مشروح اخبار


» سایه سنگین قانون بر سر مفسدان؛ دادستان کهگیلویه از برخورد قاطع با متخلفان و حمایت از حقوق عامه گفت



دادستان کهگیلویه از انهدام باند جعل احکام قضایی و جلوگیری از برداشت ۵۰ میلیارد ریال از نهادهای دولتی، پیگیری پرونده ۱۶۲ میلیارد ریالی صندوق صالحین دهدشت و بازگشت بخشی از اموال مردم خبر داد و گفت: دستگاه قضایی با قاطعیت در مسیر تأمین امنیت، احیای حقوق عامه و تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها حرکت می‌کند.


دادستان کهگیلویه از انهدام باند جعل احکام قضایی و جلوگیری از برداشت ۵۰ میلیارد ریال از نهادهای دولتی، پیگیری پرونده ۱۶۲ میلیارد ریالی صندوق صالحین دهدشت و بازگشت بخشی از اموال مردم خبر داد و گفت: دستگاه قضایی با قاطعیت در مسیر تأمین امنیت، احیای حقوق عامه و تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها حرکت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری راک نیوز، رضا رستم‌نژاد، ظهر یکشنبه ۷ تیرماه در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضاییه، ضمن تبیین دستاوردهای این دستگاه در حوزه‌های امنیتی، حقوق عامه و تسریع در روند دادرسی، تعامل سازنده با اصحاب رسانه را لازمه تحقق عدالت و شفافیت دانست.

وی تصریح کرد: دستگاه قضایی شهرستان بدون تعارف و با تکیه بر قانون، پیگیر مطالبات به حق مردم در حوزه‌های مختلف است.

دادستان کهگیلویه با اشاره به ارتقای جایگاه دادگستری استان از رتبه ۳۲ به رتبه ۲ کشور در شاخص‌های دادرسی، گفت: در شهرستان کهگیلویه نیز با همت همکاران قضایی و اداری، موجودی شعب به شکل چشمگیری کاهش یافته و پرونده‌های مسن تعیین تکلیف شده‌اند.

رستم‌نژاد از احیای سیستم ثبت متمرکز پرونده‌ها خبر داد و افزود: پیش‌تر، ارجاع پرونده‌ها به ضابطین برای تحقیقات اولیه موجب اطاله دادرسی می‌شد؛ اکنون با ثبت متمرکز، پرونده‌ها بلافاصله به شعب ارجاع شده و قاضی شخصاً روند تحقیقات را هدایت می‌کند که این امر نقش مهمی در سرعت رسیدگی و جلب رضایت عمومی داشته است.

وی از شناسایی و انهدام یک باند بزرگ جعل احکام و دستورات قضایی در کمتر از ۴۸ ساعت خبر داد و گفت: این باند که اقدام به برداشت ۵۰ میلیارد ریال از نهادهای دولتی کرده بود، با هوشیاری حفاظت اطلاعات دادگستری و ورود دادستانی متلاشی شد.

دادستان کهگیلویه با اشاره به پرونده صندوق صالحین دهدشت که ۱۶۲ میلیارد ریال از سرمایه‌های مردم در این صندوق درگیر بوده است، افزود: فرد اصلی پرونده در بازداشت است و تاکنون ۱۰ میلیارد ریال از اموال توقیف شده به حساب صندوق بازگشته است؛ اموال توقیف‌شده در مسیر مزایده قرار دارند و در آینده نزدیک تعیین تکلیف خواهند شد.

رستم‌نژاد با تاکید بر اینکه امنیت خط قرمز دستگاه قضایی است، افزود: در بحث مبارزه با سلاح‌های غیرمجاز و همچنین برخورد با خودروهای دارای آلودگی صوتی که آرامش روانی شهروندان را سلب کرده بودند، بیش از ۳۰۰ دستگاه خودرو توقیف شد؛ همچنین در مدیریت ناآرامی‌های دی‌ماه، با مدیریت پیشگیرانه و برخورد قاطع با سردسته‌ها، امنیت شهرستان به صورت کامل حفظ شد.

وی همچنین از برخورد با فعالان فضای مجازی که اقدام به انتشار اخبار کذب و هتک حیثیت خانواده‌ها می‌کردند، خبر داد و افزود: متهمان این پرونده‌ها در کمتر از ۴۸ ساعت دستگیر و با قرار قانونی روانه بازداشت شدند.

دادستان کهگیلویه با اشاره به پروژه ۸۴۸ واحدی دهدشت، از نظارت مستقیم دادستانی بر روند پیشرفت این پروژه خبر داد و گفت: پیشرفت این پروژه قبل از ورود دستگاه قضا ۵ درصد بود که با نظارت مستمر، به ۱۵ درصد افزایش یافته است.

رستم‌نژاد تاکید کرد: اگرچه نظارت بر بازار وظیفه اصناف است، اما دادستانی به جهت احیای حقوق عامه، تیم‌های بازرسی مشترک تشکیل داده و تاکنون ۱۵ صنف متخلف را پلمب کرده است.



تاریخ انتشار : امروز, 11:36



» اخبار مرتبط:

  • دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد: برخورد قاطع با جرایم خشن تا احیای حقوق عامه عزم جدی دادستانی است.
  • رئیس‌کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد: تعیین تکلیف پرونده‌ها و اتقان آراء محور اصلی مدیریت حوزه‌های قضایی استان است
  • رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از محاکم عمومی و انقلاب و دادسرای مرکز استان: تسریع در رسیدگی به پرونده‌های معوق مورد تأکید ریاست قوه قضائیه و یکی از چشم اندازهای سند تحول قضایی است
  • دادستان بهمئی: اجازه نخواهیم داد حقوق مردم در پیچ‌وخم اداری گم شود
  • جهش ۲۸ پله‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد در شاخص‌های دادرسی
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟