فرمانده انتظامي شهرستان کهگیلویه از دستگيري ۳ نفر سارق قطعات و محتویات خودرو و کشف ۳۷ فقره سرقت در این راستا، خبر داد.
فرمانده انتظامي شهرستان کهگیلویه از دستگيري ۳ نفر سارق قطعات و محتویات خودرو و کشف ۳۷ فقره سرقت در این راستا، خبر داد.
به گزارش راک نیوز به نقل از خبرنگار خبرگزاري پليس، سرهنگ سید محمد موسوي " اظهار داشت: پس از وقوع چندین فقره سرقت قطعات و محتویات خودرو در شهر دهدشت و حومه رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران این فرماندهي قرار گرفت.
وي ادامه داد: ماموران انتظامي پليس آگاهي شهرستان با افزایش گشت هاي هدفمند، موفق به شناسایی و وپس از اخذ مجوز قضائي ۳ نفر سارق و یک مالخر در این راستا دستگیر شدند.
سرهنگ موسوي تصريح کرد: متهمان دستگیر شده در بازجويي هاي به عمل آمده به ارتکاب ۳۷ فقره سرقت اعتراف و براي صدور حکم لازم تحویل مراجع قضائي و روانه زندان شدند.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر