فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد از دستگیری عامل تیراندازی منجر به قتل در شهرستان بهمئی خبر داد.
به گزارش راک نیوز،سردار سهام صالحی، ظهر روز یکشنبه ۱۷ خرداد ماه، در گفتوگو با خبرنگاران در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر وقوع یک فقره تیراندازی منجر به قتل غیرعمد در روستای «کلچون» از توابع شهرستان بهمئی، بلافاصله مأموران انتظامی این شهرستان به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، بررسی ابعاد این پرونده به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت و مأموران انتظامی با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، موفق به شناسایی محل اختفای متهم شدند.
فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ماموران انتظامی در راستای اجرای برخورد با مجرمین، عامل تیراندازی منجر به قتل را شناسایی و دستگیر کردند، تصریح کرد: پلیس همواره با مخلان نظم و امنیت عمومی با قاطعیت برخورد میکند و اجازه نخواهد داد افرادی با اقدامات غیرقانونی، امنیت و آرامش مردم را خدشهدار کنند.
سردار صالحی در پایان خاطرنشان کرد: پرونده قضائی برای متهم تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی ارجاع داده شده است.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر