مشروح اخبار


» رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان: بسیاری از مشکلات پروژه‌های عمرانی ریشه در ضعف مطالعات دارد



جلسه کارگروه استانی ماده ۲۳ قانون الحاق (۲) با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.


جلسه کارگروه استانی ماده ۲۳ قانون الحاق (۲) با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.


به گزارش راک‌نیوز، **انتظام سهمگین** در این نشست با قدردانی از فرمانداران استان برای برگزاری منظم جلسات شهرستانی و پیگیری مسائل و پروژه‌های عمرانی، بر ضرورت مشارکت و هماهنگی بیشتر فرمانداران در فرآیند تعریف و بررسی پروژه‌های جدید تأکید کرد.


وی با تشریح جایگاه ماده ۲۳ اظهار داشت: فلسفه اصلی این ماده، بررسی دقیق طرح‌های جدید پیش از ورود به مرحله اجراست و مطالعات توجیهی فنی، اقتصادی، مالی، زیست‌محیطی و پدافند غیرعامل باید مبنای تصمیم‌گیری برای اجرای پروژه‌ها قرار گیرد.


رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان افزود: بسیاری از مشکلات پروژه‌های عمرانی صرفاً ناشی از کمبود اعتبار نیست، بلکه ضعف مطالعات، شناسایی نشدن معارضات، تغییر مشخصات طرح، ضعف برنامه‌ریزی و مشکلات مدیریتی نیز از عوامل مهم توقف و طولانی شدن پروژه‌هاست.


سهمگین با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت کارشناسی دستگاه‌های اجرایی گفت: دستگاه‌های تخصصی استان از نیروهای فنی توانمندی برخوردارند و باید در پروژه‌های کوچک و متوسط، تا حد امکان از ظرفیت کارشناسی داخل دستگاه استفاده شود و واگذاری مطالعات به مشاوران بیرونی با توجه به ضرورت و صرفه اقتصادی انجام گیرد.


وی همچنین بر ضرورت رعایت برنامه زمان‌بندی، تفکیک دقیق مسئولیت‌های کارفرما و مشاور، کنترل مستمر پیشرفت پروژه‌ها و جلوگیری از تعریف طرح‌های جدید بدون پشتوانه مطالعاتی و مالی تأکید کرد.


رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خاطرنشان کرد: فرآیند ماده ۲۳ صرفاً یک تشریفات اداری نیست و مدارک و مطالعات ارائه‌شده در سطح استان، در ادامه در سازمان برنامه و بودجه کشور نیز بررسی و کنترل می‌شود؛ بنابراین دستگاه‌های اجرایی باید پیش از پیشنهاد پروژه، هماهنگی لازم را با فرمانداران انجام داده و تمامی الزامات قانونی و کارشناسی را رعایت کنند.


سهمگین در پایان تأکید کرد: هدف از اجرای دقیق ماده ۲۳، ایجاد مانع برای اجرای پروژه‌ها نیست، بلکه هدایت منابع محدود به سمت طرح‌های اولویت‌دار، دارای توجیه و قابلیت اجرا و جلوگیری از افزایش پروژه‌های نیمه‌تمام است.



تاریخ انتشار : دیروز, 23:34



» اخبار مرتبط:

  • تصویب تقویم فعالیت کارگروه‌های تخصصی شورای فنی با هدف ارتقای نظام فنی و اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد
  • اولین جلسه کارگروه استانی ماده 23 قانون الحاق با موضوع بررسی طرح ها و پروژه های جدید دستگاه های اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد/شاهینی:تصویب پروژه های جدید منوط به کامل بودن مدارک و مستندات ارسالی دستگاه های اجرایی
  • رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد در جلسه شورای فنی استان: نظارت مستمر و مطالعات دقیق، رمز موفقیت طرح‌های عمرانی است
  • هفتمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
  • تأکید رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در کمیسیون ماده ۲۳: توسعه با برنامه‌ریزی دقیق آغاز می‌شود
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟