مشروح اخبار


» بسیج تمامی امکانات راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد برای برگزاری باشکوه مراسم تشییع رهبر شهید



مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد از بسیج تمامی امکانات، تجهیزات و نیروهای انسانی این اداره‌کل برای ارائه خدمات به زائران مراسم تشییع امام شهید خبر داد.


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد از بسیج تمامی امکانات، تجهیزات و نیروهای انسانی این اداره‌کل برای ارائه خدمات به زائران مراسم تشییع امام شهید خبر داد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد، حمیدرضا پیمانجو مدیرکل راهداری استان در نشست برنامه‌ریزی مراسم تشییع رهبر شهید، با اشاره به بسیج تمامی امکانات این اداره‌کل اظهار داشت: تمامی نیروهای ستادی و عملیاتی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، به‌صورت شبانه‌روزی در آماده‌باش کامل قرار دارند تا عملیات اعزام زائران به بهترین نحو و با امنیت کامل صورت پذیرد.


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان با بیان اینکه بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای جابه‌جایی زائران جهت اعزام به تهران و مشهد مقدس مهیا شده است، در خصوص اقدامات انجام شده برای برپایی موکب در محور یاسوج-اصفهان اظهار داشت در حال حاضر شرایط برای پیش‌فروش بلیط‌ها به‌طور کامل مهیا است.


 پیمانجو با اشاره به فعالیت‌های گسترده گشت‌های راهداری در تمامی محورهای استان، از آمادگی کامل مجتمع‌های خدماتی و رفاهی استان برای میزبانی از زائران خبر داد.


 وی همچنین در ادامه تصریح کرد: جهت اطلاع از وضعیت تردد و بهره‌گیری از خدمات اطلاع‌رسانی، سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌ها به‌طور کامل آماده دریافت گزارش‌های مردمی و ارائه اطلاعات دقیق به کاربران است.


وی با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد در مسیر ترانزیتی جنوب به شمال قرار دارد، گفت: با توجه به حجم تردد زائران از استان‌های خوزستان و بوشهر از محورهای مواصلاتی ما، گشت‌های راهداری به‌صورت ۲۴ ساعته در محورهای اصلی از جمله محور"گچساران-بابامیدان-یاسوج-اصفهان" و "یاسوج-اقلید" مستقر خواهند بود.


پیمانجو در پایان با تأکید بر محدودیت‌های تجهیزاتی، از سایر دستگاه‌های اجرایی استان درخواست کرد تا با در اختیار قرار دادن ظرفیت‌های خودرویی خود، این اداره‌کل را در برگزاری باشکوه و آبرومندانه این مراسم یاری کنند.



تاریخ انتشار : دیروز, 22:51



» اخبار مرتبط:

  • مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد: ۷۲۰ نفر از زائران و خادمین مواکب اربعین حسینی با ۱۷ دستگاه ناوگان عمومی از استان به سمت مرزهای هدف اعزام شدند
  • مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد خبر داد؛ آمادگی کامل ناوگان عمومی برای اعزام زائران اربعین/خدمات‌رسانی ۴۷ دستگاه اتوبوس به‌صورت منظم
  • فعالیت ویژه اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد در ایام اربعین حسینی (ع) ۱۴۰۴ / اجرای کامل پویش چشم به راهیم / استقرار تیم‌های معاونت حمل‌ونقل و معاونت راهداری در مرزهای هدف
  • آمادگی راهداری برای جابه‌جایی زائران اربعین حسینی (ع) / برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و ایمن‌سازی محورهای استان کهگیلویه و بویراحمد در دستور کار قرار گرفت
  • رضایت ۸۷ درصدی مردم از عملکرد راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟