیاسی و امنیتی استانداری، فرماندار کهگیلویه و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با حضور در منزل شهید «سیدفرشاد علوی‌تبار» در روستای جاورده شهرستان کهگیلویه، ضمن قرائت فاتحه، با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه وبویراحمد، یداله رحمانی در این دیدار با قدردانی از خانواده شهید سیدفرشاد علوی‌تبار اظهار کرد: حضور در جمع خانواده شهدا برای مسئولان موجب تقویت روحیه، کسب انرژی و درس گرفتن از فرهنگ مقاومت، ایثار و فداکاری است.

وی افزود: وقتی در خدمت خانواده‌های شهدا قرار می‌گیریم، از ایثار و مقاومت آنان سرمشق می‌گیریم و این دیدارها موجب تجدیدقوا و افزایش انگیزه مسئولان برای خدمت بیشتر به مردم می‌شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به همزمانی آغاز مسئولیت خود در استان با جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان گفت: در این مدت، روحیه سلحشوری، حماسی و دلاوری مردم استان برای من آشکارتر شد و بر خود لازم می‌دانم با تمام وجود و با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود در خدمت مردم خوب و عزیز استان باشم.

رحمانی با اشاره به ایثار مردم استان در دوران دفاع مقدس و همچنین جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان بیان کرد: مردم کهگیلویه و بویراحمد هر زمان که کشور به حضور آنان نیاز داشته، برای دفاع از تمامیت ارضی، رهبری و انقلاب، عزیزترین سرمایه‌های خود را تقدیم کرده‌اند و شهیدانی همچون سیدفرشاد علوی‌تبار نمونه‌ای از این فداکاری هستند.

وی با بیان اینکه خون شهدا و انسجام مردم پشتوانه‌ای مهم برای کشور است، ادامه داد: وحدت و انسجام مردم پس از شهادت فرماندهان و شهدای مقاومت و حضور آنان در صحنه‌های مختلف، موجب شد دشمن فرصت عرض‌اندام پیدا نکند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به حضور گسترده مردم در آیین‌های تشییع پیکر شهدا گفت: حضور مردم در مراسم تشییع شهدا و دیدار با خانواده‌های آنان، جلوه‌ای از حمایت و همراهی مردم با آرمان‌های شهدا و انقلاب است.

رحمانی با اشاره به تأخیر در انجام این دیدار اظهار کرد: به دلیل مأموریت‌های خارج از استان و برنامه‌های هفته دولت، این دیدار با تأخیر انجام شد و وظیفه داشتیم زودتر در خدمت خانواده شهید باشیم.

وی افزود: امیدواریم حضور امروز بتواند ادای احترامی هرچند کوچک به مقام شامخ شهید و خانواده بزرگوار ایشان باشد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پایان با عرض تسلیت مجدد به پدر، مادر و خانواده شهید سیدفرشاد علوی‌تبار گفت: مسئولان خود را خدمتگزار مردم و به‌ویژه خانواده‌های معظم شهدا می‌دانند و امیدواریم با الگو گرفتن از صبر، ایثار و مقاومت این خانواده‌ها، بیش از گذشته در مسیر خدمت به مردم گام برداریم.


*********************

سقف سهمیه آرد نانوایی‌های آزادپز ۳۰۰ کیسه شد؛ نظارت کامل بر توزیع و مصرف آرد اولویت اصلی کارگروه آرد و نان 


مدیرکل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در نشست کارگروه آرد و نان استان، بر ضرورت مدیریت بهینه مصرف، نظارت مستمر بر نانوایی‌ها و تعیین تکلیف سهمیه‌های آرد تأکید کرد و از خریداری نشدن ۱۲۹ تن از سهمیه ۶۰۰ تنی واحدهای آزادپز خبر داد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، نادیا صداقت مدیرکل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در نشست کارگروه آرد و نان استان، بر ضرورت مدیریت بهینه مصرف، نظارت مستمر بر نانوایی‌ها و تعیین تکلیف سهمیه‌های آرد تأکید کرد.


وی با اشاره به وضعیت سهمیه آرد واحدهای «آزادپز» در استان اظهار کرد: از مجموع سهمیه ۶۰۰ تنی این واحدها، تاکنون ۱۲۹ تن خریداری نشده است که این موضوع نیازمند بررسی و پیگیری است.


 مدیرکل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به چالش‌های ناشی از شرایط خاص کشور در تأمین گندم، گفت: با توجه به شرایط موجود و ضرورت مدیریت منابع، نظارت کامل بر روند توزیع و مصرف آرد در استان اولویت اصلی است و تمامی نانوایی‌های آزادپز موظف هستند ضمن تجهیز به سامانه «نانی‌نو»، نان تولیدی خود را با قیمت مصوب به دست مصرف‌کنندگان برسانند. 


وی تصریح کرد: از ابتدای ماه آتی سقف سهمیه آرد برای هر نانوایی آزادپز حداکثر ۳۰۰ کیسه در ماه تعیین شده است و لیست واحدها و قیمت مصوب برای بانک سپه جهت دسترسی به سامانه نانی‌نو و بارگذاری قیمت به بانک سپه ارسال شود.


صداقت تأکید کرد که کاهش سهمیه برخی واحدها به معنای حذف آنان از شبکه توزیع نیست، بلکه سهمیه‌های مازاد به واحدهای جدیدالتأسیس اختصاص می‌یابد. 


مدیرکل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در خصوص متقاضیان راه‌اندازی نانوایی‌های جدید، خاطرنشان کرد: متقاضیان باید با آگاهی کامل از سهمیه‌های ابلاغی اقدام به اخذ مجوز کنند؛ چرا که پس از راه‌اندازی واحد، هیچ‌گونه افزایش سهمیه‌ای صورت نخواهد گرفت.


وی با تأکید بر غیرقانونی بودن فعالیت نانوایی‌های فاقد مجوز، گفت: مجوزی برای «مجتمع‌های نان» صادر نمی‌شود و در صورت تکرار تخلف در نانوایی‌ها (بیش از ۵ بار)، پروانه فعالیت آن واحد به‌طور قطع لغو خواهد شد.


 صداقت در بخش دیگری از سخنان خود از تأیید کیفیت گندم و آرد استان در تمامی آزمایش‌های انجام‌شده خبر داد و افزود: برای اطمینان بیشتر، طی سه ماه گذشته کیفیت آرد استان با نمونه‌های نان استان اصفهان مورد مقایسه قرار گرفت که نتایج آن در حال بررسی است. 


این مقام مسئول با اشاره به محدودیت فروش نان به صنوف، تصریح کرد: رستوران‌ها، کافه‌ها و سایر کسب‌وکارهای متقاضی نان، نمی‌توانند به‌صورت آزاد و نامحدود خرید کنند، بلکه باید در سامانه مربوطه در فرمانداری‌های شهرستان خود ثبت‌نام کرده و کارت مخصوص خرید نان از نانوایی‌های مشخص را دریافت کنند. 


صداقت در پایان از ارجاع پرونده ۸ نانوایی متخلف که بیشترین میزان تخلف را در سه سال گذشته داشته‌اند به تعزیرات حکومتی خبر داد و تأکید کرد: با این واحدها از کسر سهمیه تا سقف مجازات قانونی، از جمله لغو پروانه کسب، برخورد خواهد شد.


 همچنین مقرر شد صحت‌سنجی سرانه آرد در مناطق روستایی در دستور کار قرار گیرد.



تاریخ انتشار : امروز, 09:38



» اخبار مرتبط:

  • بازدید مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد از طرح‌های جنگلکاری و اطفای حریق در گچساران
  • مدیرکل مدیریت بحران استانداری: آتش‌سوزی مناطق گچ آب‌نارون و دره خروار بخش مرکزی کهگیلویه مهار شد
  • مدیرکل مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد: آتش‌زدن پس چراهای مزارع کشاورزی عامل اصلی آتش‌سوزی در جنگل‌ها است
  • "خامی"در آتش سوخت /نگرانی از گسترش حریق
  • مهار آتش‌سوزی مراتع «گچ‌آب نارون» کهگیلویه / عملیات اطفای حریق در «گناوه لری» گچساران ادامه دارد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟