مشروح اخبار


» با ۱۰۰ درصد پیشرفت در عملیات حفاری: پایان عملیات ۵۵ کیلومتری فیبر نوری در دهدشت، لنده، لیکک و چرام با سرمایه‌گذاری ۳۳ میلیارد تومانی



مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه و بویراحمد از تکمیل ۱۰۰ درصدی عملیات حفاری پروژه فیبر نوری شهری در دهدشت، لنده، لیکک و چرام خبر داد و گفت: با اتصال آپ‌لینک به مراکز مخابراتی، زمینه بهره‌برداری عملیاتی از این پروژه‌ها و ارائه اینترنت ثابت پرسرعت به شهروندان فراهم می‌شود.


 مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه و بویراحمد از تکمیل ۱۰۰ درصدی عملیات حفاری پروژه فیبر نوری شهری در دهدشت، لنده، لیکک و چرام خبر داد و گفت: با اتصال آپ‌لینک به مراکز مخابراتی، زمینه بهره‌برداری عملیاتی از این پروژه‌ها و ارائه اینترنت ثابت پرسرعت به شهروندان فراهم می‌شود.


به گزارش راک نیوز،سیده راضیه ملک‌حسینی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: پروژه طراحی و اجرای شبکه فیبر نوری در شهرهای دهدشت، لنده، لیکک و چرام، با طول مجموع **۵۵ کیلومتر و ۴۹۸ متر** و با اعتباری بالغ بر **۳۳ میلیارد تومان** در حال اجراست.


وی افزود: عملیات حفاری این پروژه‌ها به‌صورت کامل و صددرصد انجام شده و مراحل بعدی شامل تکمیل اجرای شبکه، نصب تجهیزات مورد نیاز و اتصال آپ‌لینک به مراکز مخابراتی در دستور کار قرار دارد.


مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: پس از برقراری اتصال آپ‌لینک و عملیاتی شدن شبکه، شهروندان این چهار شهر می‌توانند سرویس اینترنت ثابت پرسرعت را بر بستر فیبر نوری دریافت کنند؛ خدمتی که نقش مؤثری در ارتقای کیفیت و پایداری ارتباطات، توسعه خدمات الکترونیک و پاسخ‌گویی به نیازهای روزافزون خانوارها، کسب‌وکارها و دستگاه‌های اجرایی خواهد داشت.


ملک‌حسینی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در مناطق مختلف استان بیان کرد: فیبر نوری، زیرساخت اصلی توسعه اقتصاد دیجیتال و ارائه خدمات نوین ارتباطی است و اجرای این طرح، ظرفیت مناسبی برای افزایش سرعت، کاهش اختلالات و توسعه دسترسی پایدار به اینترنت در شهرهای هدف ایجاد می‌کند.


وی خاطرنشان کرد: اجرای پروژه فیبر نوری در دهدشت، لنده، لیکک و چرام از جمله مصوبات وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات برای استان کهگیلویه و بویراحمد است که با پیگیری‌های انجام‌شده، اکنون وارد مرحله مهم آماده‌سازی برای بهره‌برداری شده است.


مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تأکید کرد: این اداره‌کل با همکاری اپراتورها و مجموعه‌های اجرایی مرتبط، روند تکمیل فنی و اتصال نهایی پروژه‌ها را پیگیری می‌کند تا مردم این شهرها در کوتاه‌ترین زمان ممکن از مزایای اینترنت ثابت پرسرعت مبتنی بر فیبر نوری بهره‌مند شوند.


لازم به توضیح است این پروژه با پیگیری‌های مستمر حجت‌الاسلام سیدمحمد موحد، نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی و از مصوبات سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، و با هدف تقویت زیرساخت‌های ارتباطی و دسترسی مردم منطقه به اینترنت پرسرعت به سرانجام رسید.



تاریخ انتشار : دیروز, 12:13



» اخبار مرتبط:

  • اجرای ۱۲۰۰ کیلومتر فیبر نوری در کهگیلویه و بویراحمد
  • با جهش توسعه زیرساخت‌ها عدالت ارتباطی محقق می‌شود
  • مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد: اجرای 750 میلیارد تومان پروژه های زیرساخت ارتباطی در شهرستان های کهگیلویه،بهمئی،چرام و لنده
  • پیشتازی لنده در توسعه فیبر نوری؛
  • با احداث یک سایت جدید 150 میلیارد ریالی؛ اینترنت پرسرعت به روستای شیخ هابیل در شهرستان چرام رسید+جزئیات
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟