مشروح اخبار


» رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خبر داد: اعلام برنامه‌های عملیاتی هفته وقف در کهگیلویه؛ از تجلیل خانواده شهدا تا ترویج وقف‌های نوین



عبدالرسول پوربهشت، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کهگیلویه با اعلام برنامه‌های هفته وقف، از تغییر رویکرد این نهاد از فعالیت‌های نمادین به سمت حل چالش‌های روز جامعه خبر داد و تأکید کرد که سنت وقف باید در حوزه‌های نوین نظیر مهارت‌آموزی و حمایت‌های دانش‌بنیان بازتعریف شود.


به گزارش «راک نیوز»، عبدالرسول پوربهشت، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کهگیلویه با اعلام برنامه‌های هفته وقف، از تغییر رویکرد این نهاد از فعالیت‌های نمادین به سمت حل چالش‌های روز جامعه خبر داد و تأکید کرد که سنت وقف باید در حوزه‌های نوین نظیر مهارت‌آموزی و حمایت‌های دانش‌بنیان بازتعریف شود.



عبدالرسول پوربهشت در گفت‌وگو با «خبرنگاران »، با تشریح برنامه‌های پیش‌رو به مناسبت هفته وقف، اظهار داشت: برنامه‌های امسال نه با نگاهی صرفاً نمادین، بلکه با رویکرد «ترویج فرهنگ ایثار» و با هدف بازتعریف جایگاه وقف در حل چالش‌های روز جامعه تدوین شده‌اند.


**وقف؛ سپری در برابر نابرابری‌های اجتماعی**

رئیس اداره اوقاف کهگیلویه با تأکید بر اینکه وقف، فراتر از یک اقدام صرفاً مذهبی، ابزاری راهبردی برای کاهش فاصله طبقاتی است، گفت: بسیاری از کارشناسان، وقف را «مردمی‌ترین نهاد اقتصادی» می‌دانند. این سنت حسنه می‌تواند با تبدیل سرمایه‌های راکد به جریان‌های پویا، باری از دوش دولت‌ها برداشته و در حوزه‌های آموزش، بهداشت و اشتغال نقش‌آفرینی کند.


وی در همین رابطه به یک اقدام نمادین اما پرمحتوا اشاره کرد و افزود: نخستین برنامه این هفته با حضور در مرکز انتقال خون دهدشت آغاز خواهد شد تا نشان دهیم «وقف» در یک ملک یا بنای فیزیکی خلاصه نمی‌شود، بلکه هر عمل عام‌المنفعه‌ای که جان انسانی را نجات دهد یا باری از دوش نیازمندی بردارد، در این دایره جای می‌گیرد.


**نقشه‌راهِ تعامل با دستگاه‌های اجرایی**

پوربهشت از برگزاری دیدارهای رسمی با امام‌جمعه و فرماندار کهگیلویه خبر داد و تصریح کرد: این تعاملات برای هم‌افزایی با ارکان تصمیم‌گیر شهرستان و شناسایی و رفع موانع موقوفات ضروری است. همچنین در این هفته، تکریم خانواده‌های معظم شهدا و غبارروبی مزار آنان در دستور کار قرار دارد؛ بزرگداشتِ کسانی که «جان» خود را وقف امنیت مردم کردند.


**بقاع متبرکه؛ فراتر از مکان زیارتی**

رئیس اداره اوقاف کهگیلویه با بیان اینکه اماکن مذهبی شهرستان ظرفیت‌های مغفولی برای توسعه گردشگری مذهبی و فرهنگی دارند، گفت: هدف ما تبدیل بقاع متبرکه به قطب‌های فرهنگی است؛ مراکزی که بتوانند خدماتی همچون مشاوره یا مهارت‌آموزی به جوانان ارائه دهند.


**دعوت از نخبگان برای ورود به «وقف‌های نوین»**

پوربهشت در پایان با دعوت از خیرین و نخبگان جامعه کهگیلویه برای مشارکت در عرصه‌های جدید، خاطرنشان کرد: نیاز امروز جامعه ما دیگر تنها ساخت مسجد یا حسینیه نیست. ورود خیرین به حوزه‌های دانش‌بنیان، آموزش مهارت‌های فنی به جوانان بیکار، تجهیز کتابخانه‌ها و حمایت از خانواده‌های نیازمند، اولویت‌های اصلی اوقاف است. وی اطمینان داد که با مدیریتی شفاف، از این ظرفیت برای گره‌گشایی از مسائل اصلی شهرستان بهره‌گیری خواهد شد.



تاریخ انتشار : امروز, 21:07



» اخبار مرتبط:

  • بازدید مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمداز نمایشگاه دستاوردهای نهاد وقف
  • انتصاب جدید در اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد
  • تغییر یکی از مدیران کل استان کهگیلویه و بویراحمد
  • «قاسمی» دوباره رئیس اداره اوقاف و امور خیریه گچساران شد
  • ثبت‌نام 653گچسارانی در طرح ملی حافظان قرآن
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟