مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد از ارتقای سایت ارتباطی علی اباد اب کاسه از توابع بخش مرکزی شهرستان کهگیلویه به فناوری اینترنت پرسرعت نسل چهارم (4G) خبر داد.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد از ارتقای سایت ارتباطی علی اباد اب کاسه از توابع بخش مرکزی شهرستان کهگیلویه به فناوری اینترنت پرسرعت نسل چهارم (4G) خبر داد.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد ،سیده راضیه ملک حسینی مدیر کل این اداره ،گفت : روستای علی اباد اب کاسه از توابع بخش مرکزی شهرستان کهگیلویه به اینترنت پرسرعت نسل چهارم متصل شد.
وی افزود: با تکمیل این پروژه ، 52 خانوار روستایی با جمعیتی بالغ بر 198 نفر از خدمات نوین ارتباطی برخوردار شدند .
ملک حسینی تصریح کرد : هزینه های اجرایی این پروژه ، از محل طرح توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بالغ بر 80میلیارد ریال بوده که توسط اپراتور همراه اول به انجام رسیده است.
در اجرای این طرح، نقشآفرینی و حمایتهای استاندار کهگیلویه و بویراحمد، فرماندار شهرستان کهگیلویه و پیگیریهای سید محمد موحد، نماینده مردم شریف کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی، زمینهساز تسریع در بهرهبرداری از این پروژه و برخورداری مردم روستای علی آباد آب کاسه حومه غربی از خدمات ارتباطی نوین شد.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر