مشروح اخبار


» آنچه در شورای اداری شهرستان بهمئی باحضور نماینده مجلس گذشت؟



جلسه بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی و زیرساختی، با حضور امام‌جمعه، فرماندار، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و مدیران محلی در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.


به گزارش راک نیوز،جلسه شورای اداری شهرستان بهمئی با محوریت بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی و زیرساختی، با حضور امام‌جمعه، فرماندار، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و مدیران محلی در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.




از پیگیری آبرسانی و اشتغال تا شتاب در پروژه‌های صنعتی و مقابله با گرانی


حجت الاسلام سید محمد موحد نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای خدمت، اظهار کرد: مدیران نظام اسلامی باید با تاسی به آرمان‌های انقلاب، روحیه خدمت‌گزاری را سرلوحه کار خود قرار دهند.


وی افزود: هر مدیری که در جایگاه خود نسبت به مردم تکلیفش را به درستی ادا نکند، حقوق دریافتی‌اش مشروعیت نخواهد داشت و مسئولان باید ملزومات این جایگاه خطیر را مدنظر قرار دهند.


حجت‌الاسلام موحد با اشاره به جایگاه ممتاز ایران در عرصه بین‌المللی تصریح کرد: امروز به برکت هدایت‌های رهبر فرزانه انقلاب، جمهوری اسلامی به عنوان یک ابرقدرت در دنیا می‌درخشد، دشمنی که روزگاری قدرت ابراز وجود نداشت، امروز در برابر اقتدار نظام به حضیض ذلت افتاده است.


وی خاطرنشان کرد: همدلی و هماهنگی میان مسئولان اجرایی، قضایی و انتظامی در کنار آمادگی مثال‌زدنی نیروهای مسلح که دشمن را در هاله ای از ابهام و ترس فرو برده، عامل اصلی این توفیقات است. این درخشش باید تا جایی ادامه یابد که دشمن حتی تصور کوچکترین جسارتی به این نظام و ملت را نداشته باشد.


نماینده مردم شهرستان‌های چهارگانه در مجلس در ادامه به دغدغه‌های مطرح شده در خصوص پروژه آبرسانی اشاره کرد و با ارائه مستندات آماری گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰، این پروژه تنها ۲۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در آن بازه ۱۰ ساله، مجموع اعتبارات تخصیص یافته حدود ۴۵ میلیارد تومان بوده است.


حجت‌الاسلام موحد با بیان اینکه شفافیت و پاسخگویی به مردم اولویت نمایندگان است، ادامه داد: این روند در دولت سیزدهم تغییر بنیادین یافت؛ به‌طوری‌که در ۳ سال اخیر نزدیک به هزار میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه دیده شد.


وی افزود: تنها در یک بخش، ۳۰۰ میلیارد تومان از این اعتبارات صرف خرید تجهیزاتی شد که نوبت ساخت آن‌ها ۲ تا ۳ سال زمان می‌برد. اگر امروز قصد سفارش این تجهیزات را داشتیم، هزینه‌ها به چندین برابر افزایش می‌یافت که این نشان‌دهنده اولویت‌بندی صحیح و تلاش برای به بهره‌برداری رساندن این پروژه حیاتی است.


وی ضمن استقبال از انتقادات و پیشنهادات سازنده مسئولان و مردم، تصریح کرد: بنده آمادگی کامل دارم تا تمامی موارد مطروحه را پیگیری کرده و پاسخگوی دغدغه‌های به‌حق مردم باشم.


نماینده مردم شهرستان‌های چهارگانه در مجلس شورای اسلامی با تشریح تلاش‌های صورت گرفته برای رفع موانع پروژه‌های زیربنایی، از عزم جدی برای تعیین تکلیف پروژه‌های صنعتی و اشتغال‌زایی خبر داد و بر لزوم تغییر نگاه به مقوله اشتغال در جامعه تاکید کرد.


موحد با اشاره به تحولات چشمگیر در پروژه‌های عمرانی طی چهار سال اخیر اظهار کرد: با پیگیری‌های مستمر و تعامل با وزرا، موانع پروژه‌های بزرگ یکی پس از دیگری در حال مرتفع شدن است.


وی افزود: برای پیشبرد کارها، حتی از اختیارات قانونی برای کنار گذاشتن مدیران کم‌کار استفاده شده و سفرهای مسئولان کشوری به منطقه، با هدف رصد میدانی مشکلات و شتاب‌بخشی به عملیات اجرایی صورت گرفته است.


حجت‌الاسلام موحد با تصریح بر اینکه پروژه آبرسانی هیچ مشکل اعتباری ندارد، گفت: آنچه امروز بیش از هر چیز اهمیت دارد، همگرایی و جلسات مستمر مسئولان محلی برای نظارت بر اجرای پروژه است. وی تاکید کرد: این پروژه با سرمایه‌گذاری سنگین در حال انجام است و با نظارت دقیق، به زودی کام مردم از ثمرات آن شیرین خواهد شد.


نماینده مردم شهرستان‌های چهارگانه در مجلس، معضل بیکاری را دارای ابعاد فرهنگی دانست و خاطرنشان کرد: بخشی از این معضل ناشی از نگاهِ صرف به اشتغالِ اداری و پشت‌میزنشینی است که باید با ترویج فرهنگ کار و تولید اصلاح شود.


وی با یادآوری دفاع از حقوق مردم منطقه در سفر شهید رئیسی (ره) و نطق‌های اعتراضی در مجلس، اظهار داشت: بنده در سطوح کلان کشوری، تبعیض در استخدام نیروهای غیربومی را برنتابیده‌ام و با فریادهای قانونی، از حق مسلم جوانان شایسته منطقه دفاع کرده‌ام.


موحد افزود: در بسیاری از جلسات با مسئولان ارشد وزارت نفت، برای احقاق حق منطقه و تأمین خوراک پروژه‌های صنعتی (مانند مینی‌پالایشگاه‌ها)، با چالش‌های جدی مواجه بوده‌ایم، اما به پشتوانه مردم، کوتاه نیامده و از تمامی ابزارهای قانونی برای تغییر موضع مدیران مربوطه استفاده کرده‌ایم.


حجت‌الاسلام موحد بر استمرار این پیگیری‌ها تاکید کرد و گفت: مستندات مکاتبات رسمی وزارت نفت گویای این حقیقت است که پس از فشارهای قانونی و پیگیری‌های قاطع، موانع پیش‌روی سرمایه‌گذاران و توسعه صنعتی منطقه در حال برداشتن است و تا رسیدن به نتیجه نهایی، لحظه‌ای آرام نخواهیم نشست.


حجت‌الاسلام سید محمد موحد با تأکید بر اینکه از مشکلات معیشتی مردم غافل نیست، از پیشرفت در پرونده خوراک مینی‌پالایشگاه برای اشتغال‌زایی و همچنین پیگیری‌های جدی در خصوص مهار تورم و حمایت از شهرداری‌ها خبر داد.


وی با اشاره به دستاوردهای پیگیری‌های اخیر در حوزه صنعتی تصریح کرد: با مذاکرات فشرده و مکاتبات رسمی، موافقت نهایی برای تأمین خوراک پالایشگاه منطقه به میزان ۴۵ هزار بشکه در ماه اخذ شده است.


موحد افزود: سرمایه‌گذار موظف به بارگذاری نهایی شده و ما آمادگی داریم برای رفع هرگونه مانع احتمالی در وزارتخانه، شخصاً پیگیری‌های لازم را تا حصول نتیجه نهایی انجام دهیم تا کام مردم از این پروژه شیرین شود.


نماینده مردم شهرستان‌های چهارگانه در مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از وضعیت تورم و گرانی اقلام ضروری اظهار داشت: حضور درخشان مردم در صحنه‌های مختلف انقلاب، وظیفه ما را برای پاسخگویی دوچندان می‌کند.


وی با اشاره به اعتراض خود در کمیسیون اصل نود علیه عملکرد تعزیرات گفت: در جلسات با مسئولان تعزیرات صراحتاً اعلام کردم که روش فعلی جریمه‌ها، تأثیری در کاهش قیمت‌ها ندارد و این روند به معضل ملی تبدیل شده است.


موحد افزود: متأسفانه در حوزه‌هایی مانند خودرو نیز شاهد اقدامات غیرمنصفانه علیه ثبت‌نام‌کنندگان هستیم که با دور زدن قانون، فشار مضاعفی بر مردم وارد می‌کنند و این امر نیازمند ورود جدی و ریشه‌ای برای چاره‌اندیشی است.


نماینده مردم در مجلس همچنین از تکمیل پروژه ها با تخصیص اعتبارات ویژه از محل بودجه نفت برای پروژه‌هایی نظیر تعریض و بهسازی محور «کت و گنبد بردی»، راه روستایی «برم سیاه به پهنک»، جاده «سرآسیاب ممبی» و تامین مالی برای رفع تنش آبی لیکک خبر داد.


وی با اشاره به وضعیت ورودی شهر لیکک گفت: با توجه به احتمال تعطیلی پروژه توسط پیمانکار به دلیل مشکلات مالی، با رئیس راهداری کشور جلسه‌ای برگزار و دستور پرداخت‌های لازم اخذ شد تا روند اجرای این پروژه حیاتی متوقف نشود.


حجت‌الاسلام موحد بر نقش هم‌افزایی میان شورای اداری، شورای تأمین و نهادهای قضایی و امنیتی تأکید کرد و افزود: در حوزه ورزش نیز در سال‌های اخیر مبالغ قابل توجهی از محل اعتبارات نفت و سایر منابع جهت حمایت از تیم‌ها و تکمیل زیرساخت‌ها تخصیص یافته است.


وی تصریح کرد: بنده به عنوان خادم مردم، انجام این وظایف را نه منت، بلکه افتخار می‌دانم و تا تحقق کامل مطالبات مردم در این حوزه‌ها، از هیچ کوششی دریغ نخواهم کرد.


موحد با اشاره به اهمیت نقش‌آفرینی مسئولان در رفع مشکلات مردم، اظهار داشت: خدمت به مردم و تلاش برای رفع دغدغه‌های آنان را تکلیف شرعی و وظیفه ذاتی خود می‌دانیم و در این مسیر از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.


نماینده مردم شهرستان بهمئی در مجلس شورای اسلامی در خصوص آخرین وضعیت سد ایلی‌آباد افزود: این پروژه با چالش‌هایی در تأمین اعتبارات مواجه بود که خوشبختانه با پیگیری‌های ویژه صورت گرفته، اکنون در آستانه رفع نهایی موانع قرار دارد و ان‌شاءالله به‌زودی شاهد تحول در این حوزه خواهیم بود.


این نماینده مجلس تأکید کرد: ما بر مردم منتی نداریم و خود را خادم این ملت می‌دانیم. البته باید اذعان داشت که برخی مطالبات فراتر از ظرفیت‌های قانونی و اجرایی شهرستان و حتی استان است که در این موارد ضمن درک شرایط مردم، تلاش می‌کنیم با شفافیت موضوع را تبیین کنیم، اما در مواردی که در حیطه وظایف قانونی ماست، با تمام توان پای کار هستیم.


حجت‌الاسلام موحد در ادامه ضمن قدردانی از زحمات مجموعه دستگاه‌های اجرایی، شورای تأمین، سربازان گمنام امام زمان (عج)، دستگاه قضا، نیروی انتظامی، سپاه پاسداران، امام جمعه و فرماندار شهرستان، خاطرنشان کرد: همراهی‌های شخص استاندار و همکاری‌های بین‌بخشی، عامل اصلی پیشرفت امور است.


وی در پایان با تشکر از نقش رسانه‌ها و صدا و سیما در تبیین مطالبات مردم و انعکاس خدمات دولت در پروژه‌های مختلف، ابراز امیدواری کرد: با همدلی، هماهنگی و هم‌افزایی، بتوانیم خدمتی شایسته برای مردم شریف و گرانقدر این منطقه انجام دهیم که رضای حضرت حق را به همراه داشته باشد.


بهمئی در چنگال بحران؛ از تنش آبی تا گرانی افسارگسیخته


در ابتدای این نشست حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل صلواتی امام جمعه شهر لیکک ضمن تقدیر و تشکر از نماینده مردم شهرستان های چهارگانه به بیان مشکلات شهرستان بهمئی پرداخت و گفت: مهمترین مشکل شهرستان بهمئی تنش آبی این شهرستان است که چند سال منتظر آبرسانی از سد کوثر هستند و انتظار میرود جنابعالی به عنوان نماینده مردم این قضیه را بررسی و پیگیری نمایید.


وی دومین مشکل اساسی این مردم را مشکل بیکاری برشمرد و گفت: از نماینده محترم مجلس شورای اسلامی انتظار میرود برای بحث اشتغال در این شهرستان چاره‌ای بیاندیشد.


صلواتی بحث سوم شهرستان را گرانی افسار گسیخته دانست و گفت: مسئولان در سطح کلان کشور چاره ای اندیشیده شود و اقلام مورد نیاز مردم تأمین و نظارتها در سطح کلان به نحو احسن برگزار شود.


وی با انتقاد از ارقام قبوض مصرفی آب، برق و گاز گفت: متأسفانه شرایطی که حاکم است که فقط هدفشان تحت فشار قرار دادن مردم است.


صلواتی با انتقاد از برگزاری جلسه شورای اداری گفت: انتظار میرود که جلسات سر ساعت اعلام شده انجام شود و نظم را سرلوحه کار خود قرار دهیم.


وی در پایان به برگزاری مراسمات عید غدیر اشاره کرد و با انتقاد از عدم اجرای مصوبات شورای اداری گفت: هیچ یک از مصوباتی که در نشست شورای اداری در راستای برگزاری عید غدیر به تصویب رسیده شد عملی نشده و از فرماندار انتظار میرود که در این خصوص پیگیری نماید.




تحول در بهمئی؛ از کاهش ۹۸ درصدی جرائم تا پیشرفت ۹۲ درصدی سد کوثر


در ادامه این جلسه، لطف الله ایرمی، فرماندار بهمئی، با تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه امنیتی و اقتصادی شهرستان، از وحدت و همدلی مثال‌زدنی اعضای شورای تامین به عنوان عامل اصلی کاهش چشمگیر جرائم و ناامنی‌ها در این منطقه خبر داد.


وی گفت: در گذشته شاهد وقوع سه فقره قتل، درگیری‌های مسلحانه شبانه و جولان اراذل و اوباش بودیم که دستگاه‌های قضایی، انتظامی و امنیتی شبانه‌روز برای برقراری آسایش مردم تلاش می‌کردند. امروز اما با برکت وحدت و هماهنگی موجود در شورای تامین، این معضلات به دو درصد رسیده است.


ایرمی در ادامه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه اقتصادی، اظهار داشت: “در این بخش، هم شعار دولت مبنی بر ‘آب وفاق’ و هم منویات مقام معظم رهبری در خصوص طرح‌های اقتصادی و عمرانی مد نظر قرار گرفته است، به پشتوانه حمایت‌های استاندار و نماینده محترم و تزریق امید به شهرستان، اعتبارات عمرانی قابل توجهی به بهمئی اختصاص یافته است.


فرماندار بهمئی به مشکلاتی که در گذشته مانع جذب سرمایه‌گذار در شهرستان می‌شد اشاره کرد و گفت: متاسفانه در گذشته، خود مردم بهمئی با ایجاد مشکلاتی برای سرمایه‌گذاران، باعث فرار آنها می‌شدند، اگر آن روز سرمایه‌گذاران جذب می‌شدند، امروز می‌توانستیم ادعا کنیم که ۷۰ درصد بیکاری در شهرستان ریشه‌کن شده است.


ایرمی در خصوص پروژه‌های عمرانی، به سد کوثر اشاره کرد و گفت: “این پروژه که به دلایل مختلف اعم از سهل‌انگاری مدیران یا عدم پیگیری مسئولین شهرستانی تعطیل شده بود که با همت استاندار و پیگیری‌های صورت گرفته حجت الاسلام موحد، از ۳۰ درصد پیشرفت به ۹۲ درصد رسیده است.




اشتغال و زیرساخت‌ها در اولویت قرار گیرد


در ادامه، سرهنگ مهدی غلامی نژاد، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بهمئی اظهار کرد: امیدواریم با حضور نماینده در شهرستان، شاهد تحقق آرزوها و رفع مشکلات مردم عزیز این دیار باشیم، بحث کوثر، که سال‌هاست پیگیر آن هستیم، نیاز به توجه ویژه دارد و امیدواریم در این ایام و با مساعدت شما، شاهد تاثیرگذاری بیشتر در حل این موضوع باشیم.


وی با اشاره به مشکلات اشتغال در شهرستان، گفت: با وجود گذشت سال‌ها از انتظار مردم، هنوز هم موضوع اشتغال به صورت کامل محقق نشده است، جوانان شهرستان ما با وجود همه مشکلات، پای کار هستند و امروز شاهد حضور همین جوانان در مرزهای کشور و دفاع از تمامیت ارضی هستیم. لذا توجه به این قشر، یک ضرورت انکارناپذیر است.


فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بهمئی به وضعیت نامناسب برخی زیرساخت‌های شهری نیز اشاره کرد و بیان داشت: “متاسفانه شهرداری با مشکلات سنگینی روبرو است و علی‌رغم تلاش‌های شبانه‌روزی و بدون دریافت عوارض کافی، هزینه‌های شهرستان تامین نمی‌شود. این نیازمند توجه ویژه مسئولین و تامین اعتبار لازم برای پروژه‌های شهری است.


سرهنگ غلامی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌های کشاورزی شهرستان، به ویژه در زمینه زیتون، اشاره کرد و افزود: شهرستان ما ظرفیت‌های بالایی در بخش کشاورزی دارد. بحث زیتون که از مرغوب‌ترین محصولات منطقه است، نیازمند آب، خاک مناسب و همچنین تسهیلات است. باید با ایجاد انگیزه و حمایت از کشاورزان، این ظرفیت‌ها را شکوفا کنیم.


فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بهمئی در پایان، بر لزوم توجه به آسیب‌های اجتماعی ناشی از بیکاری و اوقات فراغت تاکید کرد و خواستار رسیدگی به این مسائل از سوی نماینده محترم شد.




مسئولان به مردم پاسخگو باشند/ کمبود آب و خام‌فروشی معادن، چالش‌های اصلی شهرستان


حجت الاسلام سید محمد حسین تقوی نژاد دادستان بهمئی، با قدردانی از حضور پرشور مردم در برنامه‌های اخیر، افزود: حضور بیش از سه‌ماهه مردم در میدان، چه در شب‌ها و چه در برنامه‌های مختلف، قابل تقدیر است. فلسفه وجودی همه ما، خدمت به همین مردم است؛ همان‌گونه که مقام معظم رهبری نیز بر همراهی مسئولان با مردم تأکید فرموده‌اند.


وی با انتقاد از کم‌توجهی برخی مسئولان به مطالبات مردمی تصریح کرد: مردم حق دارند گلایه‌مند باشند؛ وقتی آن‌ها پای کار می‌آیند، این سؤال برایشان پیش می‌آید که چرا مسئولان حضور ندارند، این موضوع به‌ویژه در دیدارهای مردمی و نشست‌های مسجدمحور، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.


حجت‌الاسلام تقوی‌نژاد همچنین با اشاره به برگزاری دیدارهای مردمی در مساجد، گفت: اگر مسئولان بین مردم بروند، بسیاری از مشکلات در همان گفت‌وگوهای مستقیم حل خواهد شد، از این پس در دیدارهای بعدی، مسئولان مربوطه را همراه خود خواهم برد و اگر پاسخگویی لازم را نداشته باشند، موضوع از مسیر قانونی پیگیری خواهد شد.


وی مهم‌ترین مطالبه مردم شهرستان را مسئله آب عنوان کرد و افزود: گذشته از آب کوثر، همین امروز مردم برخی روستاها با کمبود شدید آب مواجه‌اند؛ به‌عنوان نمونه، یکی از اهالی روستای بیشک اعلام کرده که ۱۲ روز آب نداشته‌اند، این وضعیت پذیرفتنی نیست و باید برای آن چاره‌اندیشی فوری شود.


دادستان بهمئی با اشاره به مشکلات مطرح‌شده در حوزه بنیاد مسکن و زمین‌های کشاورزی نیز گفت: مردم نسبت به واگذاری زمین‌های کشاورزی و برخی تصمیمات بنیاد مسکن گلایه‌های جدی دارند. انتظار می‌رود مسئولان مربوطه پاسخگوی این دغدغه‌ها باشند و این موضوع به‌صورت دقیق بررسی و حل شود.


وی خام‌فروشی معادن را نیز یکی دیگر از چالش‌های مهم شهرستان دانست و بیان کرد: اگر قرار است معادنی استخراج شود، باید فرآوری در همان منطقه انجام گیرد و کارخانه در همان‌جا احداث شود تا هم برای مردم اشتغال ایجاد شود و هم از تخریب محیط زیست و تحمیل هزینه‌های بیشتر جلوگیری گردد.


حجت‌الاسلام تقوی‌نژاد در پایان به وضعیت فرهنگی و ورزشی شهرستان اشاره کرد و افزود: در حوزه فرهنگ، دستگاه‌هایی مانند سازمان تبلیغات اسلامی و اداره فرهنگ و ارشاد، با وجود محدودیت اعتبارات، نیازمند حمایت بیشتری هستند. همچنین در حوزه ورزش نیز بسیاری از روستاها از حداقل امکانات ورزشی محروم‌اند و این مسئله باید به‌صورت جدی پیگیری شود.


 


لازم به ذکر است در طول این نشست سه ساعته حجت‌الاسلام سید احسان جویبار پور مدیر تبلیغات اسلامی، حاتم بزمه مدیر آموزش و پرورش، سید زاهد افتخاری زاده مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، آرمان خوب مدیر بنیاد مسکن، سید جواد دادمهر بخشدار ممبی، سجاد شفیعی شهردار سراسیاب یوسفی، بهروز ظفری شهردار لیکک، فاطمه طاعت پور مدیر منابع آب و عاطفه بیوکانی مدیر ورزش و جوانان به بیان مشکلات دستگاهای مربوطه پرداختند و از نماینده مجلس خواستار پیگیری و رفع مشکلات شدند. 



تاریخ انتشار : امروز, 17:07



» اخبار مرتبط:

  • نماینده مردم شهرستان های کهگیلویه، بهمئی ،چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی:با حضور پرشور در مراسم یوم الله 22 بهمن دشمن را برای هزارمین بار مأیوس کنیم
  • واکنش سید محمد موحد نائب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره)
  • دعوت نماینده مردم شهرستان های کهگیلویه،بهمئی،چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی از مردم برای حضور در راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان
  • با حضور استاندار و حجت الاسلام موحد: پروژه های نیمه تمام حوزه عمرانی و اقتصادی شهرستان های کهگیلویه،بهمئی،چرام و لنده بررسی شد
  • به میزبانی حجت الاسلام موحد: مراسم گرامیداشت سید الشهدای خدمت حضرت آیت الله رئیسی و دیگر شهدای همراهش در دهدشت برگزار می‌شود+سخنران و زمان و مکان
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟