مشروح اخبار


» آغاز عملیات عمرانی سایت جدید ایرانسل؛ حفاری سایت جدید ایرانسل محدوده گردشگری پارک جنگلی یاسوج و جاده قدیم کاکان صورت گرفت



مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، اظهار کرد: عملیات عمرانی پروژه احداث سایت جدید ایرانسل در محدوده پارک جنگلی یاسوج به‌ طور رسمی آغاز شده است. این سایت که در قالب یک پروژه گردشگری تعریف شده، هم‌اکنون مرحله حفاری به اتمام رسیده است و قرار است پوشش ارتباطی و خدماتی محدوده گردشگری پارک جنگلی یاسوج و جاده قدیم کاکان را فراهم کند.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد، سیده راضیه ملک‌حسینی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، اظهار کرد: عملیات عمرانی پروژه احداث سایت جدید ایرانسل در محدوده پارک جنگلی یاسوج به‌ طور رسمی آغاز شده است. این سایت که در قالب یک پروژه گردشگری تعریف شده، هم‌اکنون مرحله حفاری به اتمام رسیده است و قرار است پوشش ارتباطی و خدماتی محدوده گردشگری پارک جنگلی یاسوج و جاده قدیم کاکان را فراهم کند.

اعتبار این پروژه ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده که از محل اعتبارات طرح خدمات عمومی اجباری روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تأمین می شود و اجرای آن با هدف ارتقای زیرساخت‌های ارتباطی یکی از مناطق پرتردد و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد در دستور کار قرار گرفته است. با تکمیل این سایت، کیفیت پوشش شبکه در محدوده پارک جنگلی و جاده قدیم کاکان و محورهای دسترسی اطراف آن به‌ طور محسوسی بهبود خواهد یافت.

این اقدام در راستای توسعه متوازن زیرساخت‌های مخابراتی در مناطق گردشگری استان انجام می‌شود و انتظار می‌رود پس از اتمام مراحل عمرانی و نصب تجهیزات، خدمات ارتباطی پایدارتری در اختیار گردشگران و ساکنان محلی قرار گیرد.



تاریخ انتشار : امروز, 12:17



» اخبار مرتبط:

  • با احداث سایت جدید در روستای قلعه دختر؛ مسیر جاده ای پاتاوه – دهدشت در کهگیلویه و بویراحمد تحت پوشش شبکه همراه قرار گرفت
  • با احداث سایت جدید در روستای دیل؛ مسیر جاده ای گچساران به چرام در کهگیلویه و بویراحمد تحت پوشش شبکه همراه قرار گرفت
  • خبر خوب برای مردم:تکمیل و بهره‌ برداری از سایت تمام تکنولوژی خلیفه ای/رادمنش:این سایت محور سوق-دهدشت،چنگلوا ،دزک و خلیفه ای را پوشش می دهد
  • از محل اعتبارات طرح توسعه روستایی وزارت ارتباطات؛ دسترسی 130خانوار روستایی شهرستان دنا به اینترنت پرسرعت
  • در پی بازدید مشترک مدیران کل ارتباطات استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد صورت گرفت؛ آغاز اقدامات فنی برای ایجاد پوشش ارتباطی در نقاط کور محور مواصلاتی بابامیدان به یاسوج
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟