مشروح اخبار


» بازدید استاندار کهگیلویه و بویراحمد از پروژه‌های عمرانی یاسوج/ بهره‌برداری از چندین طرح ترافیکی در هفته دولت



استاندار کهگیلویه و بویراحمد از آماده‌سازی چندین پروژه مهم ترافیکی و زیرساختی برای افتتاح در هفته دولت خبر داد و بر ضرورت تسریع در روند اجرایی این طرح‌ها تاکید کرد.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد از آماده‌سازی چندین پروژه مهم ترافیکی و زیرساختی برای افتتاح در هفته دولت خبر داد و بر ضرورت تسریع در روند اجرایی این طرح‌ها تاکید کرد.


 به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد یداله رحمانی، به همراه عیسی شهامت معاون عمرانی استانداری در جریان بازدید از پروژه‌های عمرانی شهر یاسوج رفع مشکلات ترافیکی و بهسازی معابر شهری را از اولویت‌های اصلی دولت در مرکز استان دانست و گفت: بهبود وضعیت عمران شهری یاسوج طی دو سال اخیر به عنوان یک برنامه اصلی در دستور کار قرار گرفت و پروژه‌های بزرگی برای کاهش بار ترافیکی و تسهیل عبور و مرور تعریف و اجرایی شده است.


استاندار ضمن ابراز رضایت از پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها، به وضعیت پل چهارم بشار "بلوار شهدای اقتدار" اشاره کرد و افزود: بستر این پروژه آماده‌سازی شده و توافقات نهایی برای جابجایی مدرسه واقع در انتهای مسیر با آموزش و پرورش در حال انجام است که زمین جایگزین برای احداث مدرسه اختصاص داده شود.


وی ادامه داد: ادامه مسیر به سمت سروک و محله نجف‌‌آباد تکمیل شده و این پروژه به عنوان یکی از طرح‌های کلیدی در هفته دولت امسال به بهره‌برداری می‌رسد.


رحمانی همچنین از روند احداث پل ورودی دهنو یاسوج یاد کرد و افزود: این پروژه که از مطالبات اصلی مردم بود با همت شهرداری در دو سه ماه اخیر با سرعت خوبی پیش رفته و با تکمیل و افتتاح آن در هفته دولت ۱۴۰۵ شاهد گشایش چشمگیری در تردد این منطقه خواهیم بود.


استاندار در بازدید از پروژه پل مسیر آبشار یاسوج با بیان اینکه در هفته دولت شاهد بهره‌برداری از این طرح خواهیم بود، گفت: عملیات بازگشایی بلوار ارم و احداث کانال جمع‌آوری آب‌های سطحی در این منطقه، توسعه میدان جهاد و بازگشایی بلوار جمهوری دیگر طرح‌هایی بودند که مورد بازدید قرار گرفتند.


رحمانی در خصوص بازگشایی بلوار جمهوری اسلامی گفت: بخش عمده‌ای از این مسیر بازگشایی شده و تعداد اندکی از املاک باقی مانده‌ که روند توافق با مالکان آن‌ها در حال پیگیری است، راهبرد ما مدارا با مردم و پرهیز از استفاده از ابزارهای قهریه است و امیدواریم با تعامل، این توافقات نهایی شده و پروژه در آینده نزدیک به بهره‌برداری برسد.


وی خاطرنشان کرد: مجموعه پروژه‌هایی که امروز مورد بازدید قرار گرفتند، نقش بسزایی در زیباسازی شهری، مدیریت ترافیک و تسهیل عبور و مرور شهروندان خواهد داشت. سایر طرح‌های محوری نیز مطابق زمان‌بندی اعلام‌شده، با جدیت توسط شهرداری و تیم‌ عمرانی دنبال خواهد شد تا شاهد تحولی ملموس در سیمای مرکز استان باشیم.



تاریخ انتشار : امروز, 18:31



» اخبار مرتبط:

  • تاکید استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر شتاب و روند تکمیل پروژه‌های عمرانی و خدماتی شهر یاسوج
  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد: راهکارها برای رفع مشکلات ترافیکی یاسوج عملی می شود
  • بازدید استاندار کهگیلویه و بویراحمد از پل سوم و چهارم بشار یاسوج
  • مدیرکل دفتر فنی استانداری کهگیلویه و بویراحمد: اجرای طرح‌های موقتی برای کاهش بار ترافیکی شهر یاسوج در دستور کار است
  • پروژه اتصال بلوار کشاورز به کمربندی یاسوج-اصفهان و پل سوم کلنگ زنی شد/گام بلند در راستای کاهش ترافیک یاسوج
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟