مشروح اخبار


» در آیینی باحضور وزیر کشور و آموزش وپرورش: تجلیل از استاندار کهگیلویه و بویراحمد در اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور/ شورای آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در جمع پنج شورای برتر کشور



استان کهگیلویه و بویراحمد در ارزیابی عملکرد شوراهای آموزش و پرورش در جمع پنج استان برتر کشور قرار گرفت و در آیینی با حضور وزیر کشور و وزیر آموزش و پرورش، از یداله رحمانی، استاندار و رئیس شورای آموزش و پرورش استان، تجلیل شد.


استان کهگیلویه و بویراحمد در ارزیابی عملکرد شوراهای آموزش و پرورش در جمع پنج استان برتر کشور قرار گرفت و در آیینی با حضور وزیر کشور و وزیر آموزش و پرورش، از یداله رحمانی، استاندار و رئیس شورای آموزش و پرورش استان، تجلیل شد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی واموربین‌الملل استانداری کهگیلویه وبویراحمد، صبح امروز در سی‌ونهمین اجلاس سراسری رؤسای آموزش و پرورش کشور که به‌صورت ترکیبی با حضور مسئولان در اردوگاه شهید باهنر تهران و ارتباط برخط با مراکز استان‌ها در حال برگزاری است، از پنج استان برتر کشور در ارزیابی عملکرد شوراهای آموزش و پرورش تجلیل شد که کهگیلویه و بویراحمد نیز در جمع این استان‌های برتر قرار گرفت.


این موفقیت، افتخاری دیگر برای کهگیلویه و بویراحمد در سی‌ونهمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور و حاصل اهتمام جدی مدیریت ارشد استان، آموزش و پرورش و اعضای شورای آموزش و پرورش برای تقویت مشارکت‌های بین‌بخشی و استفاده از ظرفیت‌های قانونی در حمایت از نظام تعلیم و تربیت است.


شورای آموزش و پرورش استان در مجموع شاخص‌های ارزیابی عملکرد، امتیاز شایسته‌ای کسب کرد و در جمع پنج شورای برتر کشور قرار گرفت؛ جایگاهی که نشان‌دهنده تلاش برای تبدیل ظرفیت‌های قانونی شورا به اقدامات عملی و مؤثر در مسیر حل مسائل آموزش و پرورش است.


یکی از مهم‌ترین محورهای این ارزیابی، جلب مشارکت شهرداری‌ها و تحقق سهم آموزش و پرورش از عوارض و اجرای ظرفیت‌های قانونی پیش‌بینی‌شده در قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش، به‌ویژه بند ۳ ماده ۱۳ این قانون بوده است.


در این زمینه، حمایت و پیگیری‌های استاندار و رئیس شورای آموزش و پرورش استان، برای تقویت همکاری میان دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها و آموزش و پرورش و تأمین منابع مورد نیاز این حوزه، نقش مؤثری در ارتقای عملکرد شورای آموزش و پرورش استان داشته است.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد با نگاه ویژه به آموزش و پرورش و تأکید بر بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های قانونی و اجرایی استان، زمینه را برای افزایش مشارکت دستگاه‌ها و مدیریت‌های شهری در پشتیبانی از برنامه‌های تعلیم و تربیت فراهم کرده است؛ رویکردی که بخشی از آثار آن در ارزیابی ملی شوراهای آموزش و پرورش نمود یافته است.


قرار گرفتن شورای آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در جمع پنج شورای برتر کشور، نشان داد که هم‌افزایی میان آموزش و پرورش و مدیریت اجرایی استان می‌تواند ظرفیت‌های قانونی را به فرصت‌هایی واقعی برای توسعه و ارتقای نظام تعلیم و تربیت تبدیل کند.


در آیین تجلیل از شوراهای آموزش و پرورش برتر کشور استاندار کهگیلویه و بویراحمد و رئیس شورای آموزش و پرورش استان، به پاس این موفقیت مورد تقدیر قرار گرفت.


این موفقیت در شرایطی رقم خورد که آموزش و پرورش بیش از هر زمان دیگری به مشارکت همه ارکان حاکمیت، دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها و جامعه نیازمند است و کسب این جایگاه ملی، نمادی از عزم استان برای حمایت از مدرسه، دانش‌آموز و آینده تعلیم و تربیت کهگیلویه و بویراحمد به شمار می‌رود.



تاریخ انتشار : دیروز, 15:03



» اخبار مرتبط:

  • مدیران برتر آموزش و پرورش کشور توسط فانی تجلیل شدند/مدیر آموزش و پرورش گچساران در بین برترین ها
  • آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد ممتازجشنواره بین المللی شد
  • حکم‌ انتصاب وزیر آموزش و پرورش برای بانوی کهگیلویه و بویراحمدی
  • تقدیر معاون وزیر آموزش و پرورش از فرماندار گچساران+لوح تقدیر
  • رئیس آموزش و پرورش بویراحمد منصوب شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟