مشروح اخبار


» مدیر جهاد کشاورزی کهگیلویه خبر داد: کشت بیش از ۳۵۲ هکتار محصولات بهاره در کهگیلویه



مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه از کشت ۳۵۲.۹۵ هکتار انواع محصولات بهاره در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد و گفت: هندوانه و کدو بیشترین سهم را در کشت بهاره امسال به خود اختصاص داده‌اند.


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه از کشت ۳۵۲.۹۵ هکتار انواع محصولات بهاره در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد و گفت: هندوانه و کدو بیشترین سهم را در کشت بهاره امسال به خود اختصاص داده‌اند.


به گزارش راک نیوز،حکمت‌الله همتی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با آغاز فصل کشت بهاره و در راستای برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای توسعه تولید محصولات زراعی، کشاورزان شهرستان کهگیلویه تاکنون ۳۵۲.۹۵ هکتار از اراضی خود را به کشت محصولات بهاره اختصاص داده‌اند.


وی افزود: بر اساس آمار ثبت شده، ۱۵۴ هکتار هندوانه، ۱۱۰ هکتار کدو، ۲۰ هکتار گوجه‌فرنگی، ۲۰ هکتار ذرت دانه‌ای، ۱۸ هکتار پیاز، ۱۰.۴۵ هکتار لوبیا و ۱۰ هکتار خربزه در سطح مزارع شهرستان کشت شده است.


مدیر جهاد کشاورزی کهگیلویه ادامه داد: همچنین هفت هکتار خیار، ۳.۵ هکتار کلم و یک هکتار فلفل نیز در اراضی کشاورزی شهرستان زیر کشت رفته است.


همتی‌نژاد با اشاره به ظرفیت‌های بخش کشاورزی شهرستان کهگیلویه تصریح کرد: شرایط آب و هوایی مناسب، تجربه کشاورزان و استفاده از روش‌های نوین کشت، زمینه مناسبی برای افزایش تولید محصولات بهاره فراهم کرده است.


وی بیان کرد: کارشناسان جهاد کشاورزی به صورت مستمر بر مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولات نظارت داشته و توصیه‌های فنی لازم را برای افزایش عملکرد و بهره‌وری در اختیار بهره‌برداران قرار می‌دهند.


مدیر جهاد کشاورزی کهگیلویه با تأکید بر اهمیت مدیریت منابع آب در شرایط کم‌آبی، گفت: توسعه کشت محصولات متناسب با اقلیم منطقه، استفاده از شیوه‌های نوین آبیاری و رعایت الگوی کشت از مهم‌ترین برنامه‌های این مدیریت برای پایداری تولید و حمایت از کشاورزان است.


همتی‌نژاد خاطرنشان کرد: بخش کشاورزی یکی از ارکان اصلی اقتصاد شهرستان کهگیلویه و استان به شمار می‌رود و حمایت از تولیدکنندگان و بهره‌برداران این بخش نقش مهمی در افزایش تولید، ایجاد اشتغال و تحقق امنیت غذایی دارد.



تاریخ انتشار : امروز, 12:22



» اخبار مرتبط:

  • یک هزار و 500 هکتار از اراضی کشاورزی گچساران زیر کشت هندوانه می رود.
  • برداشت گندم از 35 هزار هکتار از اراضی کشاورزی کهگیلویه آغاز شد
  • رئیس جهاد کشاورزی گچساران:بیش از شش هزار هکتار از زمین‌های گچساران زیر کشت محصولات زراعی رفت
  • ۱۴ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی استان زیر کشت رفته اند
  • تولید 122 هزارتنی غلات و صیفی‌جات در گچساران
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟