مشروح اخبار


» در راستای ارتقای کیفیت شبکه ارتباطی انجام شد؛ جلسه کنترل پروژه فیبرنوری منازل و کسب‌وکارهای شهر یاسوج برگزار شد



با حضور نماینده شرکت آسیاتک، جلسه کنترل پروژه فیبرنوری منازل و کسب‌وکارهای شهر یاسوج در اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برگزار شد و وضعیت پیشرفت فیزیکی، کیفیت نصب تجهیزات و هماهنگی‌های بین‌سازمانی مورد ارزیابی قرار گرفت.


با حضور نماینده شرکت آسیاتک، جلسه کنترل پروژه فیبرنوری منازل و کسب‌وکارهای شهر یاسوج در اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برگزار شد و وضعیت پیشرفت فیزیکی، کیفیت نصب تجهیزات و هماهنگی‌های بین‌سازمانی مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد؛ جلسه‌ی کنترل پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارهای شهر یاسوج با هدف بررسی روند پیشرفت پروژه، با حضور نماینده‌ی شرکت آسیاتک استان، در محل اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برگزار شد. در این جلسه وضعیت پیشرفت فیزیکی، کیفیت نصب تجهیزات و هماهنگی‌های بین‌سازمانی مورد ارزیابی قرار گرفت.

هدف اصلی این پروژه، عبور از محدودیت‌های شبکه‌های مسی و دستیابی به پهنای باند گیگابیتی در منازل و کسب‌وکارهاست؛ امری که نه تنها کیفیت زندگی دیجیتال شهروندان را ارتقا می‌بخشد، بلکه بستر لازم برای توسعه‌ی خدمات الکترونیکی، آموزش از راه دور، پزشکی از راه دور و رونق اقتصاد دیجیتال در استان را فراهم می‌آورد. اجرای دقیق و زمان‌بندی‌شده‌ی طرح، گامی ضروری برای تحقق عدالت ارتباطی و کاهش شکاف دیجیتال میان مناطق شهری و روستایی استان است.

در طی جلسه، بخش‌های مختلف شبکه از جمله مسیرهای کابل‌کشی، نقاط توزیع و تجهیزات اکتیو مورد بازبینی قرار گرفت و گزارش‌های پیشرفت با واقعیت‌های میدانی تطبیق داده شد. همچنین پیشنهاداتی برای ارتقای محدوده ارتباطی صورت گرفت. این کنترل دقیق، نشان از عزم جدی برای تحویل پروژه‌ای باکیفیت و منطبق بر استانداردهای ملی داشت.



تاریخ انتشار : امروز, 10:43



» اخبار مرتبط:

  • در راستای سیاست نظارت مستمر بر اجرای مصوبات استانی؛ بررسی روند اجرای مصوبات سفر پیشین با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای ۱۲۰۰ کیلومتر فیبر نوری در کهگیلویه و بویراحمد
  • پایان طرح فیبر نوری کسب و کار‌ها در شهر‌های دوگنبدان و دهدشت
  • در راستای تحقق اهداف دولت هوشمند؛ ارتقای خدمات الکترونیکی با تصمیمات راهبردی کارگروه توسعه دولت الکترونیک در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد: اجرای 750 میلیارد تومان پروژه های زیرساخت ارتباطی در شهرستان های کهگیلویه،بهمئی،چرام و لنده
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟