فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد از موفقیت پلیس آگاهی در شناسایی و بازداشت یک باند سرقت طلا و جواهرات که مسئولیت ۱۲ فقره سرقت از منازل مسکونی در شهرستان کهگیلویه را بر عهده داشتند، خبر داد.
فرمانده انتظامي استان از شناسايي و دستگيري باند سارقان طلاجات از منزل هاي مسکوني با اعتراف به ۱۲ فقره سرقت در شهرستان کهگیلویه خبر داد.
به گزارش راک نیوز به نقل از خبرگزاري پليس سردار سهام صالحی در بیان جزئیات این خبر اظهار داشت: در پي وقوع چندین فقره سرقت طلا و جواهرات از منزل مسکونی شهروندان در سطح شهرستان کهگیلویه موضوع بصورت ویژه و شبانه روزي در دستور کار ماموران اداره آگاهی شهرستان قرار گفت.
وي افزود: ماموران پليس آگاهي با انجام تحقیقات فني گسترده و گشت هاي شبانه روزي ۴ نفر سارق را شناسايي و پس از هماهنگي قضايي در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.
صالحي تصریح کرد: متهمین در بازجويي هاي فني پليس به انجام ۱۲ فقره سرقت طلا و جواهرات منازل مسكوني اعتراف کردند.
سردار صالحي فرمانده انتظامي استان با بیان اینکه سارقین جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضايي معرفي و روانه زندان شدند از شهروندان خواست: هشدارهاي انتظامي را در بحث پيشگيري از سرقت جدی گرفته و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک مراتب را بلافاصله از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به مرکز فوریت های پلیس اطلاع دهند.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر