حادثه غرقشدگی سه مرد در رودخانه مارون در محدوده روستای سهگدار، منجر به جان باختن دو نفر و مصدومیت یک نفر دیگر شد. به گزارش راک نیوز، نیروهای امدادی پس از عملیات در محل، یکی از مصدومان را که موفق به خودنجاتی شده بود، به بیمارستان امام خمینی دهدشت منتقل کردند.»
به گزارش راک نیوز، حادثه غرقشدگی در رودخانه مارون، در محدوده زیر پل روستای سهگدار، منجر به جان باختن ۲ نفر و مصدومیت یک نفر دیگر شد.
به گزارش راک نیوز،پرویز غفارفرد، رئیس اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد، در گفتوگو با خبرنگاران از وقوع این حادثه غرقشدگی خبر داد و اظهار کرد: در این حادثه، یکی از سه نفر توانست با تلاش خود از آب خارج شود. این مصدوم پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی توسط نیروهای امدادی اورژانس، جهت ادامه درمان به بیمارستان امام خمینی دهدشت منتقل گردید.
رئیس اورژانس ۱۱۵ استان در ادامه افزود: متأسفانه دو نفر دیگر نیز پس از خارج شدن از آب فاقد علائم حیاتی بودند و جان خود را در این حادثه از دست دادند که اقدامات لازم جهت انتقال پیکر آنان به بیمارستان انجام شد.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر