مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه وبویراحمد از اتصال روستای شیخ هابیل از توابع شهرستان چرام به اینترنت پرسرعت خبر داد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه وبویراحمد از اتصال روستای شیخ هابیل از توابع شهرستان چرام به اینترنت پرسرعت خبر داد.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد ،سیده راضیه ملک حسینی مدیر کل این اداره ،اظهار داشت: روستای شیخ هابیل واقع در بخش سرفاریاب شهرستان چرام با جمعیت 90 نفر با 24 خانوار، با اجرای پروژه احداث سایت جدید تلفن همراه، تحت پوشش اینترنت پرسرعت قرار گرفت.
وی افزود: این پروژه توسط اپراتور ایرانسل اجرا شده و برای راهاندازی آن مبلغ 15 میلیارد تومان از محل منابع طرح توسعه خدمات عمومی اجباری روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هزینه شده است.
ملکحسینی با توجه به آثار اجرای این طرح گفت: فراهم شدن دسترسی پایدار به اینترنت پرسرعت، زمینه استفاده ساکنان این روستا از خدمات نوین ارتباطی را فراهم میکند.
در اجرای این طرح، نقشآفرینی و حمایتهای استاندار کهگیلویه و بویراحمد، پیگیریهای سید محمد موحد، نماینده مردم شریف کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی و فرماندار شهرستان چرام زمینهساز تسریع در بهرهبرداری از این پروژه و برخورداری مردم روستای شیخ هابیل از خدمات ارتباطی نوین شد.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر