مشروح اخبار


» شهادت فرزند بخش چاروسا در استان سیستان و بلوچستان



سید فرشاد علوی از سادات امامزاده میرسالارساکن دهستان جاورده در حملات شب گذشته دشمن جنایتکار آمریکایی،صهیونی در سیستان و بلوچستان به شهادت رسید.


به گزارش راک نیوز، سید فرشاد علوی، از سادات امامزاده میرسالار و ساکن دهستان جاورده از توابع چاروسا، در پی حملات شب گذشته دشمن جنایتکار آمریکایی ـ صهیونیستی در استان سیستان و بلوچستان به شهادت رسید.


این خبر موجب اندوه و تأثر مردم منطقه چاروسا و شهرستان کهگیلویه شده و بار دیگر چهره خبیث و جنایت‌کارانه دشمنان ملت ایران را آشکار ساخت.


سید فرشاد علوی از فرزندان این دیار بود که در جریان این حمله ناجوانمردانه آسمانی شد و نامش در زمره شهدای راه وطن و عزت ایران اسلامی ثبت شد.


مردم چاروسا با ابراز همدردی با خانواده این شهید والامقام، شهادت این فرزند غیور را تسلیت گفته و برای آن شهید علو درجات الهی مسئلت کردند.


راک‌نیوز ضمن ابراز همدردی با خانواده داغدار و سادات جلیل‌القدر امامزاده میرسالار، شهادت این سرباز وطن را به مردم شریف استان کهگیلویه و بویراحمد تسلیت می‌گوید.



تاریخ انتشار : امروز, 09:06



» اخبار مرتبط:

  • پیام تسلیت استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پی شهادت شهید نوروزی
  • مادر شهید «دردمه» به فرزند شهیدش پیوست
  • پدر شهید «سالار ارشیا» به فرزند شهیدش پیوست+جزئیات مراسم در کهگیلویه
  • پدر شهید «علی‌بینا خاوش» آسمانی شد
  • پیام تسلیت سید محمد موحد در پی شهادت استوار دوم سید حسین خالقی‌نژاد در حین خدمت
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟