مشروح اخبار


» ۱۷۰۰ هکتار اراضی بهمئی و چرام از بلاتکلیفی خارج شد



رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از رفع تداخل و تعیین تکلیف ۱۷۰۰ هکتار از اراضی غیرملی شهرستان‌های بهمئی و چرام خبر داد.



رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از رفع تداخل و تعیین تکلیف ۱۷۰۰ هکتار از اراضی غیرملی شهرستان‌های بهمئی و چرام خبر داد.

به گزارش راک نیوز، جلسه کمیسیون رفع تداخلات اراضی کهگیلویه و بویراحمد صبح چهارشنبه ۲۸ مردادماه در سالن جلسات امور اراضی برگزار شد و وضعیت سه پلاک ثبتی در شهرستان‌های بهمئی و چرام با حضور اعضای تخصصی کمیسیون و کارشناسان فنی مورد بازبینی دقیق قرار گرفت.

رضا فرازی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، در این جلسه با تأکید بر اینکه رفع تداخلات یکی از اولویت‌های اصلی این سازمان برای خدمت‌رسانی به جامعه کشاورزان است، گفت: تیم‌های کارشناسی ما با واکاوی پرونده‌ها و تفکیک اراضی ملی از مستثنیات قانونی، به دنبال رفع موانع پیش روی بهره‌برداران هستند تا از هرگونه تضییع حقوق مالکان جلوگیری شود.

وی افزود: در جلسه امروز که با تمرکز بر اراضی شهرستان‌های بهمئی و چرام تشکیل شد، توانستیم ۱۷۰۰ هکتار از اراضی را که در گذشته دچار تداخل بودند، تثبیت کنیم.

فرازی تصریح کرد: این اقدام علاوه بر شفاف‌سازی وضعیت اسناد مالکیت، زمینه را برای صدور سند تک‌برگ و تسهیل دریافت خدمات کشاورزی فراهم می‌آورد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اهمیت اجرای دقیق قانون رفع تداخلات اراضی خاطرنشان کرد: سیاست جهاد کشاورزی استان بر این است که ضمن صیانت قاطع از اراضی ملی و منابع طبیعی، کشاورزان و بهره‌برداران در مسیر قانونی با چالش مواجه نشوند.

وی در ادامه افزود: بررسی پرونده‌های ثبتی سایر نقاط استان نیز در دستور کار قرار دارد و با همین جدیت تا تعیین تکلیف نهایی اراضی پیش خواهیم رفت.

فرازی در پایان تصریح کرد: رفع این تداخلات، به معنای باز شدن گره‌های چندین‌ساله کشاورزان است و امیدواریم با شتاب‌گیری این روند، شاهد پایداری امنیت مالکیت در عرصه‌های کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد باشیم.




تاریخ انتشار : دیروز, 15:31



» اخبار مرتبط:

  • رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد: تثبیت ۵۷۶ هکتار از اراضی غیر ملی در بویراحمد و لنده/فرازی:کمیسیون رفع تداخلات ماده ۵۴؛ تحولی چشمگیر در ساماندهی اراضی کهگیلویه و بویراحمد
  • تثبیت ۱۳۹۶ هکتار از اراضی شهرستان چرام با اجرای قانون رفع تداخلات
  • تثبیت ۹۷۰ هکتار از اراضی ملی در جلسه کمیسیون رفع تداخلات ماده ۵۴ کهگیلویه و بویراحمد
  • حفاظت از اراضی ملی در کهگیلویه و بویراحمد به 90 درصد رسید
  • 25 هکتار از اراضی ملی گچساران رفع تصرف گردید
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟