دلتنگیها گاهی با یک خبر، بر جانِ یک ایل فرود میآیند. این روزها، داغِ سنگینِ فقدانِ بانویی بزرگمرتبه، بر دلِ مردمِ غیورِ کهگیلویه نشسته است. «بیبی اشرفی بشکار»، بانویِ نیکنام و اصیلتبارِ ایل، همسرِ فقیدِ زندهیاد «کیستار بهادران» و دخترِ بزرگمردِ نامآشنای ایل تامرادی، مرحوم «حاجی موری»، دارِ فانی را وداع گفت و به سرایِ جاودانگی کوچ کرد.
به گزارش راک نیوز؛** دلتنگیها گاهی با یک خبر، بر جانِ یک ایل فرود میآیند.«بیبی اشرفی بشکار»، بانویِ نیکنام و اصیلتبارِ ایل، همسرِ فقیدِ زندهیاد «کیستار بهادران» و دخترِ بزرگمردِ نامآشنای ایل تامرادی، مرحوم «حاجی موری»، دارِ فانی را وداع گفت و به سرایِ جاودانگی کوچ کرد.
**دخترِ شجاع، همسرِ بانویِ خاندانِ بزرگِ بهادران**
بیبی اشرفی، فرزندِ «حاجی موری» بود؛ مردی که نامش در حافظهی ایل تامرادی، با شجاعت و دلاوریِ ستوده گره خورده است. او که خود از تبارِ سلحشوران بود، سالها در قامتِ بانویِ ارجمندِ خاندانِ بزرگِ «بهادران» زیست؛ خاندانی که نامش در تاریخِ سیاسی و اجتماعیِ کهگیلویه و بویراحمد، مترادف با اصالت، تدبیر و کدخدایی بوده است. همسرِ او، زندهیاد «کیستار بهادران»، نمادِ بارزِ این تبارِ ریشهدار بود؛ بزرگمردی که از نسلِ نامآورانِ تاریخساز، یعنی «کیاسد» و «کیمحمدعلی» بود؛ کدخدایان و خوانینِ نامداری که نقشِ آنان در تحولاتِ ایلی و حفظِ کیانِ منطقه، بر هیچکس پوشیده نیست و نامشان بر تارکِ تاریخِ استان میدرخشد.
بیبی اشرفی، در چنین خانهای که ستونهایش بر پایه شرافت و اصالتِ خاندانِ «بهادران» استوار بود، همواره چون نگینی درخشید. تربیتِ فرزندانی شایسته و حفظِ منزلتِ این خاندانِ سرشناس، میراثی است که از حضورِ پروقارِ او در کنارِ بزرگمردانِ این ایلِ اصیل به یادگار مانده است.
**او، خودِ تاریخ بود**
بیبی اشرفی، برای اهالیِ ایل، تنها یک مادر و همسر نبود؛ او بخشی از حافظهی جمعیِ ما و پیونددهندهی دو تبارِ بزرگ بود. بانویی که با درایت و وقارِ همسرانهی خود، نامِ نیکِ خاندانِ بهادران را در میانِ مردم زنده نگاه داشت. امروز که او رفته است، تکهای از آن تاریخِ شفاهی و اصالتِ ناب را نیز با خود برده است؛ اما نامِ او همواره در سایهسارِ نامِ بزرگِ «بهادران» و تبارِ خود، جاری خواهد ماند.
**جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری**
به اطلاع عمومِ همتباران، اهالیِ محترم ایل بویراحمد و تامرادی و عمومِ مردمِ قدرشناسِ استان کهگیلویه و بویراحمد میرساند؛ مراسم تشییع و خاکسپاریِ پیکرِ مرحومه، فردا جمعه ۲۰ شهریورماه، ساعت ۱۷ عصر** در محل **مسجد تنگ هیگون (روستای صدرالله / ده کیستار)** برگزار میشود.
حضورِ شما در این مراسم، علاوه بر ادای احترام به این بانوی بزرگ، مایهی دلداری و تسلیِ خاطرِ بازماندگانِ ارجمندِ خاندانِ بهادران خواهد بود.
**روحش شاد و یادش در سینهی تاریخِ ایل بویراحمد و تامرادی، جاودان باد.**
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر