مشروح اخبار


» گزارش کامل از مراسم تودیع و معارفه بخشدار سوق با حضور مسولان استانی و شهرستانی



آیین تکریم و معارفه پنجمین بخشدار سوق عصر امروز با حضور مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری، امام جمعه، فرماندار شهرستان کهگیلویه، و جمعی از مسئولان استانی و محلی برگزار شد.


به گزارش راک نیوز آیین تکریم و معارفه پنجمین بخشدار سوق عصر امروز با حضور مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری، امام جمعه، فرماندار شهرستان کهگیلویه، و جمعی از مسئولان استانی و محلی برگزار شد.


حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پوربهشت عصر امروز در آیین تکریم و معارفه بخشدار سابق و جدید سوق در مسجد صاحب‌الزمان، ضمن تبریک به بخش‌دار جدید، جناب آقای پرواز، و قدردانی از زحمات سه‌ساله جناب آقای زینی‌پور در دوران مسئولیت‌شان، جایگاه خدمت در نظام اسلامی را تبیین کرد و اظهار داشت: خدمت به مردم و گره‌گشایی از مشکلات زندگی آنان، نزد خداوند متعال از هزاران سال عبادتِ همراه با نماز شب و روزه‌داری برتر است؛ مشروط بر اینکه این قدم‌ها خالصانه و برای رضای حق برداشته شود.


امام جمعه سوق با اشاره به اقتدار جمهوری اسلامی در سطح جهانی گفت: امروز نظام مقدس ما در حالی که در گذشته به عنوان یک مستعمره غربی شناخته می‌شد، به چنان جایگاهی دست یافته است که ابرقدرت‌ها در مقابل عظمت ایران زانو زده‌اند. این نظام، ظرفیت عظیمی برای خدمت‌رسانی دارد و خدمت در این عصر طلایی، توفیقی است که نصیب هر کسی نخواهد شد.


پوربهشت در بخش دیگری از سخنان خود با استناد به سخنان سخنگوی دولت، تأکید کرد: با حرف و شعار نمی‌توان مردم را امیدوار نگه داشت؛ بلکه تنها راه امیدآفرینی، کار و تلاش عملی است.


وی با اشاره به ظرفیت‌های عظیم شهر سوق، تصریح کرد: سوق، شهر علم، فرهنگ و ادب است و نخبگان بسیاری را به سطح ملی معرفی کرده است؛ اما متأسفانه این دیار در اوج بی‌مهری و کم‌لطفی مسئولان واقع شده است. ما هنوز شاهد یک پروژه بزرگ و زیرساختی که مایه افتخار و رونق منطقه باشد نیستیم و جوانان ما همچنان از کمبود امکانات ورزشی و فقدان فرصت‌های اشتغال‌زایی رنج می‌برند.


امام جمعه سوق به طور مشخص به طرح کشاورزی آبیاری ۵۵۰۰ هکتار از اراضی منطقه اشاره کرد و گفت: این طرح ملی بیش از ۱۵ سال است که بلاتکلیف مانده است؛ طرحی که مصوب شده و برای استفاده از آب خدادادی منطقه نیاز به مجوزهای جدید ندارد. متأسفانه علی‌رغم پیگیری‌های صورت‌گرفته در خطبه‌های نماز جمعه و تصویب آن در سفر سال گذشته وزیر محترم به منطقه، این طرح همچنان مورد بی‌مهری قرار گرفته است. انتظار داریم فرماندار پرتلاش و بخش‌دار جدید با جدیت پیگیر اجرای این طرح باشند.


 پوربهشت در سخنان خود، ضمن اعلام حمایت کامل از بخش‌دار جدید، خاطرنشان کرد: بنده به عنوان خادم مردم در نماز جمعه، دست دوستی خود را به سوی بخش‌دار جدید دراز می‌کنم و با تمام وجود از ایشان در مسیر خدمت‌رسانی به مردم نجیب سوق پشتیبانی خواهیم کرد؛ چرا که موفقیت ایشان در نهایت به رضایت مردم و موفقیت نظام اسلامی منجر خواهد شد.


 در این مراسم، ایرج کاظمی‌جو ضمن تأکید بر لزوم مدیریت جهادی، پروژه آبرسانی به سوق و حومه را از اولویت‌های اصلی فرمانداری دانست و از حمایت‌های امام جمعه بابت همراهی با برنامه‌های دولت و پیگیری مجدانه مطالبات مردم قدردانی کرد.


پیشرفت ۱۵ درصدی پروژه آبرسانی در دولت فعلی


فرماندار کهگیلویه به وضعیت پروژه‌های عمرانی اشاره کرد و گفت: پروژه آبرسانی به بخش سوق و حومه، مطالبه به‌حق مردم این منطقه است که با جدیت دنبال می‌شود. این پروژه در حال حاضر ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که خوشبختانه ۱۵ درصد از این میزان، در همین دوره و با پیگیری‌های ویژه دولت محقق شده است؛ که این امر گویای عزم دولت برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است. با این حال، ما از سرعت پیشرفت رضایت کامل نداریم و بر تسریع در روند اجرایی آن تا رسیدن به نتیجه نهایی اصرار داریم.


مدیریت بحران و شایسته‌سالاری؛ دو رکن اصلی مدیریت


کاظمی‌جو با اشاره به شرایط خاص کشور و ضرورت توانمندی مدیران برای عبور از بحران‌ها، بیان کرد: دولت وفاق ملی، مدیرانی می‌طلبد که در شرایط بحرانی، صاحب مدیریت بحران باشند. 


مدیر ارشد اجرایی شهرستان تصریح کرد: در فضای فعلی کشور که دولت وفاق ملی با چالش‌های عدیده‌ای دست‌وپنج نرم می‌کند، نیازمند مدیرانی هستیم که صرفاً متخصص کار اداری نباشند، بلکه در شرایط بحرانی، توانمندی مدیریت بحران را داشته باشند تا این شرایط دشوار را با کمترین آسیب برای مردم سپری کنیم.


وی ادامه داد: انتخاب بخشدار سوق، نه بر اساس نگاه‌های سلیقه‌ای، بلکه بر مبنای شایسته‌سالاری و سوابق موفق فرهنگی و مدیریتی صورت گرفته است. انتظار می‌رود بخشدار جدید با تکیه بر این تجارب، گام‌های موثری برای تحول منطقه بردارد.


فرماندار کهگیلویه چارچوب‌های کاری دولت را به وضوح تبیین کرد و خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی بخش سوق تصریح کرد: مدیران باید ضمن حفظ استقلال کاری، هم‌افزایی سازنده‌ای با یکدیگر داشته باشند. هیچ مدیری حق ندارد نسبت به درخواست‌های مردم بی‌تفاوت باشد. پاسخگویی، سعه‌صدر و تکریم ارباب‌رجوع، خط قرمز ما در دستگاه‌های اجرایی است.


نگاه ویژه به حوزه‌های فرهنگی و ورزشی


وی با تأکید بر اینکه نگاه به سوق نباید صرفاً عمرانی باشد، از برنامه‌ای ویژه برای توسعه زیرساخت‌های نرم‌افزاری خبر داد: مشکلات فرهنگی، آموزشی و ورزشی بخش سوق به صورت دقیق احصا و شناسایی شده است. این موارد به عنوان تکالیف روشن در دستور کار بخشدار جدید قرار می‌گیرد.


کاظمی‌جو بیان کرد: ظرفیت‌های انسانی و استعدادهای ورزشی در سوق بی‌نظیر است و ما نباید اجازه دهیم این سرمایه‌ها به دلیل ضعف در مدیریت زیرساختی هدر بروند. اولویت‌بندی این مطالبات، گام بعدی برای ایجاد تغییرات ملموس در زندگی مردم خواهد بود.



وی خاطرنشان کرد: در کنار پروژه‌های عمرانی، مسائل فرهنگی، آموزشی و ورزشی بخش سوق به‌طور کامل احصا شده است و از بخشدار جدید می‌خواهم با اولویت‌بندی دقیق، پیگیری مستمر این مطالبات را در دستور کار خود قرار دهد تا شاهد شکوفایی بیش از پیش این استعدادها باشیم.


خدایار زینی‌پور با بیان اینکه ارائه گزارش، فرصتی برای مقایسه شاخص‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی عملکرد در حوزه‌های عمرانی، اقتصادی و فرهنگی است، از زحمات بخشداران اسبق منطقه قدردانی کرد.


بخشدار سابق سوق با اشاره به محدودیت‌های حاکم بر فضای مدیریتی کشور طی سال‌های اخیر گفت: دولت طی این مدت با چالش‌های متعددی از جمله بحران‌های اقتصادی و تحریم‌ها روبه‌رو بود، اما واقعیت این است که در تمامی این مسیر، تلاش برای پیشبرد شاخص‌های توسعه‌ای اولویت نخست ما بود. ما به عنوان خدمتگزاران مردم، فارغ از محدودیت‌های اداری و مالی، تمام توان خود را برای مدیریت مسائل و مشکلات به‌کار گرفتیم.


توسعه زیرساختی در روستاها؛ رکوردی بی‌‌سابقه


زینی‌پور در بخش دیگری از سخنان خود به جهش زیرساختی در روستاهای این بخش اشاره کرد و افزود: دهیاران و ارگان‌های دولتی شاهد هستند که در سه سال گذشته، توسعه زیرساختی در روستاها به‌ویژه در بخش عمران، بی‌سابقه بوده است. تنها در یک نمونه اخیر، با همت و جذب اعتبارات ویژه، بالغ بر ۳۰ هزارمترمربع زیرسازی و آسفالت در دو روستا با جمعیت حدود ۴۰۰ نفر، تنها در کمتر از ۱۲ روز انجام شد که ارزشی بالغ بر ۲۵ الی ۳۰ میلیارد تومان داشت.


استراتژی جذب اعتبارات خارج از کمیته برنامه‌ریزی


زینی‌پور با توضیح سازوکار تأمین بودجه در مناطق، خاطرنشان کرد: اعتبارات کمیته برنامه‌ریزی شهرستان متناسب با شاخص‌های جمعیتی تخصیص می‌یابد و یک روال قانونی مشخص دارد؛ اما آنچه یک مدیر را متمایز می‌کند، توانایی جذب اعتبارات خارج از این کمیته و پیگیری در سطح ملی است.


وی در ادامه با اشاره به نقش مؤثر رایزنی‌های سیاسی و اجرایی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای منطقه تصریح کرد: برای جذب اعتبارات فرا‌کمیته‌ای، باید از ظرفیت اشخاصی بهره برد که در سطوح وزارتخانه‌ها و سازمان‌های ملی نفوذ کلام و سابقه دارند. در این مسیر، تنها شخصیتی که در تمامی ساعات شبانه‌روز پاسخگوی مطالبات عمومی بخش بود و به عنوان یک بازوی قدرتمند در کنار ما قرار داشت، نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی بود که پیگیری‌های ایشان نقش تعیین‌کننده‌ای در به سرانجام رسیدن پروژه‌های زیرساختی داشت.



علی اکبر فرهنگی‌نسب مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری کهگیلویه و بویراحمد، شامگاه یکشنبه در آیین تکریم و معارفه بخشداران سوق، کشور را در «شرایط خاص و حاد» توصیف کرد و خطاب به حاضرین گفت: تک‌تک ایرانیان باید مسئولیت خود را در قبال میهن و نظام ادا کنند.


 وی سپس به ریشه‌یابی دشمنی خارجی پرداخت و خاطرنشان کرد: سردمداران استکبار، تنها به دنبال نابودیِ جمهوری اسلامی نیستند؛ بلکه ایران را به خاطرِ پتانسیل‌های فوق‌العاده‌اش برای تهدیدِ منافع و افکارِ تمدنیِ خود، هدف قرار داده‌اند.


مدیرکل سیاسی استانداری با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی، قلب و مغز ایرانِ فعلی است، افزود: اگر این ساختار نباشد، استکبار از سرِ دشمنی با خاک و ملت ایران دست برنمی‌دارد.


فرهنگی‌نسب دلیل این امر را، منحصر به فرد بودنِ ملت ایران دانست و ادامه داد: تنها نژاد و ملتی که می‌توانند در عرصه جهانی، برای اهداف استکبار خطرساز باشند و تمدنی نوین بسازند که فرهنگ علوی را با خون کوروش کبیر پیوند بزند؛ همین ملتِ ایران است.


 وی این ترکیب «تمدن دینی» و «نژاد قوی آریایی» را عاملِ اصلی نگرانی غرب توصیف کرد که می‌تواند «تمام اهداف استکبار جهانی را از بین ببرد.


این‌مسئول با اشاره به کوچک شدن دنیا و زندگی در «دهکده جهانی»، تصریح کرد: کشورهای حاشیه و دوردست، هیچ‌کدام پتانسیل ایران را برای تهدیدِ آرمان‌های غربی ندارند. آن‌ها می‌خواهند این پشتوانهٔ قوی فرهنگی و دینی را از بین ببرند تا مطمئن شوند هیچ ملتی در آینده، اهدافِ آن‌ها را تهدید نمی‌کند. پس ساده‌اندیش نباشیم؛ رفتن جمهوری اسلامی، پایان کار استکبار با ایران نخواهد بود.


فرهنگی‌نسب در ادامه، به قدرت «استحاله فرهنگی» ملت ایران اشاره کرد و با ذکر نمونه‌های تاریخیِ حمله اسکندر مقدونی و مغول‌ها، گفت: «تنها ملتی که مهاجمان را در خود هضم کرده و بدون شمشیر، آن‌ها را با استحالهٔ فرهنگی مواجه ساخته؛ ملت شریفِ ایران است.» وی با یادآوریِ خاطره‌ای از خبرنگارانِ غربی در زمان جنگ، که انتظار فرار ایرانیان را داشتند اما شاهدِ بازگشت آنان به کشور بودند، این رفتار را «معجزه‌ای» خواندکه دنیا را متعجب کرد و آن را نشانهٔ «اصالت و ریشهٔ قوی فرهنگی» ملت ایران دانست.


منشور اخلاقی مدیریت: خدمتِ بی‌منت


پس از تبیینِ جایگاه تاریخی و فرهنگیِ ایران، مدیرکل سیاسی استانداری به موضوع «مدیریت» و «وظایف مدیران» پرداخت. وی با بیان اینکه «پست‌ها ماندنی نیستند و اگر ماندنی بودند، به من و شما نمی‌رسیدند»، تأکید کرد: «همهٔ ما مدیران، مکلف به ارائهٔ خدمتِ بی‌منت همراه با عدالت هستیم.»


فرهنگی‌نسب با لحنی هشدارآمیز، به وجدان مدیران رجوع کرد و گفت: «وای به حال مدیری که مردم برای رفتن به دفترش احساس ترس کنند؛ ترس از عدمِ رعایتِ عدالت، ترس از تبعیض، ترس از جزءنگری.


 وی تأکید کرد که تمام مردم، زن و مرد، سیاه و سفید، چپ و راست، میانه و مستقل، برای مدیر و ارائهٔ حقوقِ شهروندی باید یکسان باشند.


 فرهنگی‌نسب مسئولیت مدیران را «آزمایشی الهی» دانست و ابراز امیدواری کرد که «با سربلندی و عزت» پست‌ها را تحویل دهند.


پیگیری مطالبات بخش سوق و تکریم مدیرانِ خدمتگزار


در بخش پایانی سخنان، فرهنگی‌نسب به مسائل مطروحه توسط امام جمعه‌ی بخش سوق اشاره کرد و قول داد که با مشورت فرماندار و با حضور جمعی از معتمدین بخش جلسه‌ای تخصصی با حضور معاونین استاندار برگزار شود تا «تمام پتانسیل‌هایی که می‌شود در سوق کاری کرد» شناسایی و مشکلات بررسی شود.


در ادامه، فرهنگی‌نسب، از زینی‌پور بخشدار سابق به فردی «پاک‌کار»، «پای‌کار» و «همه را به یک چشم دید» توصیف کرد و گفت: تنها مدیری هستند که پس از خداحافظی، قطعاً جایگاهِ دیگری از ایشان استفاده خواهد شد.


فرهنگی‌نسب همچنین پرواز بخشدار جدید را «پای‌کارترین آدم کاربلد» در حوزهٔ کارشناسان فرمانداری کهگیلویه خواند که شناخت کامل از وضع بخش دارد.



حیات پرواز بخشدار سوق با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به ویژه شهدای والامقام جنگ‌های رمضان و شهدای اخیر منطقه نظیر شهید نخبه توسلند و شهید کمال علیزاده، گفت: کاروان شهدای این خطه هیچ‌گاه از قافله انقلاب عقب نمانده و این خود هدیه‌ای ارزشمند برای این دیار است.


وی با بیان خاطراتی از دوران تحصیل خود و جایگاه علمی این منطقه، اظهار داشت: خاک این دیار، دانش‌پرور است و روح‌های بزرگی را در عرصه‌های پزشکی، روحانیت، منطق و تعاملات اجتماعی پرورش داده است. اینجا زادگاه انسان‌هایی است که زبانزد خاص و عام هستند.. 


پرواز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود اسناد موقوفه امام رضا (ع) و ریشه‌دار بودن این منطقه در مسائل اجتماعی، تصریح کرد: احساس می‌کنم رسالت اصلی من در این مقطع، شناسایی کنش‌های مثبت اجتماعی موجود در بین خانواده‌ها، مردم و مسئولان است؛ کنش‌هایی که توانسته آرامش را به این خطه هدیه دهد. هدف من این است که این الگوها را برای کاهش تنش‌ها و آسیب‌های اجتماعی به سایر شهرستان‌ها صادر کنم.


بخشدار سوق با تأکید بر اینکه این سخنان به معنای نادیده گرفتن مشکلات موجود از جمله مسائل مربوط به سوخت و سایر چالش‌ها نیست، گفت: من با همه مشکلات این منطقه آشنا هستم، اما نکته ارزنده اینجاست که می‌توان با تکیه بر داشته‌ها، آسیب‌ها را به حداقل رساند.


وی در پایان با اشاره به نقش پیشگام بزرگان این منطقه در حذف رسومات زائد، ساخت مساجد و اصلاح ضوابط اجتماعی، از همه بزرگان و معتمدان تقدیر کرد و گفت: این کنش‌های اجتماعی، سرمایه‌های گران‌بهایی است که باید آن را صیانت کرده و به سایر نقاط تسری دهیم تا شاهد آرامشی مشابه این خطه در سراسر استان باشیم.



تاریخ انتشار : امروز, 20:36



» اخبار مرتبط:

  • مراسم معارفه بخشدار بوستان برگزار شد
  • جزئیات مراسم تکریم و معارفه امام جمعه گچساران از زبان رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان
  • تودیع ومعارفه بخشدار چاروسا
  • فرماندار جدید شهرستان گناوه معارفه شد
  • زمان و مکان آئین تودیع و معارفه فرماندار کهگیلویه و بخشدار چاروسا را اعلام شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟